Hartola Golf – Luonnonläheisesti ja pönöttämättä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Hartola Golf - Luonnonläheisesti ja pönöttämättä

Kaveriporukoiden suosiossa olevalla kentällä panostetaan henkilökohtaiseen palveluun. Läheiset majoituspalvelut tarjoavat mutkattomat puitteet elämykselliselle golflomalle.

Suomen naisystävällisin golfyhteisö!

Mistä on unohtumaton golfkokemus tehty? Perusasioiden on luonnollisesti oltava kunnossa, mutta myös pienillä yksityiskohdilla voi olla yllättävänkin suuri merkitys. Niistä syntyy ilmapiiri, joka saa vierailijankin viihtymään ja tuntemaan itsensä tervetulleeksi.

Hartola Golf on jo pitkään tunnettu hyvästä palvelustaan. Golfin ystäville on tarjolla kokonaiselämys, joka on laadukas mutta hienostelematon. Irtioton arjesta halutaan tapahtuvan mutkattomassa hengessä, pönöttämättä, tulijan omalla tyylillä, ”parhaan vapaa-ajan” ehdoilla.

Tuore nimitys Suomen naisystävällisimmäksi golfseuraksi, jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä, kertoo onnistumisesta.

Nimitys ei ole sattuman satoa, kertoo toimitusjohtaja Tera Heinonen.

”Haluamme tarjota henkilökohtaista palvelua ja olla hyviä kaveriporukoiden houkuttelemisessa elämyksellistä golfpäivää viettämään. Erityisesti naisharrastajien palveluketjua on viilattu pitkään. Se näkyy lukuisissa yksityiskohdissa naisten pukuhuoneesta ja saniteettitilojen varustuksesta lähtien.”

Ravintolapuolellakin on Heinosen mukaan etsitty hyviä naisille mieluisia ratkaisuja niin juomavalikoimassa kuin ruokalistallakin. Ryhmät myös houstataan tyylikkäästi alusta loppuun. Kaveriporukkakisan yhteyteen järjestyy haluttaessa myös ohjattu lämmittely kierrokselle valmistavine treeneineen.

Vahva luontoyhteys on myös yksi Hartola Golfin tavaramerkeistä. Lintubongareillekin on paljon nähtävää.

”Ykkösväylän lammen mustakurkkuuikku valittiin golfyhteisön maskottilinnuksi uusien kotisivujen ilmettä rakennettaessa. Se on muistutus siitä, että olemme yksi Suomen luonnonläheisimmistä kentistä. Väylätkin on nimetty alueella tavattavien lintujen mukaan.”

KYNNYS ON MATALA JA TILAA LÖYTYY

Peliaikoja on hyvin läpi kesän. Kuumimmalla lomakaudella voi aamuisin ja päivisin olla ruuhkaa, mutta iltalähdöt sujuvat silloinkin ongelmitta.

Mutkaton golfloma onnistuu vaivattomasti vaikkapa naapurissa sijaitsevaan Linnahotelliin majoittumalla. Yritystapahtumissa apuun voidaan ottaa myös Itä-Häme Opiston tiloja tekniikoineen. Muitakin majoitusvaihtoehtoja löytyy kalaisien vesien ääreltä.

Pelaamisen kynnys pidetään Hartolassa matalana. Ensituntumaa lajiin voi hakea joka toinen lauantai järjestettävillä ilmaisilla ja suosituilla tutustumiskursseilla.

Mutkattomasti Valtatie 4:n varrella

”Golfkärpänen puraisee hyvällä prosentilla”, Heinonen kertoo. ”Moni kurssille osallistunut on jatkanut innokkaana pelaajana eteenpäin. Meillä se onnistuu pehmeällä laskulla, sillä golfkummit opastavat mielellään aloittelijoita kentällä hiljaisina aikoina.”

Green cardin voi suorittaa kurssin jatkoksi 40 eurolla, ja loppukaudeksi voi hankkia ainoastaan 250 euroa maksavan aloittelijan pelioikeuden.

Myös pidemmälle ehtineistä pidetään Hartola Golfissa hyvää huolta. Aktiivijäseniä auteaan pelaajan polulla eteenpäin ilmaisilla perjantaisin järjestettävillä yhteisharjoituksilla.

500 euron hintainen osake on Hartola Golfissa järkisijoitus säännöllisesti pelaavalle. 590 euron vastike on sen verran vuokrapelioikeutta edullisempi, että sijoitus maksaa itsensä neljässä kaudessa takaisin. Osakkeen voi jättää myös lepäämään ilman vastikevelvollisuutta.

Osakkuus tuo mukanaan mahdollisuuden Kultakortin hankkimiseen. 165 euron lisähinnalla voi pelata ilmaiseksi 25 vieraskentällä, seitsemän kertaa kullakin.

HARTOLA GOLF

Kaikulantie 79, 19600 Hartola

Puhelin
010 231 2380

Sähköposti
toimisto@hartolagolf.com

Kotisivut
www.hartolagolf.com

GREEN FEE:
18 reikää 59 e, klo 17– 25 e, juniori (alle 22 v.) 20 e;
9 reikää 35 e, klo 17– 20 e, juniori (alle 22 v.) 10 e Golfauto iltalähtöihin
klo 17 alkaen 20 e

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje