18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Ville Nurmi Hill Siden toimitusjohtajaksi

Ville Nurmi suuntaa autonsa keulan marraskuun alusta Vihdin Jokikuntaan. Kuva Gumbölen kentältä Espoosta.

Ville

Hill Side Golf & Country Club on valinnut Ville Nurmen uudeksi toimitusjohtajakseen . Edellinen tj. Lassi Kiviniemi ajaa Nurmea sisään toimintaan muutaman kuukauden ajan siirtyäkseen tämän jälkeen hoitamaan omien yritystensä liiketoimia.

Nurmi on aloittanut golfaamisen jo 1980-luvun lopullla Tuusulassa, jossa hän on toiminut viimeiset vuodet osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajana sekä seuran varapuheenjohtajana. Näistä toimista hän jää pois aloittaessaan Vihdissä. Nurmi on golfissa toiminut myös liittotuomarina, aiempi siviilivirka oli Teleforum ry:ssa.

Hill

”Jokin aika sitten Hill Sidesta kyseltiiin halukkuuttani ryhtyä vetämään toimintaa. Kiinnostuin välittömästi ja tässä ollaan . Hill Siden toimintamalli on hyvin mielenkiintoinen tarjoten pelimahdollisuuksia sekä osakkaille kuin myös pay&play-kentän puolella jopa aloittelijoille,” Nurmi taustoittaa.

Lisää nimityksiä tulossa

Toimitusjohtajia vaihtuu muuallakin.Kankaisten Golf Maskussa nimesi loppukesästä uudeksi toimitusjohtajakseen Heikki Koskilahden. Hän, kuten eläkkeelle jäänyt Heikki Hallanoro omaavat paitsi pitkän peliuran Aura Golfin jäseninä, myös pitkäaikaista työkokemusta lajin ulkopuolelta. Hyvin harvasssa vielä ovatkaan ne toimarit, jotka olisivat olleet koko työuransa tekemisissä vain golfin parissa.

Markku Volanen jää eläkkeelle Golf-Pirkkalasta. Kalajoella ja Nordcenterissa toimitusjohtajana vaikuttanut Pasi Kristianssonon hänen seuraajansa. Hyvin mielenkiintoisia valintoja tehdään Peuramaalla, jossa Kari Piippo jättää paikkansa maastamuuton johdosta, sekä Talissa josta Ilkka Ulander vapautuu eläkeläiseksi alkukaudesta 2012.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje