9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista

9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Triplabogey vei Blomqvistin jatkopaikan, Wikström romahti Teneriffalla

MIinea Blomqvist voi pistää viikonlopuksi mailat pussiin, edessä on karsiutumisen jäkeen matka kotimaahan.

MIinea

Minea Blomqvistin neljäskin perättäinen LPGA Tourin kisa päättyi kahteen kierrokseen Ohiossa. Tulokset olivat aiempia parempia, sijaluku kuitenkin vasta 109:s. Jatkoonpääsy olisi vaatinut kolme lyöntiä paremman yhteistuloksen.Kisaa johtavat 14 lyöntiä Minniä paremmalla tuloksella Na Yeon Choi sekä Christina Kim. LPGA Tourilla on menty alkuvuosi ulkomaalaisten tahtiin, 12:sta kisasta USA:n pelaajat ovat voittaneet vain kolme.

Naisten LET-kilpailussa Teneriffalla kärkeen nousi yksinään Tourin lupaavimpiin pelaajiin lukeutuva MelissaReid (66-70). Hänen kanssaan avauspäivän jälkeen samassa tuloksessa ollut Ursula Wikström hyytyi perjantaina täysin pelaten tuloksen 80 joka oli jatkoonpäässeistä ylivoimaisesti heikoin. Sijaluku on puolivälissä 43:s, eroa kärkeen kymmenen lyöntiä.

Melissa

Torstain avauskierroksellaan peräti kahdeksan birdietä tehtaillut Wikström joutui tyytymään vain yhteen ainokaiseen. Bogeja tuloskorttiin merkittiin kolme, mutta kärkikampailusta Ursulan pudottivat kaksi, väylille 10 ja 14 tehtyä, triplabogia.

”Jos eilen peli sujui kuin unelma, oli tänään kaikki päinvastoin. Voisikohan sitä kirjoittaa, että paluu normaaliin. Tuuli oli kova ja pallot karkailivat liian hankaliin paikkoihin”, Wikström kuittasi esityksensä.

Jenni Kuosa sai aikaan hyvän kierroksen 69, yhteistulos 143 oikeuttaa oikeuttaa sijalukuun 16:s.

Teneriffalla vuonna 2006 LET:n kisan voittanut Riikka Hakkarainen karsiutui, samoin Hanna-Leena Salonen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje