[16][25]

[16][25]
Amatöörigolf - Kilpagolf

Hipulla hurja kiri Floridassa

Albet "Hippu" Eckhardt voitti kauden aikana Suomessa sekä FT:n Kytäjän kisan että Erkko Trophyn.

Albet

3.pv

Suomen lupaavin amatööripelaaja, tammikuun ensimmmäinen päivä 18 vuotta täyttävä Albert Eckhardt oli kolmannen kierroksen ensimmäisellä puoliskolla unessa. Hän aloitti kierroksensa tuplabogeylla pelaten ulosmenon ( kentän 10-18) kolme yli ..Sisääntulo (kentän 1-9) olikin sitten tuloksellisesti upea. Hän teki neljä birdietä ja paransi edellispäivän tulostaan yhdeksällä reiällä yhteensä kymmenen lyöntiä!

Eckhardtin kisa oli kolmijakoinen. Ensimmäiset 18 yhden alle, seuraavat 27 reikää yhdeksän yli ja viimeiset yhdeksän taas neljä alle.Toisen kierroksen 78 oli pudottanut Eckhardtin kärjen tahdista. Voittaja Cody Proveaux oli yhdeksän lyöntiä edellä. Kaikkiaan kisailijoita oli mukana 48.

Joulun jälkeen Albert Eckhardt osallistuu Junior Orange Bowl-kisaan joka on yksi perinteikkäimmistä juniorikisoista USA:ssa.

2.pv

Albert Eckhardt sai toisen kierroksen alkuun kylmän suihkun Ocean Coursella Ponta Vedra Beachin maailmankuulussa golfkeskuksessa pelattavassa juniorikisassa. Avausväylän bogeyn jälkeen hän teki tuplan kakkosella, toisen bogeyn nelosella ja vielä tämänkin jälkeen kaksi lisää ulosmenossa.

Sisääntulo sujui parissa, mutta tulos 78 (+6) pudotti Eckhardtin 18:ksi ennen viimeistä kierrosta. Eroa kisaa johtavaan Puolan Adrian Meronkiin on 13 lyöntiä, toiseen sijaankin kahdeksan. Osanottajia kolmen kierroksen mittaisessa kisassa on kaikkiaan 48. Eckhardt pelaa vielä Joulun jälkeen toisen kisan, Junior Orange Bowlissa hän oli viimevuonna 11.

1.pv

Vuodenvaihteessa 18 vuotta täyttävä Albert Eckhardt kilpailee joulukuussa kahdesti Floridassa. Gate American Junior WJGS kisassa on mukana 48 poikaa ja 27 tyttöä. Eckhardt pelasi tiistaina tuloksen 71 (-1), jolla hän jakaa neljättä sijaa. Puolan Adrian Meronk on omilla luvuillaan pelattuaan The Ocean Coursen tulokseen 64. Kilpailu käydään kolmen kierroksen mittaisena, joten puolalainen on varsin vahvoilla.

Eckhardt on ensikertalainen meneillään olevassa kilpailussa. Joulun jälkeen pelattavassa kutsukilpailussa, Junior Orange Bowl- tapahtumassa hän oli viimevuonna 11.