Sanna Nuutinen pääsee paalupaikalta jahtaamaan uran ensimmäistä LET-voittoa lauantaina - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Sanna Nuutinen pääsee paalupaikalta jahtaamaan uran ensimmäistä LET-voittoa lauantaina

Kuva: LET

Nuutinen johtaa kilpailua lyönnillä, kun toinen kierros on vielä kesken. Jatkoon eteni hänen lisäkseen suomalaisista vain Elina Nummenpää.

Avauskierroksen jälkeen Ladies European Tourein Swiss Ladies Open -kilpailun kärkipaikkaa yhdessä Sveitsin Kim Metrauxin kanssa tuloksella -6 pitänyt Sanna Nuutinen nakutteli toisen kilpailukierroksensa perjantaina 68 (-4) lyönnillä ja siirtyi yhteistulokseen -10.

Torstai kaltaista birdie-hurjastelua Nuutinen ei perjantaina esittänyt, mutta takoi silti tauluun viisi birkkua, joista takaysillä syntyi neljä. Bogeja kortissa oli toisella kierroksella yksi.

”Stediä peliä joo. En tehnyt kuin yhden isomman virheen tänään ja siitäkin selvittiin bogilla.”

”Olen viime viikot keskittynyt tiivistii prosessiin ja vähemmän tulokseen. Tulos näyttää tulevan itsestään, kun treenaa säntillisesti ja tekee pikku asiat huolella joka päivä. Tänään vielä pikku reenit ja fysiota tiedossa ja huomenna jatketaan siitä, mihin tänään jäätiin. Koitan pitää asiat yksinkertaisena”, Nuutinen sanoi.

Nuutisesta lyönnin päässä on Walesin Amy Boulden. Kahden lyönnin päässä on Tanskan Emily Kristine Pedersen. Boulden jahtaa Nuutisen tapaan ensimmäistä voittoaan pääkiertueella, mutta Pedersenillä on vyöllään kaksi ykkössijaa LET:llä. Myös Australian Stephanie Kyriacou on iskuetäisyydellä kolmen lyönnin päässä Nuutisesta. Kyriacou on voittanut kertaalleen kuluvalla kaudella.

Nuutisen seuraksi lauantain päätöskierrokselle on yltämässä kisaan startanneista kuudesta suomalaisesta vain Elina Nummenpää (+2). Hänenkään jatkopaikkansa ei ole vielä varma, sillä cut-raja on tuloksessa +2, mutta saattaa nousta lyönnillä iltapäivän ryhmien saatua päätökseen toisen kierroksen kokonaisuudessaan.

Karina Kukkonen kiri perjantaina hienon kierroksen (69), mutta jäi yhteistuloksella +3 cut-rajan ulkopuolelle. Ursula Wikström (+4), Tiia Koivisto (+4) ja Noora Komulainen (+5) karsiutuivat selkeämmällä marginaalilla.

Lue seuraavaksi: Sanna Nuutinen jälleen karmeassa iskussa – iski seitsemän birkkua takaysille

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje