Lonkerolähettiläät Castren ja Rask pelasivat värikkäät kierrokset Orlandossa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Lonkerolähettiläät Castren ja Rask pelasivat värikkäät kierrokset Orlandossa

Tuukka Rask ja Matilda Castren ovat bisneskumppaneita Finnish Long Drink -juomabrändin kautta.

Matilda Castrenin avauskierros kaudella 2023 oli ruosteinen mutta toiveikas.

Matilda Castrenin kausi LPGA Tourin Tournament of Champions -kilpailuissa käynnistyi värikkäästi. Tulokseen 72 (par) päätyneen Castrenin päivään mahtui viiden birdien vastapainoksi myös viisi bogia, jotka tiputtivat hänet terävimmän kärjen vauhdista. Hän on tässä vaiheessa sijalla 18, kun muutama ryhmä on vielä kentällä.

Kilpailun kärkipaikalla on Kanadan Brooke Henderson. Hän on pelasi avauskierroksen tulokseen -5.

Kauden avauskilpailun ensimmäinen kierros ei ole koskaan helppo, kun takana on pitkä kilpailutauko. Tätä Castrenkin sanoi torstain kierroksen jälkeen.

”Vähän oli ruosteinen ensimmäinen päivä. Aika paljon tuli bogeja, mutta oli siellä paljon hyvääkin. Viisi birdieä taisi tulla. Mutta pitää hioa draiveja, niistä tuli tänään muutama ekstralyönti.”

Viime kaudella NHL-uransa päättäneen Tuukka Raskin kanssa samassa ryhmässä pelanneen Castrenin ensimmäiset yhdeksän reikää sujuivat sananmukaisesti aurinkoisesti, sillä keli Orlandossa oli aamulla varsin komea. Kierroksen puolivälissä se kuitenkin muuttui.

”Takaysillä alkoi tuulla hirveästi. Pallon lyöminen ei ollut enää helppoa. Pääsin kuitenkin maaliin asti”, Castren nauroi.

Raskin kanssa Finnish Long Drink -juomabrändin osaomistajiin ja lähettiläisiin kuuluva Castren nautti päivästään NHL-tähden kanssa. Kierroksen aikana ehti vaihtaa ajatuksia molempia lähellä olevista aiheista.

”Meillä oli kyllä tosi mukavaa. Tuukka on hyvä ja rento tyyppi, ja hän on kaikille tosi ystävällinen. Me olemme molemmat Yhdysvalloissa töissä, niin siitä riitti juteltavaa, että millaista se on verrattuna Suomeen”, Castren sanoi.

”Juttelimme totta kai myös golfista ja lätkästä. Tuon Finnish Long Drinkin kautta meillä oli paljon yhteistä puhuttavaa.”

Julkisuuden henkilöiden kilpailuun osallistuvan Raskin sijoitus avauspäivän jälkeen on 25:s. Hän keräsi avauskierrokselta 22 pistettä muunnettuna pistebogina pelattavassa kilpailussa.

Lue seuraavaksi: Rickie Fowler ja Justin Thomas osakkaina yrityksessä, joka valloittaa USA:n markkinoita lonkerolla

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje