Cobra etsii sinua testaamaan One Length -mailoja - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
mainos Cobra - Välineet

Cobra etsii sinua testaamaan One Length -mailoja

Neljällä voitolla kymmenestä kisasta ja maailmanlistan viidennellä sijalla Bryson DeChambeau on osoittanut, että One Length on täyttä asiaa. Nyt Cobra haluaa todistaa, että se toimii kaikentasoisilla golfaajilla antamalla kymmenelle pohjoismaiselle pelaajalle One Length -setin käyttöön kauden ajaksi ja seuraamalla, kuinka paljon heidän tasoituksensa laskee.

One Length on konsepti, joka perustuu siihen, että bägin kaikki rautamailat ovat yhtä pitkiä – kaikki rautaseiskan pituisia, koska se on yleisesti ottaen pelaajien suosikkimaila. One Lengthin juju on siinä, että yksi ja sama svingi ja asento toimii aina millä tahansa rautamailalla lyötäessä. Tällöin ei tarvitse ajatella niin montaa asiaa yhtä aikaa, ja kun toistaa liikettä uudelleen ja uudelleen, lyönneistä tulee varmempia ja osumat palloon paranevat.

Ajatus on siis hyvin looginen, ja yhä useammat alkavat kyseenalaistaa eripituisilla rautamailoilla pelaamista, se kun käytännössä vain vaikeuttaa asioita. Siksi One Lengthiä on saatavana kolmea eri mailasarjaa:

Tutustu osoitteessa: https://www.cobragolf.se/one-length-irons

F9 Speedback suurimmalle osalle golfaajia. Anteeksiantava, erittäin pitkä maila, sopii pelaajille, joiden tasoitus on 8–30.

Forged Tec Black hieman edistyneemmille golfaajille. Pienempi mailan pää, erittäin hyvä tuntuma. Tasoituksille 0–15.

F-Max niille, joiden svingi ei ole niin nopea ja jotka pitävät todella helposti pelattavista mailoista. Tasoituksesta 20 ylöspäin.

One Lengthin neljä etua

Kun Cobra ja Bryson DeChambeau alkoivat kehittää One Lengthiä yhdessä vuonna 2016, olimme vakuuttuneita siitä, että pitkillä rautamailoilla lyöminen olisi helpompaa, jos niissä olisi lyhyempi varsi. Cobra One Lengthiä on nyt kehitetty neljä vuotta, ja etuja on löytynyt enemmänkin. Mikä niistä auttaisi sinua eniten?

 1. Pitkät rautalyönnit helpompia ja tulokset tasaisempia. Teoria siitä, että pitkät rautalyönnit helpottuisivat lyhyemmän varren ansiosta, ovat osoittautuneet paikkansapitäviksi. Varren lyhentäminen ei kuitenkaan ole aivan niin yksinkertaista. Mailan pään painoa ja kaltevuutta on säädettävä, jotta sarjan mailojen välisestä pituuserosta tulee sopiva, mutta lopputuloksena huomaat, että tarkkuutesi pitkillä rautamailoilla paranee. Tämä voi auttaa pienentämään tasoitustasi.
 1. Lisää tarkkuutta lyhyillä rautamailoilla. Hieman odottamatonta oli, että monet kertovat merkittävimmän parannuksensa One Lengthillä tulleen siitä, että lyhyillä rautamailoilla tarkkuus on parantunut. Selitys tälle on se, että pidempi varsi lyhyemmissä mailoissa saa pallon lentämään korkeammalle ja laskeutumaan siten jyrkemmässä kulmassa. Näin pallo ei pyöri yhtä pitkälle, jolloin lyönnin pituus on tarkempi lyhyemmillä mailoilla. Paljon lisää mahdollisia birdieputteja siis.
 1. Pitkät pelaajat arvostavat pidempiä wedgejä. Yksi jos toinenkin mailan mitoittaja on kertonut meille, kuinka hyvä One Length on todella pitkille pelaajille. Kun wedgen varsi on pidempi, pidempi pelaaja saa lähipelissä paremman asennon, mikä on parantanut tätä pelin osa-aluetta merkittävästi. Erityisesti tämä koskee chippejä, joissa he voivat nyt käyttää yhtä ja samaa svingiä sekä kasilla että haluamallaan wedgellä.
 1. Harjoittelu tehokkaampaa. Brysonin valmentaja Mike Schy on huomannut erittäin tärkeän lisäominaisuuden One Lengthillä pelattaessa. Koska asento ja svingi ovat samat kaikilla rautamailoilla, ei vitosella, kasilla tai pitchin harjoittelussa ole eroa. Sen sijaan, että harjoittelisi kaikilla rautamailoilla, Bryson voi – tai sinä voit – harjoitella 2–3 mailalla, ja tällä tavoin saada lisää treeniaikaa muiden mailojen kanssa. Harjoittelu tehostuu ja Brysonille One Length on tarkoittanut sitä, että hänen pelinsä on parantunut kaikilla osa-alueilla.

Haluatko osallistua One Length Challengeen?

Cobra haluaa saada todisteita siitä, että One Length on juuri näin hyvä monille erilaisille golfin pelaajille kuin se uskoo ja käynnistää siksi One Length Challengen. Kymmenen tavallista pohjoismaista golfaajaa saa kaudeksi 2019 käyttöönsä Cobran koko varustesarjan, jonka rautamailat ovat luonnollisesti One Lengthejä. Tarkoituksena on nähdä, aleneeko pelaajien tasoitus nopeammin kuin keskivertopelaajalla.

Cobra etsii

 • innokkaita golfaajia, jotka pelaavat vähintään 20 kierrosta vuodessa
 • golfaajia, joiden tasoitus on 5–30
 • golfaajia, jotka haluavat panna nykyisen settinsä piiloon kaudeksi 2019 pelatakseen ainoastaan Cobra One Lengthillä.

Cobra tarjoaa

 • saat käyttöösi Cobran täydellisen golfsetin – F9 Speedback Driverista rautamailoihin ja wedgeihin – kauden 2019 ajaksi
 • mailat testataan paikallisella Cobra-jälleenmyyjällä
 • kaikki mailat on varustettu Cobra Connectilla, joten peleistäsi kerätään tilastotiedot automaattisesti ja pystyt näin seuraamaan kehitystäsi
 • se pelaaja näistä kymmenestä, jonka tasoitus laskee One Length Challengessä eniten 1. elokuuta mennessä, saa koko setin omakseen.

Hae nyt

Jos haluat mukaan One Length Challengeen, mene heti verkkosivustollemme ja hae mukaan. Cobra valitsee osallistujat 30. huhtikuuta, jotta heillä on mailat testattuina ja valmiina kauden varsinaisesti alkaessa. Hae tästä suoraan – sinulta vaaditaan vain, että rakastat golfia ja pelaat vähintään 20 kierrosta vuodessa.

Linkki hakulomakkeeseen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceScy51qvOVJ5URChBi5zHH4mRu_O0qWlABP-9yz_WWroRDg/viewform?usp=sf_link

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje