21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista

21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Minea Blomqvist vaihtaa kotiseuraa

Minea Blomqvstin uutta kotiseuraa ei ole vielä julkaistu. Vahvimipia veikkauksia ovat Kytäjä, HGK, Sarfvik ja Vanajanlinna.

Minea Blomqvistin nimen perässä perässä tulee kotiseuran osalta kaudella 2010 lukemaan uuden kentän nimi. Yhteistyö Kullo Golfin kanssa kesti yli 6,5 vuotta. Minea ehti Espoon kodistaan varsin harvoin Kullooseen, harjoittelun ja harjoituskierrokset hän on suorittanut enimmäkseen Kytäjällä sekä Espoon alueen kentillä.

Minea aloitti juniorina uransa Espoon Golfseurassa josta hän siirtyi Sarfvikiin jota edusti syksyyn 2003 asti ennen ammattilaiseksi ryhtymistään. Kullo Golf on ollut yksi Minea Blomqvistin alkuperäisistä yhteistyökumppaneista, muut ovat Finnair ja Mercedes Benz joka on vahvasti mukana Kulloossa.

Blomqvist pelasi elokuussa 2004 heti British Openin kahdeksannen sijansa jälkeen 18 reiän näytöspelin Annika Sörenstamia vastaan Kulloossa. 12:ksi Openissa jäänyt Sörenstam kukisti Minnin Kulloossa.

”Yhteistyö Minean ja Kulloon kanssa on ollut viimeisten vuosien aikana melkoisen vähäistä. Nyt tuli tällainen ratkaisu ja me toivotamme luonnollisesti Minealle oikein hyvää jatkoa, kertoi Kullo Golfin toimitusjohtaja Antti Hiltunen keskiviikkona.

Kullo Golfin toiminta on tuottanut vuosittain rajusti tappioita, johtuen pääasiallisesti siitä, että vain reilut 400 osakasta on aktivoinut osakkeensa. Yhtiön sisällä on käyty viimeiseisen parin vuoden ajan melkoista kädenvääntöä siitä, miten toiminnasta kertynyttä velkataakkaa lyhennetään.

”Kotikentän vaihto on edessä.Asia on työnalla ja tämän uuden yhteistyökumppanin kanssa on paljon kivoja suunnitelmia ilmassa. Ilmoittelemme sitten tarkemmin kun yksityiskohdatkin on lyöty lukkoon, viesitti Minni Springfieldista jossa hän on valmistautumassa torstaina käynnistyvään LPGA Tourin kisaan.

”Elmerille riitti täällä varsinkin pro-am juhlissa paljon sylejä. Nautin suunnattomasti olostani tässä kisafiiliksessä, Minni jatkoi. Hänen kotisivuillaan Kullo Golf on vielä mainittuna kuuden muun yhteistyökumppanin kanssa. Alkuvuodesta Minea Blomqvistin nimeä kantava vaatemallisto lanseerattiin yhteistyössä CItymarket-ketjun kanssa. Blomqvist aloittaa torstaina kilpailukautensa LPGA Tourilla ja pelaa ainakin neljä kisaa putkeen. Viidentenä viikonloppuna on vuorossa US Open, mutta siihen hänellä ei ole riittävää kategoriaa.

Teemu Tyry

Minea Blomqvistin kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje