18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Viimeinen varoitus

Steve Williamsilla ja Tigerilla oli näin hauskaa US Openissa kesäkuu puolivälissä... © Getty Images

Steve

Steve Williamsherätti i negatiivista huomiota elokuussa Adam Scottin voitettua World Tourin kisan Ohiossa. Hän juhli yhteistä saavutusta varsin villisti heristäen kättään, ja lisäsi heti taiston tauottua että voitto oli uran makein.Paljon sanottu mieheltä, joka on voittanut Tigerin kanssa 13 majoria ja kaikki työnantajat yhteenlaskien voittanut yli 150 kertaa.

CaddievuosiaWilliamsilla on takana yli 30, tulevaisuutta on vaikeampi ennustaa.Tiger Woods näytti Willliamsille oivea yli 12 vuoden työrupeaman jälkeen, Scott on joutunut jo toisen kerran neljän kuukauden vaikeaan tilanteeseen . Perjantaina juhlaillallisella tapahtunut episodi oli ensimmäistä huomattavasti vakavampi ja yleisesti on jo spekuloitu sillä, joutuisiko Scott lopettamaan työsuhteen. Scott ei ole ilmoittanut päätöksestään, mutta tiukkaa keskustelua on varmasti käyty. Asia oli suoraa jatkoa edelliselle lapsukselle.

Niin arvostettu ja voittoisa mies kun Williams onkin, häneltä on lipsahdellut kommentteja yli oman tarpeen Tigerilta tulleiden potkujen jälkeen. Vastaanottaessaan caddiepalkintoa Shanghaissa perjantaina hän vastasi kysymykseen, miksi mies juhli niin railakkaasti Adam Scottin pelaamaa World Tourin voittoa näin:

”Tarkoitukseni ja haluni oli näyttää iloni sille mustalle ….” , kuuluu Williamsilta saatu osittain sensuroitu lainaus. Paikalla ollut juhlaväki, joihin kuuluivat pelaajista mm. Rory McIlroy ja Adam Scott olivat hyvin hämmästyneitä.

Williams julkaisi nettisivuillaan seuraavana päivänä aiheeseen liittyen anteeksipyynnön.

..Jo

Parivaljakolla Scott & Williams on mennnyt pelikentillä varsin hyvin. Williamsin lisäksi positiivisena vaikuttimena on ollut myös siirtyminen rintaan nojaavaan pitkään putteriin. Muita voittoja ei vielä ole tullut, mutta Australian Open, Presidents Cup ja Australian PGA voivat hyvinkin kruunata kauden.

Yksi odotetuimmista hetkistä on kuitenkin se, kun Woods ja Williams kohtaavat ja (mahdollisesti) kättelevät Australian Openin yhteydessä. Woods oli laittanut onnittelut tekstarina sekä Willamsille kuin myös Scottille World Tourin kisan voiton jälkeen. Tummaksi pojaksi kutsuminen on jo niin kova riman alitus entistä työnantajaa kohtaan, että Tigerin reaktioita ei kukaan edeltäkäsin tiedä.

Woods pitää Australian Openin alla lehdistötilaisuuden tiistaina paikallista aikaa kello 11. Golfpisteen toimittaja sekä kuvaaja välittävät kilpailusta koko viikon ajan tekstiä, kuvia ja videoita.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)