Blogit | Teemu Tyry |
1.1.2011

Hyviä uutisia Golfpisteeltä

Vuosi vaihtui rauhallisesti työn ja vapaa-ajan sekoittuessa keskenään. Näin Golfpisteellä on toimittu vuodesta 1997. Toimistossa ahersi aattona koko tuotanto-osasto, jonka kanssa kävimme läpi tuloillaan olevaan Golfpisteen sivu-uudistusta.

Valmista pitäisi tulla tammikuun alkupuoliskolla, varmaa päivämäärää ei uskalla vielä luvata. Sen voi kuitenkin kertoa, että yhteistyökumppaneillemme, sivujen käyttäjille ja lukijoille ”updgreidaus” on varmasti mieluisa. Jotain uuttakin on luvassa.

Omakohtaisesti olen tehnyt sukelluksen sivustomme syvyyksiin. Uudistuksen yhteydessä vanhoja palveluita on parannettu, joitain poistettu. Löysin yllätyksekseni joitain alasivuja, joiden olemassaoloa en ollut muistanutkaan. Tätä kutsutaan myös resurssien hukkakäytöksi…

Henkilökohtaiset uudenvuoden lupaukset pidän toistaiseksi omana tietonani. Golfpisteen osalta pystyn lupaamaan jo nyt, että monipuolistamme sivuilla tarjontaamme, niistä tulee selkeämmin luettavia.

Hyvin tärkeä linjaus on sekin, että viemme konkretian tasolle pitkäaikaisen tavoitteemme käsitellä nykyistä enemmän tavallista golfaria kiinnostavia asioita. Nostamme pöydälle aiheita jotka koemme mielenkiintoisiksi, tutkimme taustoja ja haemme suorin kysymyksin asianosaisilta sekä lukijoiltamme mielipidettä kulloinkin esillä olevaan tapaukseen.

Olemme tehneet toimituksessa jo pitkän listan aiheista ja niihin liittyvistä ihmisistä. Tätä työtä on siksikin niin antoisaa tehdä, että vajaan 14 vuoden aikana Golfpiste, ja 3,5 vuoden aikana Golf Digest ovat saavuttaneet aseman jossa tuottamallamme sisällöllä on painoarvoa ja lajin kehittymisen kannalta merkitystä.

Kun tähän lisää vielä sen osittain omalla työlläkin saavutetun etuoikeuden, että sivujen tuottamiseen löytyy varsin laajalta saralta golfin parista toimivia kumppaneita, ei voi kuin olla tyytyväinen ja painaa into piukassa kohden uusia kokemuksia. Se on vaan nimittäin erittäin palkitsevaa ja haastavaa, kun varsin yleinen vastaus esitettyyn yhteistyömalliin on tyyliä ,”kuulostaa hyvältä, viedään asiaa eteenpäin”

Alkanut tammikuu tulee olemaan Suomessa ja ulkomailla tavanomaistakin mielenkiintoisampi golfin saralla. Ensimmäinen iso ja positiivinen uutinen kilpagolfiin liittyen julkaistaan jo maanantaina kolmas tammikuuta. Toivon, että viihdyt Golfpisteen ja Golf Digestin sivuilla vuoden 2011 aikana entistä paremmin.

Hyvää kautta 2011 toivottaen

Teemu

ps.palautetta sivujen ja lehden osalta voi antaa normaalien palautekanavien lisäksi myös suoraan osoitteeseen teemu.tyry@golfpiste.com

Teksti: Teemu Tyry

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti