Tiger Woods palasi mailan varteen ja julkaisi videon lyömisestään - Golfpiste.com

30.11.–7.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][3]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt - Kilpagolf

Tiger Woods palasi mailan varteen ja julkaisi videon lyömisestään

Tiger Woods nähtiin tositoimissa vuosi sitten joulukuussa PNC Championship -kilpailussa. Kuva: Getty Images.

Tiger on palannut työmaalle. Juuri parahiksi isännöimänsä Hero World Championshipin kynnyksellä.

Pitkään sitä on odotettu, ja nyt se saatiin, video Tiger Woodsin paluusta golfmailan varteen. Woods julkaisi eilen sunnuntaina videon, jossa hän lyö rangella lyhyellä raudalla golfpalloa – tunnistettavan ja vaivattoman näköisesti.

Silmiinpistävintä videossa on Tigerin oikea jalan peittona oleva kompressiovaate. Se liittyy tietenkin oikeaan sääreen ja jalkaterään, joita on operoitu useasti helmikuun 23. päivä tapahtuneen auto-onnettomuuden jälkeen. Woods rysäytti katumaasturinsa holtittomasti ulos tieltä Los Angelesin liepeillä ja loukkasi rytäkässä pahasti etenkin oikeaa jalkaansa.

Loukkaantuminen oli niin paha, että se sai monet pohtimaan, voiko sen jälkeen enää edes palata kilpagolfiin, etenkään, kun ikää on mittarissa 45, joulukuussa jo 46 vuotta.

Mutta Tiger Woods, jos joku, siihen voi pystyä.

Rangella lyömisestä on tietenkin vielä pitkä matka siihen, että Woods nähdään mukana golfkilpailussa. Enemmän vastauksia siihen, miten kuntoutus on edennyt ja millaisia suunnitelmia Tiger Woodsilla tulevaisuudelleen on, saadaan hyvin todennäköisesti miehen itsensä isännöimän Hero World Challengen yhteydessä Bahamasaarilla ensi viikolla.

Twitterissa julkaistun kolme sekuntia pitkän videon saateteksti ei vielä paljon lupaa, twiitissä todetaan lyhyesti: ”Making progress” eli edistystä”.

Ja vaikka ei saataisikaan, niin mikä voisi olla parempi keino lisätä kilpailun mielenkiintoa kuin video, jossa Tiger Woods lyö golfpalloa ensimmäisen kerran vakavan loukkaantumisensa jälkeen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje