23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]

[16][25]

Sanna Nuutiselta kauden kovin kierros LET-kiertueella

Sanna Nuutinen aloitti Kapkaupungin turnauksen pirteästi. Kuva: Tristan Jones/LET

Viime viikon kisan paras suomalainen, Ursula Wikström, oli keskiviikkona tuuliajolla.

Sanna Nuutinen käytti Kapkaupungissa alkaneen LET-kilpailun ensimmäiseen kierrokseen 70 lyöntiä. Kaksi alle -tulos riittää South African Women’s Openissa 18 reiän jälkeen jaettuun 23. sijaan.

Kyseessä oli neljä birdieä ja kaksi bogia keskiviikkona tehneen Nuutisen kovin kierrostulos tänä vuonna. Helsinkiläinen pelaa Etelä-Afrikassa kauden neljättä turnaustaan Ladies European Tourilla. Paras sijoitus on peräisin kauden avanneesta Kenya Ladies Openista, jossa hän oli 20:s.

Noora Komulainen (par) jakaa Steenberg Golf Clubin kentällä pelattavassa kilpailussa 54. sijaa, Tiia Koivisto (+1) on niukasti ennustetun cut-rajan alapuolella.

Viime viikolla Johannesburgissa parhaana suomalaisena 15:nneksi sijoittuneen Ursula Wikströmin päivä oli murheellinen. Seitsemän bogin kierros vaati 78 lyöntiä, joten sijalla T125 olevalta pelaajalta kysytään perjantaina tuhtia venymistä edetäkseen jatkoon.

South African Women’s Openin kärjessä on huipputuloksen, 62, pelannut Chiara Noja. Saksalaisella on kahden lyönnin etumatka toisena olevaan Etelä-Afrikan Ashleigh Buhaihin.