11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Ahokas hakee menestystä Kolumbiasta

Antti Ahokkaan edellisestä kilpailusta on aikaa lähes kaksi kuukautta © Getty Images

Antti

Antti Ahokas on hakenut tuloskuntoa kahden ET:lla tammikuussa pelaamansa kisan jälkeen Orlandosta, jossa hänellä on kimppakämppä. Lappeenrantalainen osoitti kovaa potentiaaliaan Africa Openissa jossa oli ennen viimeistä päivää kärkikymmenikössä ja taistelemassa jopa voitosta. Sunnuntai meni poskelleen, tulossasarja 69-65-68-80 oikeutti sijalukuun 44:s.

Viikonloppuna Ahokas aloittaa pelit kauden varsinaisella työpaikallaan jota on kiertänyt jo vuodesta 2007. Kaudella 2008 hän voitti sekä Argentiinassa että Tanskassa, Kolumbiasta oli tuliaisina kakkostila. Päättynyt kausi 2010 huipentui ET:n karsintafinaaliin jossa Ahokas jäi niukasti rajan väärälle puolelle.

Kolumbian kisassa on yksi yleisön suosikki yli muiden, isäntämaan 24-vuotias David Villegas jonka nimen perään vielä pitkään kirjoitetaan muistutukseksi, Camilo Villegasin pikkuveli. David voitti edellisvuuoden kisan neljällä lyönnillä. Hän ei kuitenkaan onnistunut kauden aikana pitämään paikkaansa rahalistalla 20:n joukossa ja joutuu jatkamaan läpimurron hakemista kakkostourilla.

Challenge Tourilla pelataan tämänhetkisen tiedon mukaan 26 kisaa yhteensä 18:ssa eri maassa. Suomalaisista vain Antti Ahokkaalla on kunnnon kategoria CT:lle.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)