11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Tiger Woodsin kilpailukalenteri täydentyi

Tiger Woodsin ja Steve Williamsin saumaton yhteistyö jatkuu ensi viikolla Pohjois-Carolinassa. © Getty Images

<bTiger Woodsin ja Steve Williamsin saumaton yhteistyö jatkuu ensi viikolla Pohjois-Carolinassa. &copy Getty Images src=”/wp-content/uploads/2010/04/10042211041065.jpg” width=460>Maailman ykköspelaaja Tiger Woods varmisti keskiviikkona osallistuvansa toukokuun alkupuolellla pelattavaan The Players Championshipiin. Kyseinen kisa tulee olemaan tällä kaudella Woodsin kolmas, sillä hän aikoo seuraavaksi kilpailla ensi viikolla Quail Hollow Championshipissä.

”The Players Championship on ”meidän” turnauksemme, johon osallistuu aina kaikki maailman parhaat pelaajat. Se on myös turnaus, jonka kaikki haluavat voittaa”, Woods sanoi nettisivuillaan.

Woodsin ykköshaastaja Phil Mickelson ilmoittautui TPC Sawgrassilla pelattavaan kisaan jo viime viikolla.

”On hienoa, että Tiger Woods pelaa Playersissa. Kun saimme tiedon näin ajoissa hänen osallistumisestaan, niin voimme ladata kisan ympärille mahtavan latauksen ennakkoon. Odotamme TPC Sawgrassille ennätysyleisöä”, turnauksen johtajistoon kuulúva Jay Monahan sanoi.

Woods voitti The Players Championshipin vuonna 2001, jolloin hän kukisti tuloksellaan -14, lyönnillä VijaySinghin. Hän sijoittui kisassa vuotta aiemmin toiseksi, hävittyään tiukan taistelun nyt jo Champions Tourille siirtyneelle Hal Suttonille.

Tiger on osallistunut Playersiin yhteensä 12 kertaa, joista neljässä on sijoitus riittänyt kymmenen parhaan joukkoon. Viime vuonna Woods oli kisassa kahdeksas, häviten voiton vieneelle Henrik Stensonille seitsemän lyöntiä.

Tiger Woodsin viiden kuukauden kilpailutauko päättyi huhtikuussa US Mastersiin, jossa hän sijoittui neljänneksi. Hän kertoi kotisivuillaan osallistuvansa myös heinäkuussa pelattavaan AT&T Nationaliin. Jo aiemmin Woodsin suunnitelmiin on piirretty kesäkuun puolivälin jälkeen Pebble Beachilla pelattava US Open.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje