16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

SHG:n konkariosasto haastaa nuoremmat Lakiston Finnish Tour -osakilpailussa

Jarkko Raski tähyilee viikonvaihteessa lyöntiensä perään Lakiston Finnish Tour -kilpailussa. Kuva: Juha Hakulinen

Kauden toinen Finnish Tour -kilpailu käynnistyy torstaina.

Perinteikäs kilpagolfseura Suur-Helsingin Golf isännöi tällä viikolla pelattavaa Finnish Tourin kauden toista osakilpailua. Lakiston kentällä käytävässä kilpailussa on mukana seitsemän SHG:n pelaajaa, jotka lähtevät pitämään seuran mainetta yllä kovia kilpakumppaneita vastaan.

Yleisessä sarjassa SHG:lla on laittaa viivalle todellinen konkariosasto, kun Jarkko Raski, Markus Ervasti ja Tuomas Salminen astuvat viivalle. Salminen on aiempien vuosien kestomenestyjä Finnish Tourilla, jonka menestysmahdollisuudet kotikentällä ovat edelleen hyvät. Raski ja Ervasti haluavat varmasti laittaa oman mausteensa soppaan, vaikka vastus on kova.

Mutta kilpailutilanteessa kaikki on mahdollista, ja yllätykset tuovat varmasti oman suolan kisaan.

Kovasta vastuksesta puhuttaessa Lakiston osallistujalistalta löytyy vahvoja menestyjäehdokkaita pitkä lista. Viime vuoden voittaja Jonatan Jolkkonen on kisassa mukana, kuten myös kauden avauskilpailussa hyvin pelanneet Roope Kakko ja Kristian Kulokorpi. Unohtaa ei sovi myöskään amatöörimaajoukkuepelaajia, joita on mukana useampia.

Naisten kilpailussa Henni Mustonen, Elina Saksa ja Oona Kuronen muodostavat tasoitusten perusteella kilpailun selkeän kärkikolmikon. Mutta kilpailutilanteessa kaikki on mahdollista, ja yllätykset tuovat varmasti oman suolan kisaan.

Torstaina käynnistyvässä kilpailussa on mukana kaikkiaan 101 pelaajaa. Yleisen sarjan palkintopotissa on 10 000 euroa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje