23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Oikea greenfeehinta ja osakasvierailut

Etusivu Foorumit Yleistä Oikea greenfeehinta ja osakasvierailut

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 131)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #178576 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Suomessa pitäisi veloittaa tilapäispelaajilta tarpeeksi korkea greenfee. Näin saataisiin ruuhkaisten kenttien kuormitusta vähennettyä. Siis periaatteessa on parempi ottaa yhdeltä 250 euroa, kuin kymmeneltä gf-pelaajalta 25 euroa kultakin. Yleisesti ottaen greenfee-tasoa voisi aivan hyvin nostaa 3 – 4 kertaiseksi nykyisestä. Tällöin kalleimpien kenttien vierasmaksut olisivat 200-300 €/kierros. Halvimmillaankin tulisi edellyttää 50 – 100 euron kierroshintaa. Näin pelaaminen maksaisi meillä samaa luokkaa kuin muuallakin, vastaavan kustannustason maissa. Nykyään suuri osa gf-pelaajista kiertää alle 10 kierrosta kesässä, joten hinnoista tuskin muodostuisi kenellekään pelaamisen estettä. Parhailla kentillä voitaisiin kenties päästä niin hyvään tulokseen ettei osakkaiden tarvitsisi maksaa lainkaan vastikkeita. Siihen riittäisi jo pari-kolmetuhatta maksavaa gf-vierasta kaudessa. Osakkaiden vierailut toisille kentille tulisi tietenkin hinnoitella erikseen. Siinä voitaisiin käyttää vastavuoroisuutta. Kentät sopisivat ja vaihtaisivat keskenään tietyn määrän osakasvierailuja kaudessa, nimellistä korvausta vastaan. Hinnat voisivat vaihdella siten että edullisemmille kentille pääsisi 5 eurolla ja kalleimmille vaikkapa 15 euron päivämaksulla. Nämä hinnat siis koskisivat vain ja ainoastaan ’pooliin’ liittyneiden yhtiöiden osakkaita. Tätä mallia pitäisi jo ensikaudella kokeilla esimerkiksi 10 – 20 pääkaupunkiseudun kentän yhteisellä sopimuksella. Olen valmis pientä korvausta vastaa konsultoimaan tämän systeemin halukkaille kenttäyhtiöille ja seuroille. Tämä ei tietenkään tarkoita etteikö em. ’osakasvierailu – järjestelmän’ rinnalla voitaisi kehittää nykyistäkin edullisempia pay&play mahdollisuuksia. Niillekin löytyy varmasti käyttäjiä ja asiakkaita.

    #343249 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Naurettava ajatus, tälläkään hetkellä gf-pelaajia jotka ainakaan ’omalla’ rahalla maksaisivat kiskuri gf-hintoja (yli 50e) useammin kuin kerran per kenttä, tuskin löytyy kuin kourallinen. Jotenka se tuskin tuottaisi yhtään nykyistä enemmän rahaa kentille tai vähentäisi ruuhkia. Sen sijaan kannatettavaa on täyttää kentät maksavilla asiakkailla muuten hiljaisina aikoina edullisella hinnoittelulla, josta hyvä esimerkki on Golfpisteen Etukortin tarjoamat edut.

    #343250 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Voisko ajatella, että KELA maklsaisi tukea, jolla riskihenkilöt ylilihavat ,pot. sepelbvaltimopotilaat tms. saisivat steleitä vrt lounassetwelit, joilla voisi pelöata eläkeläisaikoihin mannataisin , arkisin 6- 13.00 ilamiseksi tai 10 e hallintomaksulla.

    Joluna voisi olla joulupatioja , johon saal ahjoittaa rahaa ’ köyhinen koohvareiden ’ pelimaksuja varten,joilla saa eläkeläisaikaan pelat. esim 10 e hall .maksulla.

    #343251 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jylanin ehdotuksessa on ihan hyvä pointti, vaikka se onkin vähän kärjistetty (ja varmaan tarkoitettu provoksi). Eikös jotkut kentät jo menneenä kesänä tällaista suunnitelleetkin?

    #343252 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Ootsä Jylan noin paniikissa osakkeides kanssa?:-D

    #343253 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hauskaa että asioihin löytyy monenlaista mielipidettä.

    Välillä oikein hämmästyttää eräiden ihmisten innokkuus keksiä erilaisia perusteluita siihen kuinka edulliseksi kenttäyhtiön osakkaille tulee päästää vieraat pelaamaan puoli-ilmaisella greenfeellä.

    Nämä samat asiat voidaan nähdä niin monella tavalla. Threadissani tuon esille erään mahdollisuuden, millä pelaaminen voidaan tehdä edullisemmaksi kenttien osakkaille. Uskon että löytyy muitakin hyviä ja käyttökelpoisia keinoja.

    #343254 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kuinka monta kenttää Suomessa tiedätte, jotka olisivat 300 euroa / kierros arvoisia ? Niitä kun ei maailmaltakaan aivan pilvin pimein löydy.

    Ja toisekseen kukahan olisi halukas maksamaan konsulttipalkkiota ideasta joka on jo käytössä ainakin eräillä pääkaupunkiseudun kentillä ja jonka toteuttamiseen ei konsultteja tarvittu 😉

    #343255 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vaikka aloituksesi olikin selkeä provosointiyritys, niin tässä pari kommenttia:

    Hinnannostoasia ei todellakaan ole noin suoraviivainen. Jos hintaa nostetaan 3-4 kertaiseksi, niin kävijämäärä ei tule olemaan lähelläkään 1/4 nykyisestä. Sen tietää kaikki kaupallisia aineita lukenut taikka maalaisjärjellä varustettu.

    Lisäksi nuo ruuhkat koskettavat vain pääkaupunkiseudun kenttiä, joiden vieraspelaajat ovat pääosin muilta pääkaupunkiseudun kentiltä. Miten se ruuhkaa auttaa, jos näiden kenttien kanssa tehdään soppari halvemmista vierailuista?

    Lopuksi vielä tuosta ’Näin pelaaminen maksaisi meillä samaa luokkaa kuin muuallakin, vastaavan kustannustason maissa.’ Tästä tuntuu olevan faktatietoa, joten heitätkö esimerkkimaita, joissa greenfeet on 200-300Euroa järjestään?

    #343256 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    SGKY:n jotkut kentät viime kesänä nostivat rapsakasti gf-hintojaan ja SGKY:n jollain alennuskortilla sai sitten hinnoista alennusta.

    Itse olin pelannut kohtuullisen paljon toissa ja sitä edeltävänä kesänä eräällä Kehä 3:n ja Turuntien kainalossa sijaitsevalla kentällä gf:llä.

    Viime kesän hinnoittelun ’tarkistuksen’ perusteella kierroksia taisi tulla yksi tai kaksi. Mielummin sitten ajoin hieman pitemmälle. Saattoi tietysti olla, että bensakulut huomioiden tulos olisi ollut ihan sama.

    Jylanille kysymys, miksi meillä pitäisi kierroksen yhtä paljon kuin jossain muualla?

    En sitten tiedä miten todellista ruuhka kentillä on, kun olen aina halutessani kentälle päässyt, ei aina ensiksi ajatellulle. Kierroksia on ollut n. 70/vuosi.

    Luulenpa, että klubien ravintoloitsijat ja proshoppien pitäjät ilahtuvat erityisesti gf-pelaajien karkoittamisideasta.

    Minusta Jylan ja muut samanmieliset vekkulit voisivat perustaa suljettuja klubeja, jonne esim. naisilta olisi pääsy kielletty.

    Hauska havaita, että golfyhteisössä on sosialistinen aatemaailma elää vireänä henkisessä mielessä, onneksi muilta osin markkinatalous toimii joten kuten vaikka monet toivoisivat toista..

    #343257 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Sillä aikaa kun Jylan hakee esimerkkejä maista joissa pelikierrokset maksavat järjestään 200 -300 euroa niin ohessa hieman vertailua Yhdysvaltoihin.

    Yhdysvaltojen n:o 1 rankatulla Pebble Beach:llä kierros maksoi n. 350 euroa (nykyisellä taalakurssilla). Augusta National saattaisi kyllä olla vielä muutaman taalan kalliimpi, mutta jostain syystä portit pysyvät kiinni eikä raha ei kelpaa 😉

    Rapakon takana pääsee pelaamaan aivan huippukentille n. 80 – 100 eurolla ja tällaisille hyvää suomalaista keskitasoa oleville kentille alle 50 eurolla.

    …. USA:n palkkataso on muuten selvästi härmäläistä korkeampi.

    #343258 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    NO HUHHUH!!! Vähän huvittuneenakin lueskelin kyseistä artikkelia. Meniköhän jylanin kaikki varat osakkeeseen/osakkeisiin kun on kehittänyt idean jolla muka saisi poistettua vastikkeen?;) Hurjalta todella tuntuu idea 300€ gf-hinnoista. Sotii mielestäni vahvasti vastaan golf-liiton suunnitelmaa kasvattaa lajin suosiota ja päästä eroon lajin elitistisestä kuvasta tavallisten pulliaisten keskuudessa. Vaikkakin hyvinvointi-valtiossamme on elintaso noussut niin uskoisin silti valtaosan olevan tulotasoltaan sitä luokkaa ettei lajia aloittaessa ainakaan mieleen juolahda pistää 5.000-20.000 euroa varojaan kiinni vaan hankkii mielellään sen vuokrapelioikeuden. Etäjäsenyys taas mielestäni on oiva vaihtoehto opiskelijoille joilla ei välttämättä löydy rahaa juuri muuhun kuin ruokaan ja Pappa Betalar-konsepti on mahdoton ajatus. Muistakaamme että nämä isänmaan toivot ovat myös ne lajin tulevaisuuden toivot joille kaikki jylanit ja kumppanit voivat ikääntyessään kaupata nämä haalimansa osakkeet. Jos nyt nostaisimme gf-maksut näiltä ihmisiltä pilviin niin olisi ’hauska’ nähdä mitä tapahtuisi lajin kehitykselle ja näkyvyydelle. Tämän hetkinen gf-maksujen taso innostaa vielä lähtemään kesäisin viikonloppu-matkalle kokemaan jälleen uusi kenttä hyvien ystävien seurassa. Muistakaamme nyt että golfin pitää olla nautittavaa ja elämyksellistä. Mikä sen hienompaa kuin kiertää kauniissa suomen kesässä mahdollisimman monta kenttää ja nauttia lajista…

    #343259 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ko. toimin vilkastuisi pörssissä pelilippukauppa ja teeoff ym. toiminta kukoistaa. Mahtuisiko kentälle edes näitä vaihtari gf-pelaajia, mikäli esim. kaikki peliliput käytettäisiin? Pelioikeutta ei kannattaisi pitää 10 kierroksen takia, vaan suurin osa vähemmän pelaavista ottaisi pelioikeuden lippuina ja kauppaisi ylimääräiset liput kavereilleen tai pörssissä.

    #343260 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jylanin ehdotus näyttää perustuvan laskelmiini. Selvä provohan tämä on ja hyvin on provosoiduttukin eli taas ei ole maltettu lukea viestiä loppuun asti.

    Minusta pointtina on, että mallissa on mukana tuo vastavuoroisuus osakaskenttien kesken. Eli osakkaat saisivat hieman enemmän vastinetta, kun taas ne, jotka eivät rahojaan makuuta missään golfrakentamisen pääomissa joutuisivat maksamaan hinnan, jossa mukana on todelliset pääomakustannukset.

    Kuten monessa vastauksessa on jo todettukin nämä todelliset greenfee hinnat (jotka ovat siis samat kuin 20-30 kertaa kaudessa pelaavan osakkaan kulut per kierros), johtaisivat siihen, että greenfeetuotot pelaajilta, jotka eivät vastavuoroisuutta voi käyttää hyväksi – eivät ole osakkaina missään- putoisivat lähelle nollaa. Toisaalta osakkaat voisivat olla halukkaita maksamaan lisää vuosimaksua, kun pelaaminen muilla kentille heille halpenisi.

    Osaako joku nopeasti sanoa, mikä on greenfeetuottojen ja osakkaiden vuosimaksujen suhde. Olettaisin, että jotain 1:4? Siis 25%:n vuosimaksukorotuksella (greenfeetuotot menevät lähelle nollaa) osakas saisi melkein ilmaisen pelioikeuden muilla ’poolin’ kentillä. Tämä voisi olla osakkaalle niin houkuttelevaa, että voisi hyvinkin mennä läpi. Kenttäyhtiöt tätä varmasti kannattaisivat, koska lisäisi kenttien arvoa. Mutta: HYS, ei kerrota kenellekään… muutenhan omistaja saattaisi käyttää omaisuuttansa häntä parhaiten hyödyttävällä tavalla eikä meidän muiden hyväksi.

    Muuten: monen kentän kenttäyhtiöt ovat tietysti tällaisia pooleja pienessä mitassa.

    #343261 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Parasta vieraspelaamista on kutsua kaveri pelaamaan ja saada vastaavasti kutsuja kavereilta(järkevään gf-hintaan). Kenttien kannattaa tehdä yhteistyötä ja vaikka yhdistyä. Jos kaksi kenttää yhdistyisi ja tulisi toimeen yksillä ympärivuotisilla työntekijöillä + kausityöntekijöillä, niin luulisi osakkeen omistajien olevan tyytyväisiä. Kaksi kenttää pelattavana, mutta vastike aiempaa alhaisempi.

    #343262 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Taitaa olla se ’Pappa Tykki’ joka aina välillä tulkitsee muiden vastineita niin kuin piru raamattua 😉 Uskon, että kaikki Jylanin ajatusta kritisoineet ymmärtävät oikein mistä on kysymys. Se vain on niin pähkähullu idea, ettei sitä kannata lähteä kovin perinpohjaisesti kommentoimaan. Lisäksi se vastavuoroisuus periaate toimii aivan hyvin ilman mitään järjettömiä 300 euron vieraspelaaja maksujakin ja siksi sitä kokeiltiinkin eräillä pääkaupunkiseudun kentillä tänä kesänä.

    Ei millään pahalla mutta ne sinun laskelmasi jostain ’oikeasta’ green fee hinnasta ovat sen verran hanurista ja täynnä aivan ihmeellisiä olettamia ettei niidenkään pohjalta kannata paljoa mennä johtopäätöksiä vetämään. Sitä voi itsekseen laskeskella päivät pitkät kaiken maailman sijoitetun pääomantuottoja yms. mutta ei se tarkoita että niillä laskelmilla olisi mitään tekemistä reaalimaailman kanssa. Varsinkin jos laskelmista puuttuu suuri osa asian kannalta oleellisia tekijöitä. Mielestäni juuri tämä on tullut hyvin esiin useissa Jylanin ideaa kritisoineissa kirjoituksissa.

    #343263 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Jylan:

    ’Hinnat voisivat vaihdella siten että edullisemmille kentille pääsisi 5 eurolla ja kalleimmille vaikkapa 15 euron päivämaksulla. Nämä hinnat siis koskisivat vain ja ainoastaan ’pooliin’ liittyneiden yhtiöiden osakkaita.’

    juu aar kilin mii :-DDDD. Näen jo sieluni silmillä, kuinka vuorineuvokset ryntäävät joukolla raiskaamaan viattoman kotojärven helmen 5 egee per kärsä!

    ja perkale: benzille pääsis kans femmalla ja pallokori maksaa 4 egee! Arvatkaa mikä huuto siitä syntyy :-DDD

    #343264 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Sori, mutta mulla olis vielä parannusehdotus: GF:t 1000-1500€ saman tien ja tavoitteet täyttyisivät nopeammin. Poolikentät pitäisi jakaa viiteen kategoriaan ja greenfeet kääntäen 5-1 euroa. Näin osakkeenomistajan taakka kevenisi vielä enemmän. Ravintoloitsija tekisi lounaan poolilaisille 50 sentillä ja kahvi sisältyisi:-))

    #343265 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mitkäs nämä vastaavan kustannustason maat olivatkaan, Jylan?

    #343266 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Provolta haiskahtaa mutta kuitenkin:

    Liian korkeat maksut poistaisivat kentiltä ainakin opiskelijoita, nuoria jne. Ei tekisi hyvää lajin harrastajamäärälle eikä tulevausuudelle. Eikä varmaan julkisuuskuvallekkaan. En ainakaan haluaisi että golfin mainetta ’elitistisenä’ lajina pönkitetään näin.

    Vanha hyvä kenttä esim. Irlannin Longfordissa on kaikkien käytössä ja maksaa 25-30 euroa kierros. Ja Irlanti on kalliimpi maa kuin Suomi.

    #343267 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tuusual meni laaajennus – palheinne vastustetaan- kosak kolohvi onliian etäinen elitistinen monille – ihankuin enne vanhaa uinti –

    ’ se ol herrojen huvi – ’ .

    Siks phja<nmaala hukkui paljon ihmisii ku ei oltu oepetelt uimaan – ei olt paljo vettäkä.

    Jos otettais tää kolohbin toetlla tervedelinen puoli ja sosialaine puo essiin ja tehtäis se joka miehhe ja naisse lajiks – ni herrra saisivat olla sukljetussa klubeissa aitojentakan , sinnehän Ameriikan ja filiippinien malliin piankuitebnkin muutenni muutava asumaana.

    tää jokamieh ja naisse laji pehementaiäis immeniss ajattelle , että munkin tyläisen pojanon mahollista pela t sieltä .–

    tuenkin kentälaajennuksii – en vastusta.

    Muuet hienäpelto onimmeisten tekemää maisema siinä kuin kologvikentthii – kolohvi kenttä on vaan hiton paljon kauniimpi.

    elöukosta puheenollen lamet on täöynn sosaalintui ja VUosaare asuu sekä ketut etä mäyrät.

    Kolohvi onsuomilaisten uusi hihtolaji varsinki mkaupunkeiss, esimhesas, jossa ei juui lumiakkan ole.

    ei hienostella pelataan..

    P.S Kyll RAY, Veikkaus, KELA, Valtio, Kunnat ,STM,

    Lääketehtaat , vannmmaoisjärjestöt jne heräkkä ny kolohvaamaan.

    #343268 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    juu provolta haisee….

    nostetaan sitten samalla osakkeiden hinant ja vastikkeet 2-3 kertaisiksi! eikä sovi unohtaa että sumppikin silloin maksaisi 2-3 kertaa nykyisestä!

    #343269 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tässä tähän provoilujen sekaan vähän faktaakin: kentälläni on greenfeemaksujen osuus 14% tuotoista. Nostamalla vastikkeita n. 90€ voitaisiin portit laittaa kiinni ulkopuolisilta. Toisaalta, kun ruuhkaa ei pahemmin ole, miksi ei ottaisi vastaan tuota vieraiden maksamaa lisäerää. Toivotetaan siis vieraspelaajat lämpimästi tervetulleiksi, käydään vieraissa itsekkin.

    #343270 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Etour, ritari ja muut, en malta millään olla vielä aukaisematta kerran tätä ihmelaskelmieni arkkua.

    Ajatellaanpa seuraavaa REALISTISTA tilannetta. Eräs hra PT miettii kauden 2006 pelaamisiaan. Pankissa olisi rahaa osakkeen ostamiseen. Vaihtoehtoja on ensin kaksi: kaukojäseneksi ja gf-pelaajaksi tai osaketta ostamaan. Tarkoitus olisi pelata 30 kierrosta pääkaupunkiseudulla (esim Pickalassa)

    Kaukojäsenyyden menot

    – 150 € jäsenmaksua

    – 30 *50 € gf

    Yhteensä 1600 €

    Tuotot:

    – osakkeesta vapaaksi jäänyt pääoma sijoitettuna golfosaketta PIENEMMÄLLÄ riskillä, tuottoprosentti 7: 0.07*15.000 = 1050

    Kauden päätyttyä PT on siis 1600-1050 € = 550 € köyhempi.

    Osakkeenomistajan menot:

    – kerhon jäsenmaksu 100 €

    – osakkeen pelimaksu 680 €

    Kauden jälkeen PT on 780 € köyhempi ja lisäksi uhkana on sijoituksen arvon lasku.

    PT tuumii ’En ole tyhmä, joten en osta osaketta’. Sitten PT tuumii ’Hetkinen, koska kaukojäsenyyttä on rajoittamattomasti saatavilla, kukaan ei tietenkään osta osaketta.’ Sitten PT vasta tuumiikin ’Hetkinen, hetkinen, jos kukaan ei koskaan osta osaketta vaan kaikki – paitsi tyhmät ja erittäin paljon pelaavat – kaukoilevat, mistään ei saada rahaa uusien kenttien rakentamiseen (osakerahoitushan on ainoa millä tähän maahan kenttiä on viimeisen 20 vuoden aikana rakennettu). Siis joko pelaajien määrä pysyy nykyisellään tai sitten niillä kentillä on kohta hirveä ruuhka. Ensiksi mainitulla tavalla golf ei Suomessa kehity, jälkimmäisessä tapauksessa mennään osakkaiden lopulta hermostuttua Jylanin alkuperäiseen malliin. Siis kaukoilu tai vapaa green fee pelaaminen onkin lajin kehittymisen kannalta vahingollista.’

    (Sitten PT menee ja vuokraa pelioikeuden, koska hän meinaa ensinnäkin pelata paljon ja toiseksi vuokrapelaaminen ei voi räjähtää ja tuhota osakkaiden etuja, koska se osakkeisiin sidottuna on rajoitettua.)

    Mut kyl maar mää tän ihan väärin varmaan fundeerasin..

    #343271 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    4parille: vihdoinkin golfiin liittyvää tyylikästä kommenttia. GF -maksujen tuotto-osuudet tuloista oman mileikuvani mukaan ovat 80%->0 %. Euroilla mitattuina aika isoista rahoista aina puhutaan.

    Vihdin suuntaan peukaloita. Hienoa, että toisinajattelevat pärjäävät.

    #343272 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tässä nyt esimerkkejä vaikkapa Espanjan GF-hintatasosta. Täällä pelataan ympäri vuoden, joten on luonnollistakin että kierroshinnat ovat suhteellisen edullisia. Saattaa olla että vielä nousevat ensi vuodelle. Samanlaista hintatasoa löytyy Irlannista, Englannista, Jenkeistä jne.

    Karkea jako:

    Kalleimmat noin 150 – 250 eur

    Hyvät kentät 100 – 150 eur

    Tavalliset kentät 50 – 100 eur

    Alhaurín Golf (Malaga)

    01/06/06-15/09/06 32 €

    16/11/05-15/02/06 44 €

    16/02/06-31/05/06 57 €

    16/11/06-15/02/07 42 €

    16/09/06-15/11/06

    16/02/06-31/05/06 57 €

    Alicante Golf (Alicante)

    01/10/05-30/09/06 71 €

    Almenara Golf (Cadiz)

    01/01/06-31/01/06

    01/07/06-31/08/06

    16/11/06-31/12/06 60 €

    01/02/06-28/02/06

    01/06/06-30/06/06

    01/09/06-30/09/06 70 €

    01/03/06-31/05/06

    01/10/06-15/11/06 85 €

    16/11/05-31/12/05 70 €

    Antequera golf (Malaga)

    01/11/05-31/12/06 44 €

    Atalaya Golf (Malaga)

    01/12/05-31/01/06 60 €

    01/10/05-30/11/05 80 €

    Bellavista Golf (Huelva)

    01/11/05-31/10/06 65 €

    Cabopino Golf (Malaga)

    01/11/05-30/11/05

    21/02/06-31/05/06 55 €

    01/11/05-30/11/05

    21/02/06-31/05/06 55 €

    01/12/05-19/02/06 56 €

    Club de Golf La Cañada (Cadiz)

    01/01/05-31/12/05 50 €

    Costa Ballena Golf (Cadiz)

    01/06/05-31/05/06 59 €

    Desert Springs (Almeria)

    01/01/05-31/12/05 65 €

    01/01/06-31/05/06

    01/09/06-31/12/06 68 €

    01/06/06-31/08/06 62 €

    Dunas de Doñana Golf (Huelva)

    01/11/05-28/02/06

    01/05/06-30/09/06 50 €

    01/03/06-30/04/06

    01/10/06-31/10/06 60 €

    Duquesa Golf (Malaga)

    01/06/05-31/12/05 60 €

    01/01/06-31/12/06 65 €

    El Chaparral (Malaga)

    01/06/06-30/09/06 45 €

    30/11/05-31/12/05

    01/01/06-31/05/06

    01/10/06-31/12/06 65 €

    El Paraiso Golf (Malaga)

    01/02/06-31/05/06 75 €

    01/06/06-30/09/06 40 €

    01/10/05-30/11/05

    01/02/06-31/05/06 75 €

    01/12/05-31/01/06

    01/12/06-31/01/07 50 €

    El Rompido (Huelva)

    15/11/05-15/02/06

    01/06/06-30/07/06 90 €

    16/02/06-31/05/06

    01/08/06-31/10/06 90 €

    Estepona Golf (Malaga)

    01/12/05-31/01/06 52.5 €

    01/02/06-31/05/06 57.5 €

    15/09/05-30/11/05 57.5 €

    Flamingos Golf (Malaga)

    01/10/05-30/11/05

    01/02/06-31/05/06 99 €

    01/12/05-31/01/06

    01/06/06-30/09/06 73 €

    Girona Golf (Gerona)

    01/12/05-23/12/05 63 €

    01/01/06-08/01/06

    10/04/06-17/04/06

    01/07/06-31/08/06

    02/12/06-10/12/06

    23/12/06-31/12/06 65 €

    01/01/06-28/02/06

    07/06/06-30/06/06

    01/09/06-17/09/06

    01/11/06-30/11/06

    11/12/06-22/12/06 65 €

    01/03/06-31/03/06

    03/04/06-07/04/06

    18/04/06-28/04/06

    01/05/06-31/05/06

    18/09/06-29/09/06

    02/10/06-31/10/06 70 €

    Golf El Plantío (Alicante)

    01/05/05-31/12/05 70 €

    01/01/06-31/12/06 80 €

    Golf El Puerto (Cadiz)

    01/08/05-31/07/06 60 €

    GreenLife Golf (Málaga)

    01/10/05-30/09/06 33 €

    Guadalhorce Golf (Malaga)

    01/10/05-31/05/06

    01/09/06-30/09/06 55 €

    01/06/06-31/08/06 37 €

    Isla Canela Golf (Huelva)

    01/11/05-31/12/06 60 €

    Islantilla Golf Club (Huelva)

    01/10/05-30/11/05 63 €

    La Cala (Malaga)

    19/09/05-27/11/05 70 €

    28/11/05-05/02/06

    19/06/06-17/09/06

    27/11/06-31/12/06 45 €

    06/02/06-26/02/06

    29/05/06-18/06/06

    18/09/06-01/10/06 56 €

    27/02/06-28/05/06

    02/10/06-26/11/06 67 €

    La Noria Golf (Malaga)

    01/10/05-31/05/06 40 €

    01/06/06-30/06/06

    01/09/06-30/09/06 35 €

    01/07/06-31/08/06 30 €

    La Quinta Golf (Malaga)

    01/10/05-30/11/05

    15/02/06-15/05/06

    01/10/06-31/10/06 82 €

    01/12/05-14/02/06

    16/05/06-30/09/06 66 €

    La Reserva (Cadiz)

    01/01/05-31/12/05 160 €

    Lauro Golf (Malaga)

    16/09/05-31/05/06 50 €

    Los Arqueros Golf (Malaga)

    16/02/06-14/05/06

    16/09/05-30/11/05 60 €

    15/05/06-15/09/06 30 €

    Los Naranjos (Malaga)

    01/09/05-31/05/06 84 €

    Marbella Golf (Malaga)

    15/09/05-31/05/06 88 €

    Marina Golf (Almeria)

    16/09/05-31/12/05 50 €

    01/01/06-15/06/06 60 €

    Mijas Golf (Malaga)

    01/10/05-30/11/05 70 €

    01/12/05-31/12/05 65 €

    01/01/06-28/02/06

    01/05/06-31/05/06 65 €

    01/03/06-30/04/06 70 €

    Miraflores Golf (Malaga)

    16/09/05-31/05/06 59 €

    Montecastillo Hotel (Cádiz)

    01/01/06-31/12/06 62 €

    01/12/05-31/12/05 80 €

    01/10/05-30/11/05 100 €

    MonteMayor Golf (Malaga)

    19/09/05-30/11/05 90 €

    01/01/06-28/02/06

    29/05/06-17/09/06

    16/11/06-31/12/06 75 €

    01/03/06-28/05/06

    18/09/06-15/11/06 90 €

    01/12/05-31/12/05 75 €

    Montenmedio Golf & C.C. (Cadiz)

    01/11/05-31/10/06 73 €

    Novo Sancti Petri Golf (Cadiz)

    01/05/06-27/05/06

    15/07/06-03/09/06

    01/10/06-31/10/06 57 €

    12/12/05-22/12/05

    09/01/06-20/01/06 57 €

    28/05/06-14/07/06

    04/09/06-30/09/06 57 €

    23/12/05-08/01/06

    21/01/06-03/02/06 57 €

    01/11/05-11/12/05

    04/02/06-30/04/06 61 €

    Nuevo Portil Golf (Huelva)

    01/11/05-31/03/06

    01/10/06-31/10/06 55 €

    01/04/06-30/09/06

    01/11/06-31/12/06 55 €

    PGA Catalunya (Gerona)

    01/11/05-25/12/05 54 €

    26/12/05-06/01/06 73 €

    Playa de Pals (Gerona)

    01/11/05-31/12/05 51 €

    01/03/06-31/03/06

    01/07/06-31/07/06

    01/10/06-31/10/06

    01/05/06-31/05/06 56 €

    01/04/06-30/04/06

    01/08/06-31/08/06 71 €

    01/01/06-28/02/06

    01/06/06-30/06/06

    01/11/06-31/12/06 51 €

    Rio Real Golf (Malaga)

    16/09/05-31/05/06 90 €

    Salobre Golf (Gran Canaria)

    19/12/05-09/01/06 120 €

    01/11/05-18/12/05

    10/01/06-31/03/06 115 €

    01/04/06-30/04/06 107 €

    San Roque Club (Cadiz)

    01/11/05-31/12/05 103 €

    Santa Clara Golf (Malága)

    02/09/05-30/11/05 105 €

    01/12/05-15/01/06 86 €

    16/01/06-30/06/06

    02/09/06-30/11/06 115 €

    01/07/06-01/09/06

    01/12/06-01/01/07 90 €

    Santana Golf (Malaga)

    01/09/05-30/11/05 95 €

    01/01/06-28/02/06

    01/12/06-31/12/06 75 €

    01/03/06-28/05/06

    04/09/06-30/11/06 95 €

    29/05/06-03/09/06 60 €

    Serres de Pals Golf (Girona)

    01/11/05-31/12/05 67 €

    Sherry Golf Jerez (Cadiz)

    01/01/05-31/12/05 51 €

    Sotogrande Golf (Cadiz)

    01/01/05-31/12/05 160 €

    Torremirona Golf (Gerona)

    01/08/05-31/12/06 65 €

    Torrequebrada Golf (Malaga)

    01/09/05-31/05/06 95 €

    01/06/06-31/08/06 70 €

    Valderrama (Cadiz)

    01/10/05-30/09/06 260 €

    Valle del Este Golf (Almeria)

    01/09/05-30/04/06 70 €

    01/05/06-31/08/06 55 €

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 131)
Vastaa aiheeseen: Oikea greenfeehinta ja osakasvierailut

Etusivu Foorumit Yleistä Oikea greenfeehinta ja osakasvierailut