The Open -digiextra esittelee Liverpoolin kentän ja kisan suosikit - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

The Open -digiextra esittelee Liverpoolin kentän ja kisan suosikit

Tämänvuotisen Openin käsikirjoitus riippuu paljon vallitsevasta kelistä. Meren rannalla on odotettavissa vaihtelevia tuulia ja suurella todennäköisyydellä sadettakin. Mikäli keli on vuoden 2006 mallisesti leuto ja aurinkoinen, Tigerin Woodsin tekemä tulos 18 alle parin saatetaan hyvinkin rikkoa.

Golf+ palvelun The Open -digiextra esittelee kentän ja kilpailun suosikit. Hoylaken kenttä käydään läpi väylä väylältä ja esittelyt täydentävät nk. flyover-videot. Niistä saa hyvän käsityksen, miten haasteellinen kenttä on. Se suosii erityisesti pitkillä raudoilla hyvin lyöviä pelaajia, jotka pystyvät tekemään tulosta viheriön ympäristöstä.

Mikko Ilonen pelaa kuudennen The Open Championshipin ja ennusmerkit hyvälle menestykselle ovat olemassa. Ilonen aikoo pelata aggressivisesti, hän ei säästele tiiboxissa. Golf+ The Open -digiextra kertoo tarkemmin Ilosen ennakkotunnelmista.

Viime vuosina kokeneita voittajia

Open Championshipissa on juhlittu Woodsin voiton jälkeen urallaan varsin ansioituneita sankareita, jotka eivät kuitenkaan lukeutuneet suurimpiinsuosikkeihin.

Padraig Harrington (2007-2008) löysi kahdesti peräkkäin kultasuonen. 90-luvun alkupuolelta kärkipään pelaajiin lukeutunut Stewart Cink(2009) murskasi uusinnassa 59-vuotiaan Tom Watsonin ja hänen fanijoukkonsa unelman ikämiehen voitosta.

Louis Oosthuizen vei Tigerin tapaisella vihreän veran shakilla St. Andrewsissa vuoden 2010 kisasta jännityksen. Kolmen viimeisen vuoden voittajia (Darren Clarke, Ernie Els, Phil Mickelson) yhdistää paitsi yli 40 vuoden ikä, myös se, että he lukeutuvat golfmaailman karismaattisimpiin tähtiin.

Tiger Woodsin paluu kilpakentille tuo Liverpoolin kisaan tuntuvasti lisää sähköä. Niin upeita hetkiä kun Woods onkin golfyleisölle tarjonnut, olisi neljännen Open Championshipin nappaaminen selkäleikkauksesta toipuvalta Woodsilta uran uskomattomin major-voitto.

Mikä on Golf+ palvelu?

The Open digiextran lisäksi Golf+ palvelusta löytyvät myös sekä lähipelin että pitkien lyöntien digitaaliset opetusmateriaalit videoineen. Lisäksi Golf+ palvelun tilaajalla on käytössään Golflehden ja vuonna 2013 ilmestyneiden Golf Digestin numeroiden digitaalinen arkisto.

Golf+ palvelu maksaa 24,90 euroa / 12 kuukautta ja sen voi tilata osoitteesta digi.golfdigest.fi.

Nyt Golflehden voi valita printtinä tai diginä. Useamman golfaajan taloudessa voi valita molemmat. Tuoreimman Golflehden digitaalinen perusversio on näytenumerona kaikkien luettavissa osoitteessa digi.golfdigest.fi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje