11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Antti Ahokas karsiutui Kolumbiassa

Antti Ahokas tarvitsee perjantaina avauskierrosta tasaisempaa peliä yltääkseen viikonlopun kierroksille © Getty Images

Antti

Perjantai:

Antti Ahokas paransi lyönnillä torstain tulostaan. Birdejä syntyi hyvä määrä (neljä). Jatkoonpääsymahdollisuudet menivät kuuteen bogeyihin, kuten ensimmäiselläkin kierroksella, epätasaisuus vaivasi. Viikonlopun peleihin pääseminen olisi vaatinut neljä lyöntiä paremman tuloksen.

Ahokkaalle kausi Challeng Tourilla on viides. Kausi 2008 oli hieno kahden voiton ja yhden kakkostilan myötä, kolme muuta ovat olleet koviin ennakko-odotuksiin nähden pettymyksiä. CT:n seuraava kilpailu pelataan maalis-huhtikuun vaihteessa Keniassa. Euroopassa kausi käynnistyy toukokuussa, jonka jälkeen kisoja on tarjolla lähes viikottain lokakuun loppupuolelle.

1 pv.

Antti Ahokas teki avauskierroksensa aikana kolme birdietä ja eaglen joilla yleensä rakentuu jo parín pintaan tai alle menevä tulos. Triplabogey par-nelosella ja tupla par-kolmosella pudottivat hänet kuitenkin sijaluvulle 102:s, lyöntejä kertyi 74. Cut-rajalle matkaa on kuitenkin vain 2-3 lyöntiä.

Tour de Las Americasin ja CT:n yhteiskisassa kärjessä on enimmmäkseen Etelä-ja Väli-Amerikan pelaajia. Kisaa johtaa Argentiinan Rafael Gomez (65) .Korkeimmalla euroista on Ruotsin Peter Gustafsson (67)joka Euroopan Tourilla saavuttamiensa menestysten jälkeen on pelannut viimeisten vuosien aikana enimmäkseen kakkostourilla.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje