11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Mikko Ilonen selvisi tähystysleikkauksella

Mikko Ilosen kilpailutauko saattaa venyä huhtikuun jälkipuoliskon Kiinan avoimiin © Getty Images

Mikko

Mikko Ilonen oli torstaina aamupäivällä leikkauksensa jälkeen väsynyt, mutta hyvällä tuulella.

”Onneksi ei tarvittu viiltoleikkausta. Toipuminen on nopeampaa. Pari viikkoa tässä täytyy ottaa rauhallisesti. Sitten katsotaan, kuinka valmis on aloittamaan treenaamisen. Dubain ja Intian kisat jäävät nyt varmasti väliin. Maaliskuun loppupuolellla pelattavat kolme kisaa ovat vielä kysymysmerkkejä. Sekin on mahdollista, että seuraavat kisani ovat Kiinassa ja Koreassa huhtikuun toisella puoliskolla pelattavat kilpailut. Jos palaan kisoihin vasta Kiinassa, ehdin valmistautua rauhassa, Ilonen pohti vajaa vuorokausi leikkauksen jälkeen.

Ilosen kilpailuohjelmassa on alkaneella kaudella 26-28 kisaa. Tämänhetkisen ennusteen mukaan niistä jää pelaamatta siis 2-5. Edellisvuonna Ilonen pelasi Kiinan avoimissa päätöspäivänä viimeisessä ryhmässä ollen lopulta neljäs. Koreassa hänen sijoituksensa oli yhdeksäs. ’Jos jotain positiivista tästä pitää löytää, niin nyt oli varsin hyvä aika leikkaukselle, Dubaita lukuunottamatta isoja kisoja ei jää väliin’, Ilonen jatkoi.

Leikkkaukseen johtaneet oireet alkoivat jo joulukuussa, vatsavaivat voimistuivat tammikuun kisassa Abu Dhabissa. Suomeen palattuaan Ilonen hakeutui sairaalaan tiistai-iltana. Mikko Ilonen on pelannut Euroopan Tourilla vuodesta 2001 pitkälti yli 200 kilpailua. Koskaan aikaisemmin hän ei ole joutunut pitämään taukoa kilpailemisesta loukkaantumisesesta tai sairastumisesta johtuen.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)