18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Viestintä Tarmion ja Golfliiton yhteistyö päättyy

Hannu Tarmion (toinen vas.) perustaman Suomen Golflehden ja Golfliiton yhteistyö päättyy tähän vuoteen.

Viestintä Tarmio Oy:n toimitusjohtaja Pekka Tarmio hämmästelee tapaa, jolla pitkäaikainen yhteistyö haudattiin. Hänen mukaansa yhtiön tekemään jatkotarjoukseen ja sen sisältämiin ehdotuksiin ei missään vaiheessa otettu kunnolla kantaa esimerkiksi vastaehdotusten tai perusteltujen kommenttien muodossa.

”Jos talous edellä mennään, on hyvä muistaa että nykyinen julkaisuyhteistyö on tuottanut Golfliitolle satojen tuhansien eurojen vuotuisen ylijäämän myös media-alalle haasteellisina aikoina – ja tähän tähdättiin jatkotarjouksessakin”, Tarmio ihmettelee.

Suomen Golflehti perustettiin vuonna 1987, kun WSOY:n pääjohtajan tehtävistä eläkkeelle jääneen Hannu Tarmion tarjous lehden toimittamisesta hyväksyttiin. Pakinoita nimimerkillä Baarimestari lehteen kirjoittavan Tarmion puoliso Ulla sekä pojat Pekka, Janne ja Timo ovat osallistuneet myös intensiivisesti viestintäyhtiön ja lehden toimintaan niiden pitkällä taipaleella.

Lähde: Suomen Golfliiton verkkosivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

    matti seppänen says:

    Minusta olisi hyvä, ettei lehtisopimuksen irtisanominen yksin johdu vain kustannussäästöistä, niinkuin liitto ilmoittaa. Lehti on aneeminen ja nettisivuilta puuttuu täysin interaktiiivisuus, jäsenet eivät mitenkään pääse esittämään omia näkökantojaan. Näin vuonna 2011 Toivotaan uutta ilmettä lehteen ja nettisivustoon. Yhden perheen monopoli johti väistämättä tähän 25 vuoden aikana.

    Marja says:

    Mielestäni lehti on ollut ainoa asiallinen golf-lehti. Lähes joka sivulla kiiinnostavaa luettavaa toisin kuin muissa joita lukiessa saa käännellä joskus ohi kymmeniä sivuja täynnä kauniita kuvia tai turhia tarinoita. Toivottavasti laatu säilyy.