Voitto lisää Sanna Nuutisen motivaatiota entistä kovempaan työntekoon - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LET Access Series

Voitto lisää Sanna Nuutisen motivaatiota entistä kovempaan työntekoon

Sanna Nuutinen piti hyvää ja tarkkaa pallonlyömistä voittonsa avaintekijöinä. Kuva: Timo Teräväinen

Nuutisen pidemmän tähtäimen tavoitteet ovat majoreissa ja olympialaisissa.

Tavoitimme Sveitsissä LET Access Series -kiertueen turnauksen voittaneen Sanna Nuutisen kertomaan tuoreita mietteitään viikonvaihteen menestyksestä ja hieman myös tulevasta.

Sanna Nuutinen, otit lauantaina uran kolmannen LETAS-voittosi, mutta ensimmäisen uusinnan kautta. Millaiset olivat tunnelmasi playoffiin lähdettäessä?

Hämmästyin itsekin, miten tyynenä lähdin playoffiin. Totta kai oli perhosia vatsassa niin kuin aina, mutta ei ollut ensimmäinen ”rodeo”. Olen päässyt ennenkin pelaamaan playoffeja, josta oli hyötyä.

Miten arvioisit vastustajaa, Stina Reseniä, oliko sinulla häneen kokeneempana henkinen yliote?

Uskoisin näin. Hän ei ole voittanut LET- tai LETAS-kiertueella, ja onhan se jännittävää päästä ensimmäisen kerran pelaamaan tosissaan isommasta voitosta.

Mikä oli mielestäsi Sveitsin kilpailun menestyksen taustalla?

Löin palloa hyvin koko viikon. Osuin melkein jokaiseen väylään ja viheriöön, eikä tällä kertaa tarvittu edes erityisen kuumaa putteria.

Mitä voitto merkitsee itsellesi isommassa kuvassa?

Se antaa viitteitä siitä, että jotain on tehty oikein. Tavoitteet ovat korkealla, joten haluan kehittyä joka viikko pelaajana. Voitto antaa lisäboostia ja motivaatiota harjoitella entistä kovemmin.

Miten toimintasi on poikennut koronapandemian aikana normaalista kaudesta?

En ole oikein muuta tehnyt kuin harjoitellut. Nyt olen ollut neljä viikkoa putkeen turnauskuplassa, joten elämä on ollut viime aikoina pelkkää golfia ja hotellia.

Pelaat ensi viikolla Sveitsissä Ladies European Tourin kilpailun. Miten aiot valmistautua siihen teknisesti ja taktisesti?

Svingissäni on muutama juttu, joita työstän jatkuvasti ja yritän ajaa sisään. Seuraava kisapaikka on vajaan tunnin ajomatkan päässä, jonne tänään siirrytään. Haluan olla siellä hyvissä ajoin. Vähän lepäilen, treenailen ja tutustun kenttään. Tuttu prosessi.

Minkälaisia ajatuksia loppukausi ja ensi vuosi sinussa herättää?

Kalenterissa on vielä muutama kilpailu, ja toivotaan sormet ristissä, että ne toteutuvat. Haaveissa on, että ensi kausi olisi kokonainen ja ehjä, toivottavasti myös Tokion olympialaiset voidaan järjestetää. Tajusin myös Women’s Openissa, miten hienoa on pelata major-turnauksessa. Tulevat tavoitteeni ovat kirkkaasti majoreissa ja olympialaisissa.

Juttu tehty Timo Teräväisen haastattelun pohjalta.

Lue seuraavaksi: Nuutinen taisteli uusinnassa uran kolmannen voittonsa LETAS-kiertueella − katso video

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje