23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Hill Side valmiina Finnish Ladies Openiin

Vihdin Jokikunnassa haetaan kierrosmäärän kasvua maamme suurimman naisten kisan avittamana

Hill Side Golf & Country Club on noussut otsikoihin vuosittain pelattavan Let Access kiertueen kisan johdosta. Aiemmin syyskesällä järjestetty tapahtuma on siirtynyt kesäkuun alkupuolelle (9.-11.6).

Kari Piippo on tehnyt kovasti töitä LETAS-kiertueen kisan eteen.

”Tämä siirto palvelee myös meidän markkinointiviestintäämme. Kenttämme ovat jo keväisin hyvässä ruohossa, omat pelaajat ja vieraat aktivoituvat aiemmin. Kentänhoitajille on kunnia-asia tarjota parasta mahdollista kenttää jo ennen suurta tapahtumaa”, perustelee toimitusjohtaja Kari Piippo.

Linda Henrikssonin voitto Sveitsin osakilpailussa tuo lisämielenkiintoa Evli Ladies Finnish Openiin.

Kisan kotimainen tähti on ammattilaisuransa Vihdissä avaava Matilda Castren. LET:lla pelaavia suomalaisiakin on tällä tietoa kisaan tulossa. Heidän osallistumisensa riippuu osittain pääkiertueen vielä avoinna olevien kisojen toteutumisesta.

Junnukuva Matilda Castrenista, oikealla Hanna-Leena Ronkainen, jonka akatemian nimeä kisa kantoi ensimmäiset vuodet.

Hill Sidea edustavista naisista mukaan pääsevät Erkko Trophyn voittaja Rosa Rantanen sekä Jenna Mäihäniemi.

”Kotimaisille amatööreille tämä kisa on otollinen näytönpaikka. Toivotaan, että löytyy vastaavia onnistumisia, kuin Anna Backmanin ylivoimainen ykköstila Nordcenterissa oli”, Piippo jatkaa.

Kisakenttä, Valley Course avattiin jo 10. huhtikuuta, Hill Course hieman myöhemmin.

”Lumen alta ne paljastuivat varsin hyvässä kunnossa. Parin viheriön kanssa on enemmän töitä jäljellä, kokonaisuus on jo toimiva.”

Talouden mittarit osoittavat oikeaan suuntaan

Hill Sidessa on toteutettu kovaa kulukuuria, joka on tuottanut huomattavia edistysaskeleita.

”Edellisvuodesta tuloksemme parani 80 000 eurolla. Kulupuolta saimme pudotettua peräti 300 000, näistä 200 000 oli henkilöstökuluja. Oma pääoma kasvoi 88 000 euron edestä”, Piippo tiivistää

Kahdella täysmittaisella kentällä pelattiin kaudella 2016 noin 32 000 kierrosta.

”Ehdoton tavoitteemme on kasvattaa kierrosmäärää sekä omien osakkaiden kuin myös vieraiden osalta. Hill Side on vielä suurelle osalle pelaajista kääntämätön kortti. Edelliskaudella tiskiltä ostettiin 3200 kierrosta, siinä on valtavasti kasvattamisen mahdollisuuksia”, Piippo laskeskelee perustellusti.

Ladies Finnish Openin lisäksi Hill Side isännöi myös naisten mid-tourin kisaa , reikäpelin SM-kisoja sekä seniorinaisten joukkuemestaruuksia. Avoimia kisoja on myös harrastajatason pelaajille.

Hill Siden Valley Course on saanut syystäkin paljon kehuja viheriöidensä muotoilusta ja hyvästä kunnosta.

Hill Siden molemmissa kentissä on särmää ja luonnetta. Klubitalo, harjoitusalueet ja muut palvelut ovat erinomaisia. Sijainti on selkein haaste kasvulle.

”Emmehän me ihan ytimessä ole, mutta vastapainoksi Hill Sideen matkaavalla on mahdollisuus kokea tavanomaista rauhallisempi kierros maalaisympäristössä. Pelaaja ensin kysely vierapelaajille on meille tärkeä työkalu. Sen antama palaute on ollut kentän lisäksi muiden palveluiden osalta kiitettävä. Tämä rohkaisee nostamaan rimaa entistä korkeammalle”, Piippo lopettaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  MarX says:

  Hilli on magee pelipaikka.

  Hienot kentät, loistava ravinteli, laadukkaat saunatilat, parkkikset yms.. Hyviä syitä mennä tutustumaan erityisesti Valley kenttään (Letas kisakenttä). Näkee samalla miten klubituuppari pärjää Ladyjen kakkoskiertueen pelipaikoilla, moni on huomannu ettei se oma peli olekaan ihan iskussa.

  Yritystapahtumille ja porukkapeleille antavat hyviä ehdotuksia – koko paketista kokemuksen mukaan.

  Bogeja mainitakseni:
  Range ja harkka-alueet (hyvätasoiset) hiukka sivussa ja kenttäkokonaisuus pienen ajomatkan päässä, mutta silti kannattaa ajaa Jokikunnalle kokeilemaan huippukentiä..

  ps en omista Hilin osakkeita, mutta vierailen kentällä useammankin kerran vuodessa. em syistä johtuen.