11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Ilosen pojan nimi on Eino

Mikko Ilosen sairausloma on pian ohi. Ensimmäisen kisansa hän pelaa tammikuun lopulla Abu Dhabissa © Getty Images

Mikko Ilonen on viettänyt syksyä enimmäkseen Suomessa. Vaimo Kati oli mukana ensimmäisellä syksyn harjoitusleireistä Black Mountainilla, toisen reissun perheenpää teki yksinään.

Perheen esikoispoika syntyi marraskuun 21. päivä Lahdessa.

”Työnimenä pojalla on koko ajan ollut Uuno. Se tulee kirjoihin toiseksi nimeksi, Eino Uuno Antero Ilonen on se yhdistelmä johon lopulta päädyimme. Vaippa vaihtuu jo joutuisasti, olen päässyt ihan hyvin isän rooliin kiinni”, Ilonen kertoi tiistaina ennen päivän trippiään Ruotsiin jossa hän suunnittelee manageritoimistonsa Sportsyardin kanssa tulevaa kautta.

Tiger

Tiger Woods voitti kutsukilpailunsa joulukuun alkupuolella. Dubaissa hän on yltänyt ykköseksi kaksi kertaa. Tammikuun lopulla Woods yrittää valloittaa Abu Dhabin &copy Getty Images

Ilosen harjoittelu on ollut tavanomaista vähäisempää, mutta hän uskoo pääsevänsä nopeasti kiinni kilpailurytmiin. Ensimmäinen kilpailu tulee näillä näkymin olemaan Abu Dhabi HSBC Championships tammikuun 26-29. päivinä. Tuohon kisaan on tulossa melkoinen joukko maailmantähtiä Euroopan Tourilta. Lisäksi Tiger Woods on ostettu mukaan oletettavasti jopa 2-2,5 miljoonan dollarin korvausta vastaan.

”Lähden Black Mountainiin harjoitusleirille kuudes tammikuuta. Käväisen ennen Lähi-Itään matkustamista Suomessa. Sellainen suunnitelma meillä on, että Eino lähtee Katin kanssa reissuun mukaan”, Ilonen kertoi.

Mikko Iloselle alkava kausi on käytännössä 12:s Euroopan Tourilla. Ennen jalkaleikkaustaan hän pelasi viimeksi Italiassa kesäkuun alkupuoliskolla. Kilpailutaukoa tulee täten 7,5 kuukautta.

Roope

Roope Kakko on hakenut viimeisten viikkojen ajan virettä Floridasta. Heti häidensä jälkeen (31.12.) Kakko suuntaa Etelä-Afrikkaan &copy Getty Images

Suomalaisista ensimmäisenä kautensa ET:lla aloittaa Roope Kakko, joka pelaa molemmat Etelä-Afrikan kilpailut tammikuun alkupuoliskolla. Myös Kakko on ollut sairauslomalla akillesjänneleikkauksensa jälkeen. Hän ehti pelata alkuvuodesta 2011 vain kuusi kilpailua, joissa paras sijoitus tuli viimeisessä toukokuussa ( Madeira 16.)

Suomalaisten määrä ET:lla kasvaa kolmeen, mikäli Antti Ahokas onnistuu meneillään olevassa karsintafinaalissa saavuttamaan paikan 30:n ensimmäisen joukossa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje