He ovat PGA Tourin mukavimmat tyypit - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

He ovat PGA Tourin mukavimmat tyypit

Tony Finauta pidetään PGA Tourin kivimpana kaverina. Kuva: Getty Images

Kymmenen pidetyimmän jenkkitourilaisen joukkoon mahtui Golf Digestin listauksessa yksi pohjoismaalainenkin.

Kuka on PGA Tourin mukavin pelaaja? Tähän kysymykseen Golf Digest on etsinyt kiertueen pelaajilta vastausta nyt neljännen kerran.

Lehti haastatteli listausta varten yli 120 pelaajaa, caddieta, median edustajaa, golfmanageria, turnauksen vapaaehtoista ja klubin pukuhuoneen työntekijää. Tutkittuaan kaikki vastaukset, Golf Digest sai selville, ketkä 30 pelaajaa kohtelevat toisia ihmisiä parhaiten riippumatta näiden roolista ja asemasta lajiyhteisössä.

Golf Digestin mukavimmat tyypit -listauksen top 10: Kommentit lehden ja suluissa edellisen listauksen sijoitus.

1. Tony Finau (8.) Tunnettu hymystään ja siitä, että jakaa aikaansa auliisti toisille. ”Se tekee minut onnelliseksi, jos olen jollain tavalla onnistunut piristämään keskustelukumppanini päivää”, Finau on sanonut. Hän liittyy Golf Digestin Tour Nice Guys -rankingin aiemmin voittaneiden Steve Strickerin (2013), Jordan Spiethin (2017) ja Rickie Fowlerin (2019) seuraan.

2. Peter Malnati (19.) Useat pelaajat kuvailivat Malnatia äärimmäisen optimistiseksi. ”Hän on lähes liian mukava ja ilonen”, totesi eräs pelaaja.

3. Jordan Spieth (3.) Spiethin pitkät ja avoimet vastaukset lehdistötilaisuuksien usein niin tavanomaisiin kysymyksiin kertovat, että hän aidosti välittää kuulijoistaan.

4. Rory McIlroy (4.) Nelinkertaista major-voittajaa pidetään herrasmiehenä sekä kentällä että sen ulkopuolella. Useat pelaajat kertoivat, että McIlroysta on tullut PGA Tourin ”omatunto”.

5. Rickie Fowler (1.) Vuoden 2019 voittaja sijoittui korkealle monella osa-alueella. Mukaan lukien siinä, että hän käyttää paljon aikaa nimikirjoitusten jakamiseen lapsille.

Rory McIlroyta pidetään PGA Tourin ”omatuntona”. Kuva: Getty Images

6. Webb Simpson (5.) U.S. Openin voittajaa pidetään yhtenä helpoimmin lähestyttävistä pelaajista. Hän sijoittui toiseksi, ”Kuka pelaaja suhtautuu ystävällisimmin tarjoilijoihin ja vapaaehtoisiin”? -kyselyssä.

7. Harold Varner III (7.) Häntä näkee harvoin totisena, ja Varner III oli yksi suosituimmista kysyttäessä, ”Kenen pelaajan kanssa istuisit mieluiten päivälliselle”?

8. Collin Morikawa (uusi) ”On paljon mukavampaa työskennellä hyvän tyypin kuin primadonnan kanssa. Kyse ei ole siitä, etteikö Collinilla olisi egoa. Se on hänellä tasapainossa”, sanoi lähes 20 vuotta Morikawan valmentajana toiminut Rick Sessinghaus.

9. Viktor Hovland (uusi) Norjalaisesta pidetään kiertueella iloisen olemuksensa ja itseensä kohdistuvan huumorin vuoksi.

10. Stewart Cink (uusi) Cink kuuluu vuosittain jaettavien Payne Stewart Award -palkinnon saajiin. Tällainen pelaaja tunnetaan mukavasta luonteestaan, reiluudestaan ja hyväntekeväisyyttä kunnioittavista arvoistaan.

Huomionarvoista on, että listan seitsemästä ensimmäisestä kuusi pelaajaa kuului jo edellisen ”mukavuus-rankingin” top 10:een.

Poimintoja:

13. (21.) Justin Rose
15. (14.) Xander Schauffele
21. (uusi) Scottie Scheffler
28. (12.) Justin Thomas
30. (27.) Zach Johnson

Lue seuraavaksi: Voittoputkessa olevan Tony Finaun ketsuppipullo on vihdoin auki

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)