27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Watson Lousianassa äidin pyynnöstä

Bubba Watson onnistui Zurich Classicin avauskierroksella. © Getty Images

Bubba Watsonin ei pitänyt alun perin pelata Zurich Classicissa. TPC Lousiana ei ole kenttänä edes hänen mieleensä. Mutta äitinsä toivetta Watson ei voinut olla toteuttamatta.

”Äitini halusi, että pelaan täällä. Hän tulee aina katsomaan Zurich Classicia. Ja kun hän sanoo, että minun on pelattava tässä turnauksessa, minulla ei ole vaihtoehtoa”, Watson paljasti.

Äiti on aina oikeassa, voidaan sanoa Watsonin avauskierroksen perusteella. Hän johtaa kisaa yhdessä Matt Jonesin kanssa tuloksella 66.

”Tämä kenttä on kaikin puolin upea, mutta se ei vain istu minun silmääni. En todellakaan haluasi pelata täällä joka päivä.”

Watson ja Jones hyötyivät iltapäivän starttaajina olosuhteista, sillä aamu oli Avondalessa tuulinen.

”Ne, jotka pelasivat aamulla ja ovat kärjen tuntumassa, tekivät hyvää työtä”, Jones sanoi. ”Griinit ovat täydelliset ja pelini kulki. Puttasin hyvin ja löin viimeisellä chipin sisään.”

Lyönnin päässä kärjestä ovat Tommy Gainey, Carl Pettersson, John Rollins, Nick O’Hern, DavidDuval sekä Joe Durant. Viimeksi mainittu oli torstaina kentällä kovimman tuulen aikana.

”Koetin vain olla kärsivällinen. Olen pelannut TPC Lousianalla paljon, joten tiedän kuinka toimia täällä vaihtelevan tuulen kanssa”, Durant sanoi.

Viime sunnuntaina Hilton Headissä voittoa juhlinut Brandt Snedeker oli avauskierroksella jäässä. Tulos 77 sisälsi mm. yhdeksännellä reiällä tulleen triplabogin.

Poimintoja:

9. Luke Donald, 68 15. Charley Hoffman, 69 21. Rickie Fowler, 70 21. Steve Stricker, 70 33. Camilo Villegas, 71 33. Nick Watney, 71 53. Peter Hanson, 72 74. Graeme McDowell, 73 137. Justin Rose, 77 153. John Daly, 81

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje