[13][26]

[13][26]
Challenge Tour

Kaske 15:s Aasian kakkoskiertueella

Janne Kaske ei saanut peliinsä kunnon lentoa Flippiinien turnauksen jälkimmäisillä kierroksilla. Teemu Bakker ja Tapio Pulkkanen jäivät Egyptin CT-kisassa 50:n ensimmäisen ulkopuolelle.

Määrätietoisesti uraansa Aasiassa rakentava Janne Kaske (-1) sijoittui ADT:n ohjelmaan kuuluvassa ICTSI Sherwood Hills Classic -turnauksessa 15:nneksi.

Hän pysytteli kisan kahdella ensimmäisellä kierroksella kärjen tahdissa; hän oli kisan puolivälissä kolmantena, mutta sittemmin isot virheet heittivät kapuloita rattaisiin.

Finaalikierroksen tulos oli 72; hän teki edellispäivän tapaan viisi birdieä, mutta joukkoon mahtui myös kolme bogia ja yksi tupla.

”Kisasta jäi vähän karvas maku suuhun. Vaikea ottaa tulosta tosissaan, kun korttiin mahtui kahden vikan päivän aikana muun muassa kaksi tuplaa griinin kantista ja yksi neljän putin griini”, Kaske sanoi.

”Draivaaminen oli niin hyvää, että ei ole mitään syytä, miksi ei jo pelkästään sen turvin olisi pitänyt pelata voitosta tällä viikolla.

Voitto länsinaapuriin

Cavitessa pelatun turnauksen voitti kahteen peräkkäiseen 68 lyönnin kierrokseen urakkansa päättänyt OscarZetterwall (-9). Japanin Toru Nakajima hävisi ruotsalaiselle kolmella lyönnillä.

Etelä-Afrikan Mathiam Keyser, USA:n John Catlin ja kisan kärjessä ennen neljättä kierrosta ollut Thaimaan Kasidit Lepkurte (-5) jakoivat kolmatta sijaa.

Kasken pelit jatkuvat pienen tauon jälkeen toukokuun puolella.

”Tässä on nyt pari viikkoa aikaa tehdä käännös parempaan suuntaan, ennen kuin kauden päätavoite eli Asian Tour ja PGA Tour China alkavat”, hän sanoi.

Bakker 53:s Egyptin CT-kisassa

Finaalikierroksella tuloksen 73 lyönyt Teemu Bakker (-5) jäi niukasti top 50: ulkopuolelle Sueztin Ain Sokhnassa pelatussa Challenge Tourin kilpailussa. Kaksi lyöntiä Bakkerille hävinnyt Tapio Pulkkanen oli 60:s. Pulkkasen neljäs kierros sujui 71 lyönnillä.

Rea Sea Egyptian Challenge -turnauksen voitti kisaa alusta loppuun johtanut Jordan L. Smith (-18). JoelGirrbach, Manuel Trappel ja Toni Hakulan vuoden 2013 British Amateurin finaaliottelussa voittanut GarrickPorteous jäivät voittajasta kahden lyönnin päähän.