[6][5]

Woody Austin hurmiossa St. Jude Championshipin voittoon

Kohden uran kuudetta virallista PGA Tourin kisan voittoa? Adam Scott johtaa kolmella lyönnillä © Getty Images

Woody Austin on pelannut lähes 400 PGA Tourin kisaa. Sunnuntain voitto oli kolmas &copy Getty ImagesPöytä oli katettu kolme lyöntiä seuraavaa johtaneelle Adam Scottille, mutta 43-vuotias taiteilijaluonne Woody Austin esitti upean shown, lähes täydellisen kierroksen pelasi tuloksen 62 ja voitti viidellä lyönnillä. Sama mies joka vain kerran oli kuluvalla kaudella sijoittunut 25:n joukkoon, edellisestä top-ten sijoituksesta oli yli vuosi. -Olen jo pitkään ajatellut että golfurani on pian ohi, mutta tämä tuntuu varsin hyvältä. On mukavaa seistä viimeisellä viheriöllä viiden lyönnin johdossa, ulkonäöltään ja olemukseltaan paljon näyttelijä Woody Allenia muistuttava kansansuosikki mietti. Austin on synnynnäinen koomikko, turhan usein hänen roolinsa on golfkentillä ollut surullisen hahmon ritari. Sunnuntaina aurinko totisesti paistoi risukasaan . Viikko alkoi edellisenä maanantaina mainiosti. Austin hermostui US Openin karsinnoissa putteriinsa, katkaisi sen ja jatkoi viimeiset seitsemän sandwedgellä putaten. Hän laittoi heti ensimmäisellä yli kaksimetrisen sisään, tämän lisäksi yhden yli kymmenmetrisen ja selvisi kauden toiseen Majoriin lyönnin marginaalilla… Austin on pelannut PGA Touria vuodesta 1995, sitä ennen hän työskenteli pitkään mm. pankissa ja vähittäiskaupassa. Adam Scott mureni toistamiseen johtopaikalta. Edellisviikolla se tapahtui kolmannella kierroksella, nyt neljännen sisääntulossa. Kuusi reikää ennen loppua Austin ja Scott olivat tasoissa, viimeisellä kuudella Scott hävisi yhdeksän lyöntä jääden seitsemänneksi. Ei paras mahdollinen kenraali US Openiin maailmanlistan neloselta.

Adam Scott vahvassa vireess&#228, US Openin alla

Adam Scott voitti Mastersia edeltävän kisan Houstonissa, nyt hän näyttäisi tekevän saman ennen US Openia Tennesseessa. Aussi on johtanut sateen viivästyttämää kisaa jokaisen täyden kierroksen jälkeen. Lauantaina hän menetti johtonsa hetkeksi pelikaverilleen Brian Gaylle, mutta kolme birdietä sisääntulossa normalisoivat tilanteen. Gayn lisäksi kaksinkertainen kilpailun voittaja David Toms on kolmen lyönnin päässä Scottista. -Kolmen lyönnin johto on kovin vähän tällä kentällä jossa voi tapahtua melkein mitä vain , viesti Scott lehdistötilaisuudessa yrittäen poistaa paineita itseltään. 26-vuotiaan Scottin menestyshistoria niistä tilanteista kun hän on lähtenyt johdosta viimeiselle kierrokselle on erittäin hyvä varsinkin Euroopan Tourilla. PGA Tourilla hän astui monta askelta lähemmäksi kohti lopullista läpimurtoa kaudella 2006 jolloin oli kahdessa viimeisessä Majorissa kahdeksas ja kolmas, Tour Championshipin voitto kruunasi kauden. Kuluvalla kaudella, nimenomaan viimeisissä kisoissaan Scott on noussut pelottavan kovaan vireeseen, hyviä sijoituksia on paljon, mutta toinen ykköstila US Openin alla olisi tärkeä signaali myös miehelle itselleen. US Openin viimevuotinen kärkikolmikko on puolestaan suuri kysymysmerkki. Geoff Ogilvy karsiutui Tennesseeessa selvästi, samoin Colin Montgomerie Itävallassa. Phil Mickelson vakuuttaa ranteensa olevan kunnossa, mutta hän jätti meneillään olevan kisan väliin.