[14][27]

[14][27]

Sanna Nuutinen vastasi päivän parhaasta suomalaissuorituksesta LET:n kilpailussa

Sanna Nuutisella oli aihetta hymyyn. Kuva: Marc Runnacles/LET.

Mallorcalla haettiin asetelmat huomisen finaalikierrokseen.

Sanna Nuutisen tahmea 76 lyönnin avauskierros eiliseltä oli kuin muisto vain Mallorca Ladies Openin toisena kilpailupäivänä. Nuutinen oli terävänä koko kierroksen ajan ja takoi taululle tuloksen 69 (-3).

Seitsemän lyönnin parannus muodostui viiden birdien johdosta. Niiden lisäksi tuloskorttiin merkittiin kaksi bogia. Nuutinen kiipesi tuloslistalla huomattavasti ylöspäin päätyen sijalle 28.

”Eilen oli vähän ruostetta koneessa. Lyönti on kehittynyt lokakuun aikana kovan halliharjoittelun tuloksena ja nyt tavoite on siirtää kaikki se työ kisatilanteeseen kentälle. Tänään se onnistui jo hyvin. Löin paljon lipuille ja niistä palkittiin birkuilla”, Nuutinen kertoi kierroksensa jälkeen Mallorcalta.

Golf Son Muntanerin 18 reikä on hieno par-4. Kuva: Tristan Jones/LET

Kisan parhaana suomalaisena jatkaa Ursula Wikström, joka pelasi kierroksensa tänään pariin. Hän sai erittäin hankalan alun kierrokselleen, kun heti ensimmäiselle reiälle korttiin lipsahti bogey ja sitä seuraavalle tuplabogey.

Wikström ryhdistäytyi alkuvaikeuksien jälkeen välittömästi ja tälläsi seuraaville neljälle reiälle kolme birdieä. Hänen sijoituksensa on 13.

Noora Komulaisen vaisusti sujunut ensimmäinen kierros sai jatkoa perjantainakin. Komulainen tosin aloitti kierroksena hienosti tehden seitsemään reikään kolme birdieä. Sen jälkeen kierroksen keskivaiheilla hän menetti otteensa pelistä hetkellisesti.

Komulainen pelasi väylät 9–14 seitsemän yli parin. Joukossa oli perättäiset tuplabogit heti takalenkin alkuun. Kierroksen tulokseksi tuli +3 ja kokonaistuloksella +8 hän on tuloslistan häntäpäässä sijalla 65.

Kilpailun kärkeen nousi Chloe Williams kovalla 65 (-7) lyönnin kierroksella. Hän iski birdieä toisensa perään, joita syntyi lopulta yhdeksän. Williams lähtee lauantain finaalikierrokselle yhden lyönnin johtoasemasta ennen Alexandra Försterlingiä.

Lue seuraavaksi: Välimäellä loistava päivä Dubaissa – Nicolai Højgaard rynnisti finaalin kärkeen