23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Vihdissä ja Nokialla lähtölaukaus golfkauteen

Suomen suurin golfseura Vihti Golf Club avasi kenttänsä tiistaina kello kahdeksan.

Suomen

Puhelimet ovat soineet vilkkaasti niillä kentilä, jotka perinteisesti avaavat kenttänsä ensimmäisinä. Vihti ja Nokia ehtivät edellisvuoden tapaan ensimmäisinä. Vihdissä pelataan täysinäistä 18-reikäistä, Nokian River Golfissa yhdeksänreikäisellä Kartano-kentällä.

”Hyvä kuhina on päällä. Ensimmäiset pelaajat lähtivät tiistaina kierrokselleen kello kahdeksan, epävirallisesti kentällä ovat jo viikonlopun aikana kiertäneet jotkut omat jäsenet ja prot. Vuodenaikaan nähden kenttä on ok-kunnnossa, mutta toki vielä märkä”, kertoi tiistaina caddiemasterin tiskillä päivystänyt Vihti Golfin tilanteesta.

”Ski&Golf kisa on vuorossa viikonloppuna. Nämä alkukauden pelaajat tulevat paitsi pääkaupunkiseudulta, myös muualta Suomesta varsin laajalta alueelta. Pelinälkä on luonnollisesti isolla joukolla ihmisiä melkoinen. Viikolla on vielä tilaa, viikonloppuna jo melkoisen täyttä”, Uotila jatkaa.

Bobby

Vihti Golf Club on jäsenmäärältään maamme suurin golfseura. Nokia River Golf puolestaan palkittiin Golfliiton toimesta vuoden golfseurana kaudella 2010.

Nokian River Golfin Kartano-kenttä avataan tiistaina kello 12. Meri-Teijo joka oli pitkään ensimmäinen keväisin kenttänsä avannut, avaa viheriönsä keskiviikkona.

Meri-Teijossa 18 reiän kierros maksaa viikolla 40 euroa, Vihti Golfissa 38 euroa. Nokialla myydään ensisijaisesti yhdeksän reiän kierroksia 25 euron hintaan.

Teemu Tyry

Meri-Teijo Golf

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)