Uusi toimitusjohtaja on konkari Imatran Golfin työntekijöiden joukossa, vaikka ei ole iällä pilattu - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Uusi toimitusjohtaja on konkari Imatran Golfin työntekijöiden joukossa, vaikka ei ole iällä pilattu

Teemu Eerola ottaa ohjat Imatran Golfin toimistossa haltuunsa seuran juhlavuotena. Kuva: Nestori Lönngrén/Nestography

Teemu Eerola haluaa olla helposti lähestyttävä toimitusjohtaja.

Viime vuosina melkoisen turbulenssin kokenut ja lakkautuksen kynnyksellä käynyt Imatran Golf rakentaa uutta tulemistaan. Loppukesästä kenttäyhtiö palkkasi uudeksi toimitusjohtajakseen Teemu Eerolan, joka on seuran aktiiveille entuudestaan tuttu monista tehtävistä kentällä ja klubilla.

Eerolan voi sanoa varttuneen vuosikymmenen mittaisella ”projektilla” nykyiseen työhönsä. Hän tuli ensimmäisen kerran kentälle kesätöihin jo vuonna 2010 ja on toiminut IG:ssa myös caddiemasterina.

”Kohta 11 vuotta täällä on tullut liikuskeltua. Onhan se iso etu, että on aiempaa perspektiiviä eri hommista Imatran Golfissa. Pelaajat ja työkaveritkin tietävät, minkälainen kaveri aloittelee klubin toimistossa”, hän sanoo.

Imatran Golfin uuden toimitusjohtajan haku suoritettiin sisäisesti. Haastatteluvaiheeseen pääsi muutama kandidaatti, ja valinta osui omaan kasvattiin, joka aloitti pestinsä lokakuun alussa. Eerolalla, 25, on ollut koko talvikausi aikaa valmistautua rauhassa uuteen sesonkiin.

”Pehmeä lasku, mutta onhan tässä ehditty töidenkin makuun päästä. Syksyllä sain jo aitiopaikalta seurata, kun edellinen kausi saatiin pakettiin.”

Immalanjärven rantamilla on eletty vuosia jännittäviä aikoja. Ensin oli pitkä, mutta onnellisesti päättynyt vääntö kentän kohtalosta. Sitten tuli uuden kenttäyhtiön perustaminen ja samaan aikaan vielä epävarmuutta lietsova koronakriisi.

”Hienosti täällä ensimmäinen kausi uuden yhtiön nimissä sujui, ja siitä on kiittäminen koko golfyhteisöä ja henkilökuntaa. Tästä on itseni hyvä jatkaa kohti tulevaa kevättä ja kesää”, Turkka Ollilaiselta viestikapulan ottanut Eerola sanoo.

Ensimmäinen Eerolan toimenkuvaan kuuluva merkittävä työtehtävä liittyi takaysin maisemissa olevien sähköjohtojen siirtoon: väylän 15 läpi kulkeva ISS Oy:n linja siirretään kokonaan kenttäalueen ulkopuolelle. Uusien tolppien asennus ja linjan siirto tehdään ensi talvena, joten siitä ei hänen mukaansa aiheudu haittaa pelaamiselle.

Kustannustehokkaasti jatketaan

Kun uutta kenttäyhtiötä perustettiin, keskiössä oli kustannustehokas toiminta.

”Sama teema jatkuu edelleen, jotta IG Oy Imatra olisi taloudellisesti valmiimpi jossain vaiheessa tällä vuosikymmenellä odottaviin kentän perusparannuksiin.”

Suomen nuorimpien golfkentän toimitusjohtajien joukkoon kuuluva Eerola on myös innokas veneilijä. Se johti pari vuotta sitten siihen, että hänet värvättiin veneilykauden ajaksi Imatran satamapäällikön tehtäviin.

”Olen kuulunut useamman vuoden ajan Imatran Venekerhon hallitukseen ja olen tätä nykyä myös kerhon puheenjohtaja. Satama on ollut itselleni tärkeä paikka jo pienestä lähtien”, liiketalouden tradenomiksi tänä keväänä valmistuva paljasjalkainen imatralainen sanoo.

Viime päivinä häntä on työllistänyt jäsenrekisterin ja ajanvarausjärjestelmän vaihto-operaatio Golfboxista Nexgolfiin. Nyt kaiken pitäisi olla reilassa, ja jäsenmaksut ovat kohta matkalla seuran jäsenille.

Minkälaisen isännän tänä vuonna 35-vuotista taivaltaan juhlivan seuran pelaajat sinusta saavat?

”Helposti lähestyttävän ja vastaanottavaisen. Aion jalkautua mahdollisimman paljon pelaajien keskuuteen, ja kuunnella mitä heillä on kerrottavaa. Olen kiinnostunut kaikenlaisesta palautteesta”, Eerola sanoo.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje