27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Hirsala Golf - Huippukenttä lähempänä kuin uskotkaan

Hirsala on moderni, viihtyisä, laadukas ja rento golfkeskus, jossa ihmisen lisäksi myös luonnosta pidetään huolta.

Kun lähtee Helsingin keskustasta autolla liikkeelle Länsiväylän suuntaan, David Jonesin suunnittelema Hirsala Golfin 18-reikäinen kenttä tulee vastaan reilussa 20 minuutissa. Se on kenttäyhtiön toimitusjohtajan Jussi Kuuselan mukaan monelle yllätys.

”Meillä on tarjota pk-seudun välittömässä läheisyydessä palvelukokonaisuus, jossa huippukuntoinen kenttä ja maan kärkigriinit ovat oleellinen osa kokonaisuutta. Myös klubitalon hulppeat tilat, VIP-saunatilat ja ravintoloitsijat ovat kansallista kärkeä.”

Kokonaisuutta ja asiakaspalvelua on viime vuosina päämäärätietoisesti kehitetty. Kuuselan mukaan Hirsala Golf on nykyisellää monille aktiivigolfareille yhä sellainen löytämistään odottava ”hidden gem”, jollaisista kenttäbongarit ovat kautta aikain toisilleen intoilleet.

”Voi hyvällä syyllä puhua piilotetusta helmestä, sillä Hirsala on ollut aikanaan melko suljettu. Kaikki eivät ole vielä oivaltaneet, että kokonaisuuden tarjoamat elämykset ovat nykyisin kenen tahansa ulottuvilla.”

Helmiulottuvuutta on kiillotettu edelläkävijyydellä ympäristörintamalla. Hirsala Golf oli Suomen ensimmäinen kansainvälisen GEO-ympäristösertifikaatin saanut golfkenttä, ja tänä vuonna sertifikaatti myönnettiin Hirsalalle jo neljättä kertaa. Kenttä on myös valittu maailman viiden vihreimmän kentän listalle (Mother Nature Network) ja palkittu useita kertoja Suomen Golfliiton ympäristöpalkinnolla. Hirsala on myös ensimmäisenä kenttänä tehnyt WWF:n kanssa sopimusyhteistyötä ympäristön hyväksi.

Luontoyhteys on vahva. Väyliä ympäröivä luonto on säilytetty mahdollisimman koskemattomana. Monimuotoiseen puustoon kuuluu kallioiden laella kasvavia käkkärämäntyjä ja pylväskatajia, lehtoalueilla viihtyviä jättimäisiä haapoja ja leppiä sekä muun muassa komea kilpikaarnamänty. Ei ihme, että eläimetkin viihtyvät.

Laajaa kansainvälistäkin kokemusta (mm. Ryder Cup 2018) hankkinut kenttämestari Janne Lehto tiimeineen hakee jatkuvasti uusia kestävän kehityksen mukaisia käytäntöjä. Bunkkerihiekan johdonmukainen käyttäytyminen on esimerkiksi varmistettu edistyksellisellä capillary concrete -teknologialla. Sähkökäyttöiset robottileikkurit puolestaan pienentävät hiilijalanjälkeä ja pitävät huolen griinien ympäristön tasalaatuisuudesta.

Vain reilut 20 min Helsingin keskustasta

Vihreys näkyy myös ravintolatoiminnassa – nimeä myöten. Hirsala Verde on uusi sisarravintolavintola Tapiola Golfissa Suomen ykköseksi arvioidulle Vistalle. Toiminnasta vastaavat Hirsalassakin Heli ja Teijo Lepola. Raaka-aineiden laadusta ei tingitä, mistä suunnitelmissa oleva oma kasvimaa kertoo omaa kieltään. Myös yhteistyöhön paikallisten toimijoiden kanssa panostetaan.

PORUKALLA MATKAAN –VAI KAKSIN OMASSA RAUHASSA?

Puitteet ovat loistavassa kunnossa esimerkiksi yksilöllisesti rakennettua yritystapahtumaa tai hieman suuremmankin kaveriporukan yhteistä elämyksellistä VIP-henkistä golfpäivää varten. Ruokailut, saunomiset ja palkintojenjakamiset onnistuvat VIP-saunatiloissa privaatisti 6–24 hengelle. Toisessa ääripäässä vaihtoehtona ovat kahden hengen ryhmissä pelattavat aamukierrokset.

Huippukuntoinen kenttä edelläkävijän otteella

”Sujuvalle kierrokselle omassa rauhassa pääsee valitun kumppanin kanssa varhaisesta aamusta jopa aamupäivän lopulle asti – hieman päivästä riippuen”, Kuusela kertoo. ”Kovin moni muu kenttä ei taida pystyä takaamaan vastaavaa mahdollisuutta. Kokeilimme käytäntöä viime kaudella, ja palaute oli niin omilta kuin vieraspelaajiltakin erittäin positiivista”

Lähtöaikoja kautta koko päivän on Kuuselan mukaan tarjolla varsin mukavasti viikon ympäri. Selitys on yksinkertainen:

”Myymme pelioikeuksia rajatun määrän. Se takaa peliaikojen saatavuuden kaikille pelaajaryhmille – niin omille kuin vieraillekin.”

Uuttakin on kaudella 2021 tulossa. Hirsalassa pääsee pian haastamaan kaverit myös padelkentällä, minkä lisäksi monin tavoin uudistunut driving range ja laajentuessaan monipuolistunut lähipelialue otetaan käyttöön heinäkuussa.

Kiinnostuitko? Käy lukemassa lisää Hirsala Golfin kotisivuilta. Esimerkiksi VIP-paketit löytyvät kätevästi verkkokaupasta erilaisten sarjakorttien ja muiden pelituotteiden rinnalta.

Hirsalantie 215
02420 Jorvas

Puhelin
0100 2010
(0,98 e/min + pvm)

Sähköposti
info@hirsalagolf.fi

Kotisivut
hirsalagolf.fi

GREEN FEE:
18 reikää (normaali) 78e, juniorit (opiskelijat, varusmiehet) 45 e; 9 reikää (normaali) 45 e, juniorit (opiskelijat, varusmiehet) 29 e
Ryhmän yhteenlaskettu tasoitus max. 110.

MIKSI HIRSALA?
• Mahdollisuus kahden hengen aamulähtöihin
• Edelläkävijä ympäristötyössä
• Huippukuntoinen kenttä
• Ensiluokkainen palvelu
• Hienot puitteet VIP-tapahtumille
• Suomen paras golfravintola?

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje