11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Noora Komulainen esitti upean ryhtiliikkeen German Mastersissa

Noora Komulainen pelasi itsensä loistaviin asemiin Saksan kisan kolmannella kierroksella. Kuva: Tristan Jones/LET

Komulainen lähtee turnauksen päätöspäivään kolmen lyönnin päässä kärjestä.

Noora Komulainen (-4) pesi yhden heikomman päivän jälkeen kasvonsa Berliinin lounaispuolella Michendorfissa pelattavassa Ladies European Tourin kilpailussa. Hän käytti German Mastersin kolmanteen kierrokseen 67 lyöntiä, ja kapusi jaetulle seitsemännelle sijalle.

Komulaiselle kirjattiin kahdella ensimmäisellä kierroksella yhteensä 10 bogia, mutta lauantaina virheet pysyivät hyvin kurissa. Ainoan boginsa hän teki Seddiner See Golf & Country Clubin kentän 12. reiällä. Birdiejä Komulainen tehtaili kuusi.

”Vuoden parasta lyömistä. Ihan hyviä putteja, mutta ei oikein uponnut. Oli mahdollisuus ’pöljään’ päivään”, Komulainen sanoi.

Suomalainen nousi erinomaisen kierroksen myötä Saksassa voittotaisteluun. Eroa johtopaikkaa jakaviin Itävallan Emma Spitziin ja isäntämaan Alexandra Försterlingiin (-7) on kolme lyöntiä.

Hän on hakenut alkukauden kilpailuissa parasta teräänsä, mutta vielä ei ole irronnut. Paras sijoitus on peräisin NSW Women’s Openista, jossa hän oli 16:s. Muita top 30 -sijoituksia ei Komulaiselta löydy.

Emily Penttilä (+4) jakaa 43. ja Linda Osala (+6) 55. sijaa. Elina Nummenpää (+9) ja Sanna Nuutinen (+10) karsiutuivat.

Komulainen starttaa German Mastersin finaalikierrokselle sunnuntaina kello 10.29 Suomen aikaa seuranaan Irlannin Lauren Walsh sekä Englannin Gabriella Cowley.

Lue seuraavaksi: Hieno kiri! Tiia Koivisto venytti kovimpaan sijoitukseensa vuoteen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje