18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Uihlein siirtyy ammattilaiseksi

Peter Uihlein (vas.) on jatkossa saman manageritoimiston asiakas kuin The Openin voittaja Louis Oosthuizen. © Getty Images

Peter

Chubby Chandlerin johtama International Sports Management on jälleen napannut talliinsa ison kalan. Maailman parhaaksi amatööriksi 52 viikon ajan rankattu USA:n Peter Uihlein teki Chandlerin kanssa sopimuksen ja ilmoitti samalla siirtyvänsä ammattilaiseksi vuoden alusta.

22-vuotias Uihlein on loistanut amatöörikentillä jo usean vuoden ajan ja päässyt pelaamaan majoreita sekä PGA TOurin kisoja menestystensä johdosta.Syksyllä hän karsi Euroopan Tourille, mutta putosi jo ennen finaalia toisessa vaiheessa.

Sopimus ISM:n kanssa on Uihleinille merkittävä varsinkin sen johdosta, että hän saa parhaan mahdollisen tuen ammattilaisuransa alkuvaiheilla etsiessään näyttömahdollisuuksia ET:lla sekä Challenge Tourilla. Päätourille hän voi vastaanottaa maksimissaan seitsemän villiä korttia kauden aikana.

Ensimmäisen kerran Uihlein pelaa jo tammikuun lopulla kivikovassa Abu Dhabin kisassa. Nuorukainen saanee villejä kortteja ET:n ja CT:N lisäksi myös PGA Tourille. Hän pelasi päättyvän kauden aikana kolme majoria joissa pääsi kerran jatkoon, päätoureilla kisoja kertyi yhteensä viisi.

Chubby Chandlerin talliin kuului syksyyn asti myös Rory McIlroy, jonka kanssa englantilainen ehti tehdä yhteistyötä neljä vuotta. Aiemmin myös Graeme McDowell lukeutui Chandlerin suojatteihin.

Teemu Tyry

ISM, tallipelaajat

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje