10. –17.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][24]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Jaakko Latvala Oulun Golfin johtoon

Latvala aloittaa työnsä huhtikuussa, nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle.

Oulun Golf Oy:n hallitus on nimittänyt DI Jaakko Latvalan yhtiön toimitusjohtajaksi ja Oulun Golfkerho ry:n toiminnanjohtajaksi. Latvala aloittaa toimitusjohtajana 1.4.2019, kun nykyinen toimitusjohtaja Jukka Rissanen siirtyy eläkkeelle.

”Henkilökunta on todella osaavaa ja tiimityö pelaa, joten uskon, että minun on hyvin helppo tulla uutena taloon. Kentät ovat aivan mahtavassa kunnossa ja pelaajamäärät kasvussa. Tilanne on monessa suhteessa todella hyvä, mutta löydämme varmasti pieniä asioita, joita voidaan jatkossa tehdä entistä paremmin”, Latvala sanoo.

Jaakko Latvala, 45, on työskennellyt pitkään Texas Instruments Finland Oy:n yksikönjohtajana Oulussa ja viimeksi Effectio Oy:ssä yrityskehitystehtävissä. Työurallaan hän on toiminut pääasiassa markkinoinnin ja tuotekehityksen johtotehtävissä.

”Koen, että minulla on markkinointipuolelle paljonkin annettava, kun olen niiden asioiden parissa tehnyt 15 vuotta töitä. Myös myynti ja asiakasrajapinta on tuttu. Koitetaan rakentaa entistä dynaamisempaa ilmettä Oulun Golfille jatkossa”, hän näkee.

Golfin Latvala aloitti työskennellessään Kaliforniassa vuonna 2005. Latvala on Oulun Golfkerho ry:n jäsen ja hänen pelitasoituksensa on 6,3.

Latvala saa johdettavakseen erittäin aktiivisen ja kasvavan golfyhteisön. Oulun golfin kahdella 18-reikäisellä kentällä pelattiin kuluvalla kaudella ennätyksellinen kierrosmäärä, peräti 72 650 kierrosta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje