Aihe: Voiko miespelaaja jatkossa osallistua naisten kilpailuihin? - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

Voiko miespelaaja jatkossa osallistua naisten kilpailuihin?

Etusivu Foorumit Yleistä Voiko miespelaaja jatkossa osallistua naisten kilpailuihin?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 110)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Eli nyt kun hallitus on viisaudessaan päättänyt että sukupuoli on ilmoitusasia ja urheiluministerikin kertoi että asioita valmistellaan, niin jatkossa mieheksi syntynyt voi omalla ilmoituksellaan muuttaa sukupuolensa kerran vuodessa ja osallistua naisten golfkilpailuihin. Ainakin kansallisella tasolla.

  Nähdäänkö jo ensi kesänä rohkeita miehiä, tai siis naisia pelaamassa punaiselta tiilta ja sitä kautta putsaamassa palkintopöydät? Samoin naisten illat ja esim. ladykapteenin tehtävät saavat ihan uusia ulottuuvuuksia. Palkintojakojen jälkeen vaatteiden vaihto samassa pukuhuoneessa jne.

  Keskiverto Reiskakin pärjäisi lyöntipituuksillaan SM-naisten sarjassa. Sitten kun siltä tuntuu, niin vuoden päästä vaihto takaisin, kätevää.

  KL1

  Niissä urheilulajeissa, joissa sukupuolenvaihdoksen miehestä naiseksi läpikäyneet ovat halunneet kilpailla naisten sarjoissa, on mitattu henkilön testosteroniarvoja. Muistaakseni arvojen piti olla tietyn rajan alapuolella 12 peräkkäistä kuukautta. Pelkällä juridisella ilmoituksella ei mies käsittääkseni (ja toivoakseni!!) saa osallistua naisten sarjoihin (ja olisihan se vieläkin hölmömpää kuin vaihdoksen tehneiden ”naisten” osallistuminen esimerkiksi nopeutta tai voimaa vaativiin lajeihin). Baystream varmaankin kertoo, jos SGL on asian jotenkin jo linjannut.

  Talin LET kilpailuihin osallistui useana vuonna tanskalainen möreä ääninen harteikas henkilö ,joka oli vaihtanut sukupuolta, ilman suurempia menestyksiä

  Talin LET kilpailuihin osallistui useana vuonna tanskalainen möreä ääninen harteikas henkilö ,joka oli vaihtanut sukupuolta, ilman suurempia menestyksiä

  Kuulostaa tuomarilta.

  Jos mies voi jatkossa synnyttää, niin pitää saada myös osallistua naisten golfkilpailuihin. Ilman mitään mittauksia, pelkkä ilmoitus riittää.

  Reiska voi myös hakea ladykapteeniksi ja järjestää seurojen naisteniltoja. Se on tasa-arvoa.

  Maailma muuttuu, eräs hallituspuolue on esittänyt huumeiden käytön laillistamista, ajatelkaa jos taukokioskilta saisi ostaa esim. kannabista. Kyllä lähtisi svingi rennosti takalenkillä.

  Mianne Bakker oli tuo tanskalainen pelaaja.
  Noin 15 vuotta sitten Golfliiton hallitus on kilpailutoimikunnan ehdotuksesta määritellyt pelaajan sukupuoleksi sen mikä väestörekisteristä löytyy.
  Jos pelaaja ei ole kumpaakaan sukupuolta, on hänen vaikea pelata tasoituksellisessa miesten tai naisten sarjassa. Tässä tapauksessa todennäköisesti pelaaja pelaa sarjassa, mihin hän ennen ”sukupuolen vaihtoa” olisi kuulunut (tästä ei ole vielä päätöstä). Slope-tauluja ei ole sukupuolineutraaleille henkilöille määritelty. Scratch-kilpailussa mennään edellisen sukupuolen mukaan (tämäkin siis vielä olettamus).

  Eipä tässä taideta mitään testejä kysellä. Nimi paperiin, pieni odottelu ja simsalabim olet nainen. Jos joku kyseenalaistaa niin se on pahimman luokan ahdistelua ja syrjintää. Maailma muuttaa ja pian voi varmaan muuttaa itsensä vaikka kanaksi tai sahapukiksi pikku ilmoituksella.

  Kuulkka, poja. Mää ole vissi ahvena ku mul on köyry hartia. Tulkka onkel poja…

  Jos joku kyseenalaistaa niin se on pahimman luokan ahdistelua ja syrjintää.

  Noin se on, samalla voisi kyllä huumeiden käytön laillistaa. Virallisen golflehden kannessa kun on ollut huumeiden käyttörikoksesta useasti tuomittu, ei ole tabu enää sekään.

  Antaa kaikkien kukkien kukkia, myös golfkentillä.

  KL1

  Noin 15 vuotta sitten Golfliiton hallitus on kilpailutoimikunnan ehdotuksesta määritellyt pelaajan sukupuoleksi sen mikä väestörekisteristä löytyy.

  Uuden mietinnän paikka voimaantulevan translain myötä, sanoisin…

  Eikös kilpasarjat voisi jakaa XX ja XY -kromosomisten sarjoihin? Tietysti on olemassa muitakin kromosomiyhdistelmiä, joten näiden osalta pitäisi vielä sarjat tehdä, mutta tämä olisi pääjako.

  Lähtökohtanani se, että sarjajako on alunperin perustunut ajatukseen, että fyysisiltä ominaisuuksiltaan merkittävästi heikommassa asemassa olevat eivät joutuisi kilpailemaan vahvemmassa asemassa olevia vastaan.

  Tällä XX/XY-jaottelulla kukin saisi kokea sukupuolekseen haluamansa.

  Tai sitten tasa-arvon nimissä kaikki olisivat samassa sarjassa.

  Jos tämä ehdotukseni on törkeä tai loukkaa jotakuta, pahoittelen setämäisyyttäni ja moderointi voi sen poistaa.

  KL1

  Eikös kilpasarjat voisi jakaa XX ja XY -kromosomisten sarjoihin?

  Tätä mieltä olen ollut siitä saakka, kun Castorin tapaus tuli esille. On täysin naurettavaa, että miehenä lihaksensa hankkinut kilpailee naisten sarjoissa vain siksi, että on ottanut estrogeenia 12 kuukauden ajan. Tässä vaiheessa tietenkin kaikki ”tasa-arvon” kannattajat (kuten nämä urheilijat) kovaan ääneen huutavat, että heillä pitää olla oikeus kilpailla. Mikä ettei, mutta luodaan viisi sarjaa:
  – miehet, jotka kokevat olevansa miehiä ja joilla on Y-kromosomi
  – naiset, jotka kokevat olevansa naisia ja joilla on kaksi X-kromosomia
  – Y-kromosomilla varustetut henkilöt, jotka kokevat olevansa naisia
  – kahdella X-kromosomilla varustetut henkilöt, jotka kokevat olevansa miehiä
  – kaikki muut

  Tuosta löytyy järjellinen kilpasarja ihan kaikille, ei muuta kuin toteuttamaan! Jaa, mutta kun päättäjiltä puuttuu se rohkeus…

  Keskiverto Reiska osallistuu naisten iltaan, juo skumppaa ja osallistuu tuote-esittelyyn. Sen jälkeen menee ja voittaa jonkun leikkimielisen kilpailun. P****myrsky on valmis.

  Laki on kuitenkin Reiskan puolella ja hyvä niin.

  KL1

  Laki on kuitenkin Reiskan puolella ja hyvä niin.

  Jää nähtäväksi. Muualla maailmassa on kuitenkin laadittu ja pantu voimaan rajoituksia asian suhteen, ja hyvä niin. Ehkä Suomessakin populismi jää jossain vaiheessa taka-alalle ja järki voittaa jopa poliitikoiden joukossa. Nyt se ei ole voittanut, enkä ihmettele.

  Nyt jo ei-binäärisukupuoliset valittavat että kaikkia ei ole huomioitu. Reiskan pitää olla tarkkana ja pysyä vauhdissa mukana.

  Ei ole pelkästään ihan vaan ilmoitusasia. Täytyy hakea uusi hetu ym. ym.

  ” Sukupuolen juridisen vahvistamisprosessin ja siihen liittyvien prosessien voidaan katsoa päättyneen siihen, kun hakijalla on taas mahdollisuus asioida ja toimia yhteiskunnassa normaalisti. Uuden lain myötä tämä prosessi kestää viranomaisarvioihin perustuen minimissään noin 2 kuukautta ja maksaa hakijalle vähintään passin verran, 50€. Muita kustannuksia voi kuitenkin tulla sopimuksien, ajokortin, pankki- ja luottokorttien sekä muiden päivitysten myötä, hakijan tilanteesta riippuen.”

  KL1

  Kyllä se on ilmoitusasia. Muutaman lomakkeen täyttäminen ei sitä muuta.

  Pitää odotella miten eri tourit suhtautuvat. Korvataanko Stensson Ryderissa Stinalla eiku siis Staffanilla🙃
  Kiintiöitä odotellessa…

  Taitaa olla enemmän vitsailua nämä kirjoitukset. Todellisuudessa ei ole mitään pelkoa että suomalainen hetero tai homo klubipelaaja tämän lain perusteella ilmoittaisi sukupuolensa vaihdoksesta. Vain ihminen, joka oikeasti kokee olevansa eri sukupuolta, saattaa niin tehdä ja hänelläkin kynnys on edelleen erittäin korkea. Eri asia on turhake julkkikset, jotka saattavat mainosmielessä sukupuoltaan vaihdella. Ovat botoxpiikkien jäljiltä monet niin karsean näköisiäkin ettei sukupuolta voi muutenkaan naamasta päätellä. Itse pelaan naisten tiiltä ja saunon välillä naisten kanssa, mutta pysyn miehenä, niin kuin kaikki muutkin klubigolfarit pitävät identiteettinsä, joten pelko pois.

  KL1

  Taitaa olla enemmän vitsailua nämä kirjoitukset.

  Niin ovatkin, mutta…

  Todellisuudessa ei ole mitään pelkoa että suomalainen hetero tai homo klubipelaaja tämän lain perusteella ilmoittaisi sukupuolensa vaihdoksesta.

  Miten voit olla noin varma? Translain muutostahan on odotettu vuosikausia kuin kuuta nousevaa, jotta sukupuolensa voi juridisesti vaihtaa ilman kalliita sukupuolenvaihdosleikkauksia. Kai golfin pelaajienkin joukossa voi olla niitä, jotka tuntevat olevansa väärässä kehossa. Sitä paitsi enemmän uskon tapahtuvan miehestä naiseksi muuntumisia, joten ”riski” on aivan todellinen.

  Siis, jos kokee olevansa väärässä kehossa, niin on mielestäni aivan oikein että saa vaihtaa, mutta pelko siitä että muusta syystä vaihdeltaisiin on mielestäni turha, mutta aika näyttää olenko oikeassa.

  KL1

  Toivon sinun olevan oikeassa. Historia on vain näyttänyt, että golfkilpailuissa huijataan varsin räikeästi ikuisen huijarin leiman uhallakin, tässä on vain yksi keino lisää huijata.

  Näemmekö tulevaisuudessa naisten U.S. Openin voitosta taistelemassa amerikkalaisen entisen Haroldin ja Suomen oman entisen Torstin.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 110)
Vastaa aiheeseen: Voiko miespelaaja jatkossa osallistua naisten kilpailuihin?

Etusivu Foorumit Yleistä Voiko miespelaaja jatkossa osallistua naisten kilpailuihin?