16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Ursula Wikström hivuttautui Tshekin kisan kärkikahinoihin – olympiapaikka on vaaksan päässä

Ursula Wikströmillä on sunnuntaina paljon pelissä. Kuva: Tristan Jones/LET

Wikström tavoittelee LET:llä ensimmäistä top 10 -sijoitusta yhdeksään kuukauteen.

Ursula Wikström (-6) nousi jaetulle kuudennelle sijalle Tshekissä Royal Beroun Golf Clubin kentällä jatkuneessa Ladies European Tourin kilpailussa. Hän pelasi lauantaina tuloksen 70, ja on kolmen lyönnin päässä kärjestä.

Czech Ladies Openin toinen kierros sisälsi viisi birdieä ja kolme bogia.

”Tänään oli melko haastavaa. Kova puuskittainen tuuli aamusta alkaen vaikeutti puttaamista ja pallon saamista reiän lähelle, mutta jotenkin sai sentään sinniteltyä. Mukava lähteä viikonlopulle melko läheltä kärkeä, kun viime kerrasta on vähän turhan pitkä aika”, Wikström sanoi.

Wikströmin kauden paras sijoitus on Koreassa pelatun Aramco Team Series -kilpailun jaettu 20. tila. Hän oli aiemmin kesäkuussa DPWT:n ja LET:n Scandinavian Mixed -yhteisturnauksessa 46:s, mutta pelkät LET-pelaajat huomioiden sijoitus oli T12. Vantaalaisen edellinen top 10 -sijoitus on peräisin viime syyskuun Ranskan avoimista.

Hänellä riittää sunnuntaina panosta, sillä naisten olympiakarsinta päättyy tähän viikonloppuun. Wikström on karsinnassa 58:ntena, kun 60 parasta pääsee Pariisin olympiaturnaukseen. Hyvällä ja hieman keskinkertaisemmallakin sijoituksella Tshekissä hän on vahvoilla Suomen kisajoukkueeseen.

Toisena avauspäivän jälkeen ollut Sanna Nuutinen (-5) pelasi tuloksen 74, ja on nyt jaetulla 12. sijalla.

Prahan lounaispuolella käytävän kilpailun johtoon nousi Hannah Screen (-9). Englantilaisella on lyönnin etumatka Espanjan Marta Martiniin, Ruotsin Caroline Hedwalliin sekä Walesin Chloe Williamsiin.

Lue seuraavaksi: Hieno puttipeli pohjusti Sanna Nuutisen loistopäivän LET-kiertueella: ”Tshekissä on jotain taikaa”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje