Malttamaton kauden odottaja - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][13]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Unelmien peli

Malttamaton kauden odottaja

Kevät on melkein täällä ja golfkausi odottaa kulman takana. Auringon säteet sulattavat valtavia lumikinoksia silmissä. Kauden odotus alkaa olla kiivaimmillaan näin talven viimeisinä kuukausina. Alkaa spekulointi mikä kenttä avaa ensimmäisenä ja milloin. Mitä muuten veikkaatte?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Kevään kynnyksellä alkaa myös suunnittelu tulevan golfkauden osalta. Missä pelaan, jäsenmaksu kuntoon, tarvitsenko uusia välineitä tai vaatteita, mitä kenttiä haluan bongata tulevana kesänä… Haaveilu on ihanan kutkuttavaa kauden kynnyksellä, kun polte kentälle on niin kova!

Ehkäpä joku on saanut golfkipinän talven aikana ja odottaa kuumeisesti green cardin suorittamista keväällä ja ensi askeliaan kentällä. Kaikki uudet golfarit olisivatkin enemmän kuin toivottuja.

Joillekin kauden alku tarkoittaa pölyttyneiden varusteiden kaivamista kaapin pohjalta. Golf on pelaamista varten, eikä svingi talven aikana mihinkään muutu. Talvikaudella satsataan hiihtoon ja parannetaan fysiikkaa.

Osa on tietysti käynyt hiomassa svingiään kursseilla ja odottaa, että pääsee näkemään tulokset kentällä. Omalla kohdallani muistan viime talvesta erityisesti tämän tunteen. Alkukaudesta lähtikin todella hyvin, mutta loppukausi olikin taistelua svingin ylläpitämiseksi.

Kuumeisimmat golfarit ottavat varaslähdön kauteen ja varaavat keväälle golfmatkan. Itse kuulun tähän porukkaan ja varasin malttamattomana matkan Espanjaan. Odotan mielenkiinnolla, varovaisella kauhulla ja suurella innolla vuoden ensimmäistä kierrostani Lumine Hillsin kauniilla kentällä maaliskuussa.

Kauden avaukseen ei ole kuitenkaan enää kauaa Suomessakaan, vaikka odotus pitkältä tuntuukin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Tässä muutamat vinkit helpottamaan odotusta:

  • Varaa golfmatka ja ota varaslähtö
  • Käy hallissa lyömässä pölyt pois svingistä ja mailoista
  • Tsekkaa välineet kuntoon ja käy ostamassa jotain kivaa tulevalle kaudelle
  • Käy simulaattorissa ja valmistaudu henkisesti
  • Varaa tunti pro:lle

Aurinkoista lopputalvea kaikille!

Heli

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)