[11][15]
Amatöörigolf

Honkala hurjassa vedossa Kullossa

FJT-kauden avausturnauksessa loistavan lopputuloksen pelannut Matias Honkala jätti kakkossijan jakaneet Jonatan Jolkkosen ja Perre Papusen 17 lyönnin päähän.

Kokonaistulos 200 lyöntiä minkä tahansa kotimaisen kiertueen 54 reiän turnauksessa saattaa kuulostaa utopistiselta. Totta se kuitenkin on, sillä Nevas Golfin Matias Honkala alitti Kullossa viikonvaihteessa käydyn FJT-kisan kolmen kierroksen parin yhteensä 16 lyönnillä.

Kaksi ensimmäistä kierrosta tuloksin 67–69 pelanneen Honkalan vauhti vain yltyi entisestään päätöspäivänä: 64 lyönnin kierros sisälsi kahdeksan birdieä, joista viisi tuli peräkkäin Kullon kentän etuysillä.

Honkala teki koko turnauksessa yhden eaglen, 17 birdieä ja kolme bogia.

Kotikentällään pelannut Jonatan Jolkkonen ja Pickalan Perre Papunen hävisivät Honkalalle peräti 17 lyönnillä. Nokian Aleksi Myllymäki ja Kanavagolfin Nicolas Jenkins (+2) jakoivat neljännen sijan.

Tyttöjen sarjassa päädyttiin playoffiin Aura Golfia edustavien Iida Rissasen ja Daniella Barrettin (+8) kesken; ensin mainittu oli lopulta uusinnassa vahvempi. Kisaa kahden kierroksen jälkeen johtanut Masterin Sandra Salonen (+9) jäi kärkikaksikosta lyönnin päähän. Espoon Golfseuran Sofia Siivola (+10) ja Kullon Nicola Fall (+11) mahtuivat myös viiden joukkoon.

FJT:n seuraava turnaus pelataan toukokuun puolivälissä Turun Harjattulassa.