King of birdies! - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
mainos Cobra - Välineet

King of birdies!

Oletko hyvä tekemään birdieitä? Haluatko tehdä vielä enemmän? Sitten sinun tulee hakea COBRA KING of BIRDIES -kilpailuun. Jos sinut valitaan, saat lainaan setin uusia, kuumia Cobra KING Forged TEC -rautoja ja Speedzone draiverin. Joka tekee kesässä eniten birdieitä, saa pitää mailat.

On toki hauskaa tehdä pareja, mutta mikään ei estä birkkujen tunnetta. Cobra etsii nyt kuutta pelaajaa Pohjoismaista, joilla on tapana tehdä muutama birdie joka kierros. Cobralta he uskovat sinun tekevän vielä enemmän, jos pelaat heidän uusilla Cobra KING Forged TEC raudoilla.

Cobra KING Forged TEC näyttää klassiselta blade mailalta, mutta kuoren alla on paljon teknologiaa, joka parantaa peliäsi. Se on maila pelaajille, jotka etsivät parempaa tarkkuutta, mukavampaa tunnetta osumaan ja hyvää kontrollia. Samanaikaisesti maila antaa hieman ylimääräistä pituutta ja anteeksiantoa pelin helpottamiseksi.

Ontolla lavan rakenteella on useita etuja. Keskeltä poistetun massan painoa voidaan siirtää alaspäin ja sivuille, jotta maila on anteeksiantavampi ja pallon lähtökulma on suurempi. Lisäksi siinä on taottu osumapinta, joka voi taipua enemmän ontossa lavassa, ja sinulla on maila, joka on sekä anteeksiantavampi, että antaa sinulle pidempiä lyöntejä kuin olet tottunut.

Ontosta lavasta voisi helposti tulla huono ääni, mutta KING Forged TEC lavan sisusta on täytetty vaahdolla, joka täyttää koko onton tilan jokaista kulmaa lukuunottaen. Vaahdon ansiosta lyönnistä tulee hyvä ääni ja se antaa myös pehmeämmän ja paremman tuntuman, josta varmasti pidät.

Pituus ja tuntuma ovat hyviä ominaisuuksia, mutta se, mitä taitava golfaaja todella haluaa rautamailoilta, on tarkkuus. Haluat pystyä hallitsemaan lyöntejä ja tuntemaan hyvän osuman kunnolla. Siksi Cobra on asettanut volframi painon lavan alaosaan, lavan kärjestä keskelle sweetspotin taakse. Tämä painon sijoitus helpottaa swingaamista ja pelaajan on helpompi muokata lyöntiä fade tai draw kierteillä. Kun massaa on enemmän pallon takana, tunne myös paranee ja saat suoraa palautetta siitä, kun osut oikein.

KING Forged TEC on saatavana sekä tavallisena rautasarjana, jossa on muuttuvat varsien pituudet, että One Length mallina, jossa kaikki raudat ovat samanpituisia (rauta 7 mittaisia). Yhä useammat ovat havainneet One Length mailoista etua peliinsä:

Ilmeisin etu on, että kun sinulla on sama swingi ja alkuasento kaikkien rautamailojen kanssa, osuman palloon on tasaisempi ja parempi. Bryson DeChambeaun lähtökohta oli, kun hän kehitti One Length mailoilla lyömistä, että hänen on helpompi lyödä rauta 4:llä ja rauta 5:llä, kun niiden varret ovat normaalia lyhyempiä. Monet, jotka ovat vaihtaneet ONE Length -mailoihin sanovat, että heidän 8-SW-lyönnit ovat myös parantuneet, kun he saavat pallon korkeammalle ja siten pallo laskeutuu jyrkemmin ja rulllaa vähemmän ja tarkkuus on parempi tämän ansiosta. Tässä mm. Rickie Fowlerin valmentajan Claude Harmonin kommentti One Length mailoista: Oletko koskaan kuullut kenenkään sanovan, että heillä on vaikea lyödä rauta seiskalla? Kuvittele, että koko bägi on täynnä helposti pelattavia rauta seiskoja..

Lopuksi muutama sana Cobra Connectista. Kaikkien KING Forged TEC -mailojen grippien päässä on korkean teknologian anturi. Kun lyöt mailalla, anturi lähettää signaalin matkapuhelimesi Arccos sovellukselle, joka kirjaa osuman GPS-sijainnin. Tämä tapahtuu täysin automaattisesti, ja kierroksen päätyttyä sinulla on kaikki mahdolliset tilastotiedot, kuten kunkin mailan lyöntipituus, väyläosumien lukumäärä, greeniosumat ja putit. Muutaman kierroksen jälkeen saat henkilökohtaisen tasoitukset avauslyönteihin, lähestymisiin, chippeihin, bunkkerilyönteihin ja putteihin, jotta näet nopeasti, mihin harjoituksiin sinun kannaattaa keksittyä. Kymmenen kierroksen jälkeen sinulla on hyvä käsitys vahvuuksistasi ja heikkouksistasi.

Jos haluat pelata Cobra KING Forged TEC mailoilla tänä kesänä, hae mukaan COBRA KING of BIRDIES -kilpailuun. Sinun tulee todennäköisesti olla single handicap pelaaja, jotta pääset mukaan kilpailuun. COBRA KING OF BIRDIES – kilpailussa ei lasketa kuitenkaan bogeja ja tuplabogeja, joten voit olla myös hiukan epätasainen pelaaja, joka tekee yhtä paljon birkkuja kuin bogeja. Vain birdiet ja paremmat tulokset lasketaan – eaglet lasketaan kolminkertaisiksi. Mitä enemmän golfia pelaat, sitä enemmän birdiemahdollisuuksia sinulla on.

Tässä Linkki COBRA KING OF BIRDIES – kilpailun rekisteröintiin:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=YElAzw_F0kaL86PJVyg7hkOzhXzGjAJMlyBk1fFyM2tUMk9aQU5CUlZON1pTQlE0OTIxVkZRNVNBTS4u

Hakemus tulee tehdä 15. huhtikuuta mennessä. COBRA KING OF BIRDIES – kilpailuun valitut pelaajat pääsevät Forged TEC rauta- ja Speedzone draiveri custom fittuaukseen ja saavat ohjeistuksen kilpailuun. Kaikki kierrokset tulee pelata Arccos Cobra Connect päällä ja merkata Gamebookiin birkkujen todentamiseksi. Cobralla on välitavoitteet haasteen aikana, mutta suurin palkinto on, että kuka tekee eniten birdieitä 2. elokuuta mennessä, saa pitää mailat.

Osallistu mukaan ja osoita, että olet Pohjoismaiden KING OF BIRDIES.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje