Ruuska yli kolminkertaistanut top 10 -sijoitustensa määrän Nordic Liigassa muutamassa kuukaudessa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Nordic League

Ruuska yli kolminkertaistanut top 10 -sijoitustensa määrän Nordic Liigassa muutamassa kuukaudessa

Lauri Ruuskalla on ollut alkukaudesta hyvä meno päällä Pohjoismaiden kiertueella. Kuva: Tomi Natri

Kiertueen tämän hetken paras suomalainen on löytänyt tuhdisti jämäkkyyttä tekemisensä tasoon.

Lauri Ruuska (-5) kunnostautui Malmön koillispuolella Elisefarm Golf Clubilla käydyssä Nordic Liigan turnauksessa. Hän pelasi kisan viimeisellä kierroksella tuloksen 71 ja päätyi jaetulle kuudennelle sijalle. Eroa kärkeen kertyi neljä lyöntiä.

Ruuska aloitti päätöspäivän kierroksen birdiellä, mutta teki vielä ensimmäisen kolmanneksen puitteissa kolme bogia. Tähän virheet jäivätkin. Hän iski etuysin viimeisellä birdien ja vielä top 10 -sijoituksen kannalta tärkeän eaglen sisääntulon puolivälissä.

”Lähtökohtaisesti kisan ekat kuusi reikää tekivät tästä kohtalaisen turnauksen. Loppu oli enemmän tai vähemmän taistelua. Kenttä oli omalla tavallaan hankala etenkin raffin takia, josta pallo lähti usein täysin kierteettömästi. Lisäksi tuuli oli kaksi viimeistä päivää melko kova”, Ruuska sanoi.

”Lähipeli ja putti tekivät torstain ja perjantain tuloksista melko tasaisen, mutta pallonlyöminen oli aika huonoa. Sitä pitää paljon petrata ensi viikon kisaan.”

TarinaGolfin pelaajan tekemiseen on tullut tänä vuonna aimo annos ryhtiä. Hän oli yltänyt ennen kuluvaa kautta Nordic Liigassa kahdesti kymmenen joukkoon. Nyt Ruuskalla on koossa NL:n kisoista koossa jo seitsemän top 10 -sijoitusta.

Eemil Alajärvi (+2) oli 30:s ja Juuso Kahlos (+3) 32:s. Turnauksen neljäs jatkokierrokselle päässyt suomalainen, Aleksi Myllymäki (+5) sijoittui 40:nneksi. Kalle Sneck, Linus Väisänen ja Juhana Kukkonen karsiutuivat.

Swedish Golf Tourin ohjelmaan kuuluvan Elisefarm Openin voitto ratkaistiin uusinnassa neljän tulokseen 207 (-9) päätyneen pelaajan kesken. Pisimmän korren veti isäntämaan Gustav Adell, joka ratkaisi pelin edukseen ensimmäisen playoff-reiän birdiellään. Adell vastasi myös perjantain parhaasta (66) kierrostuloksesta.

Nordic Liigan kilpailut jatkuvat ensi viikolla Skånessa Barsebäck Golf & Country Clubilla pelattavalla Barsebäck Resort Mastersilla. Turnaukseen on osallistumassa seitsemän suomalaista.

Lue seuraavaksi: Nordic Liigassa onnistunut Ruuska: "Finnish Tourin kilpailun voitto antoi hyvän fiiliksen tälle viikolle"

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje