Koivistolla ja Wikströmillä vaikea avauskierros Singaporessa − kaksikolla joukkuekisassa paremmat näkymät - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Koivistolla ja Wikströmillä vaikea avauskierros Singaporessa − kaksikolla joukkuekisassa paremmat näkymät

Ursula Wikströmille jäi parannettavaa Singaporen kilpailun toiselle kierrokselle.

Suomalaiset eivät ole saaneet koneitaan kunnolla käyntiin kuluvan kauden kilpailuissa.

Tiia Koiviston ja Ursula Wikströmin avauskierros Singaporessa käynnistyneessä LET-kilpailussa sujui vaatimattomasti. Wikström pelasi turnauksen ensimmäisenä päivänä tuloksen 76, jolla hän jakaa 78 pelaajan joukossa 59. sijaa.

Neljä yli -kierroksellaan kaksi birdieä, neljä bogia ja yhden tuplabogin tehnyt Wikström on sijoittunut tänä vuonna kahdesti top 15:een, mutta otteissa on ollut myös epätasaisuutta. Kauden kolme muuta LET-kisaa ovat tuoneet karsiutumisen, eikä jatkopaikka ole ollut näissä erityisen lähellä.

Tuloksella 78 (+6) Laguna Nationalilla aloittaneen Tiia Koiviston kausi on startannut vaisusti. Ainoa jatkopaikka on peräisin Saudi-Arabian turnauksesta, jossa hän oli 58:s.

Viime kauden kokonaiskilpailun paras suomalainen on asettanut tämän vuoden tavoitteekseen nousun LPGA-kiertueelle. Koiviston olisi saatava suorituksiinsa pikimmiten ryhtiä ja positiivisempaa ilmettä, jotta juna ei karkaa. Kausi on tosin vielä nuori, ja parilla onnistumisella tilanne näyttää huomattavasti valoisammalta.

Suomalaisten ainoasta top 10 -sijoituksesta on vastannut Noora Komulainen, joka oli Kenian turnauksessa viides. Race to Costa del Sol -listalla 29:ntenä oleva Komulainen ei mahtunut Singaporen kilpailuun.

Wikströmin kipparoima joukkue (-13) jakaa kauden ensimmäisessä Aramco Team Series -kilpailussa seitsemättä sijaa, kolme lyöntiä paalulla olevaa Team (Liz) Youngia jäljessä.

Wikström valitsi joukkueeseensa Itävallan Sarah Schöberin (69). Ryhmän kolmas ammattilainen on Skotlannin Michele Thomson (72).

Arpa heitti Koiviston Tsekin Klara Davidson Splikovan (68) joukkueeseen, joka jakaa seitsemättä sijaa muun muassa Team Wikströmin kanssa. Kapteenin oma valinta oli Saksan Sophie Witt (70). Kussakin joukkueessa pelaa myös yksi amatöörigolfari.

Henkilökohtaisen kilpailun kärjessä on tuloksen 67 (-5) pelannut Etelä-Afrikan Nicole Garcia.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje