14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Unelmien peli

Varaslähtö golfkauteen!

Yksi vuoden odotetuimmista hetkistä on ovella, nimittäin……

pääsen pelaamaan vuoden ensimmäisen golfkierroksen maanantaina! En malta odottaa. Kauden odotus tuntuu etenkin lopputalvesta ikuisuudelta, joten tänä vuonna saa hieman helpotusta, kun otamme varaslähdön ja lennämme huomenna aamusta Portugaliin pelaamaan viikoksi.

Essentials

Työkaverini ovat verranneet minua varsaan, joka odottaa kesälaitumille pääsyä. Sen verran innoissani olen tulevasta matkasta puhunut ja muun muassa kuivaharjoitellut svingiäni keskellä työhuonetta. Toisaalta, kukapa ei tekisi päätetyöskentelyn lomassa välijumppaa tähtäystikun avulla svingiä harjoitellen? Siitä muuten suuri suositus kaikille!

Ensimmäiset pelit innostuttavat, jännittävät ja kutkuttavat samaan aikaan. Tuntuu mahtavalta päästä viheriöille tauon jälkeen. Odotukseni eivät ole suoritusten suhteen kovin korkealla ja ainoa tavoite onkin nauttia pelaamisesta täysillä koko viikko. Siihen tavoitteeseen tuskin on vaikea päästä. Uskon, että ainakin draivi ja lähipeli ovat lähinnä sattumaa, sillä niitä olen harjoitellut vähiten talven aikana. Tarkoituksenamme on pelata mahdollisimman paljon ja reissupakettiimme kuuluukin muutama eri kenttä.

Sääennuste lupaa vaihtelevaa keliä tulevalle viikolle Algarven alueelle, mutta sekään ei onnistu lannistamaan. Muutenkin sää on pitkälle varustelukysymys. Tosin se aiheuttaa pakkaamisen suhteen hieman pohdintaa. Pakkailenkin parhaillaan vaatteita ja tavaroita, joita tarvitsen mukaan. Tuntuu mahtavalta kaivaa golfvaatteet kaapin perältä jälleen esiin ja etsiä tarvittavat välineet. Gripitkin uusin tällä viikolla, joten valmiina ollaan!

Pakkausta vaille valmiina lähtöön!

Kirjoitan reissun jälkeen blogiin miten ensimmäisen kierroksen kanssa kävi ja muita tunnelmia matkalta. Matkakuulumisia päivitän myös Instagram-tililleni @helipuhakka.

Sitä ennen vielä viimeiset pakkaukset, jotta matka voi alkaa…

Heli

Ps. Anna Golf Season Start -matka Pietariin julkaistiin eilen ja paikkoja on myyty runsaasti heti ensimmäisen päivän aikana. Mahtava porukka ja reissu tiedossa. Lähde mukaan kauden avajaisten merkeissä! Lisää tietoa löytyy Anna Golfin nettisivuilta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje