Henkilöt |
29.1.2016

Mickelson: Pystyn tekemään kaiken yhtä hyvin kuin ennenkin

Phil Mickelson, 45, on voittanut urallaan 42 PGA Tourin kilpailua, joista viisi on major-turnauksia. Menestyksennnälkää hänellä kuitenkin yhä riittää.

”Pystyn tekemään kaiken edelleen yhtä hyvin kuin kolmekymppisenä”, Mickelson sanoi uutiskanava ESPN:n haastattelussa.

”Olen paremmassa kunnossa kuin viisi vuotta sitten. Syön paremmin, harjoittelen paremmin ja tunnen oloni paremmaksi myös herätessäni. Minusta tuntuu omalla kohdallani, että ikä on vain numeroita.”

Mickelson on myös ehdottomasti sitä mieltä, että hänen pitkä kokemuksensa antaa etulyöntiaseman maailmanlistan kärkisijoja viime vuosina valloittaneisiin nuoriin pelaajiin nähden.

”Olen lyönyt vuosien varrella miljoonia palloja, joten vastaan ei voi tulla sellaista lyöntiä, jota en olisi ennen kokenut. Kaikkien niiden lyöntien pitäisi tehdä pelaamisestani helpompaa maailman huipulla.”

Sanoistaan huolimatta ”Leftyn” voittorintamalla on ollut jo pidempään hiljaista. Edellinen ykköstila tuli Open Championshipissä, Muirfieldissä, vuonna 2013. Kahden ja puolen vuoden voitoton putki on pisin hänen urallaan.

”Pelini keskeiset osatekijät eivät ole mahdollistaneet sellaisiin esityksiin, joihin tiedän pystyväni. Sillä ei ole iän kanssa mitään tekemistä.”

Valmentaja Andrew Getsonin kanssa hiljattain yhteistyön aloittanut Mickelson sijoittui viime viikolla kauden avauskilpailussaan jaetulle kolmannelle tilalle. Torstaina hän oli Torrey Pinesin kahden kentän kisan avauskierroksella yksi harvoista 70 lyönnin rajan alittajista South Coursella.

Lähde: golf.com

Marko Kuivasaari

Teksti: Marko Kuivasaari

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.