18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Suzann Pettersenille uran ensimmäinen voitto LPGA Tourilla

Minea Blomqvistilla on LPGA Tourin kisassa taas näytönpaikka © Getty Images

Suzann Pettersenin ykköstila on norjalaisten suurin golfsaavutus kautta aikojen &copy Getty ImagesNorjan Suzann Pettersen teki sunnuntaina upean nousun Michelob Ultra Openissa Virginiassa. Korean Jee Young Lee johti Petterseniä sekä kolmea muuta pelaajaa neljällä, kakkosena oli ennen päätöspäivää hänen maannaisensa Sarah Lee. Pettersen pelasi tuulisena sunnuntaina virheettömästi ilman bogeja tuloksen 68, kolme alle ja nousi tasoihin Jee Young Leen kanssa. Uusinta ratkesi kolmannella reiällä jossa Lee oli niskan päällä. Hänellä oli noin neljämetrinen birdieputti, norjalainen oli vastaavalla lyöntimäärällä griinin ulkopuolella. Leen ensimmäisessä putissa oli vauhtia metrin verran liikaa, paluuputti meni yllättäen ohi ja kisa päättyi Pettersenin upotettua noin 60 senttisen par-puttinsa. Pettersen puhkesi luonnollisesti pelin jälkeen kyyneliin, voitto pudotti melkoisesti paineita hartioilta. 26-vuotias oslolainen voitti heti ammattilaisuransa alusssa Ranskan mestaruuden vuonna 2001. Tuon jälken hän on saavuttanut yhdeksän kakkostilaa joista seitsemän ET:lla ja kaksi LPGA Tourilla kevällä 2007. Varsinkin kauden ensimmäinsen Majorin, Nabisco Championshipin missaaminen viimeisillä reiíllä kolmen lyönnin johdosta oli valtava pettymys. -Tämä tuntuu mahtavalta, ennen kierrosta en uskonut voittavani, ajattelin vaan pelaavani mahdollisimman hyvän tuloksen, Pettersen kertoi voittohaastattelussa. Ykköstilasta tuli 330.000 dollaria palkintorahaa, paikka LPGA Tourin päätöskisaan sekä vuorenvarmasti myös kutsu Solheim Cupiin jossa Pettersen on kolmasti pelannutkin. Supertähdistä Karrie Webb oli Morgan Presselin tavoin kymmenes, Julie Inkster 17:s ja Lorena Ochoa 20:s. Minea Blomqvist lähti päätöspäivään 46:lta sijalta. Päivä oli tuskainen, kierrostulokseksi tuli peräti 82 ja Minea putosi jaetulle 70:lle sijalle. Palkintorahaa hän sai 4300 dollaria. Viimeisten kierrosten lipsuilu ja pelin hajoaminen on tullut Blomqvistille harmittavaksi tavaksi, nyt toive uran parhaasta sijoituksesta LPGA Tourilla kääntyi taas epäonnistumiseksi. Blomqvistille kisa oli LPGA Tourilla kauden seitsemäs ja iloisesti sekä ennätyksellisesti neljäs perättäinen jatkoonpääsy. Alkavalla viikolla hän pääsee mukaan New Jerseyssa pelattavaan 1,4 miljoonan dollarin kisaan.

Lee Westwoodille uran 17:s ykk&#246,stila ET:lla

<a href=Lee Westwoodin superjakso, 44 reikää 23 alle tuotti voiton Alohassa &copy Getty Images">Lee Westwood on ollut juhlittu sankari ( ja voittamaton pelaaja) kahdessa edellisessä Ryder Cupissa, muttta henkilökohtaista voittoa ET:lla ei ollut ennen sunnuntaita plakkarissa sitten syksyn 2003. Aurinkorannikon Aloha-kentällä, uudessa Valle de Romano kisassa 34-vuotias englantilainen näytti avauskierroksella jatkavan keskinkertaisia esityksiään. Torstain tuloksen 72 jälkeen hän vaihtoi putteriaan, normaalimittainen kulmarauta ja vasen käsi alhaalla toivatkin täyskäännöksen. Westy on aiemminkin urallaan kyennyt pelaamaan huippujaksoja, mutta toinen ja kolmas kierros sekä viimeisen alku olivat yhtä ilotulitusta. 44 reikää, hurjasti 23 alle ja seitsemän lyönnin takaa-ajoasema oli muuttunut viiden lyönnin johdoksi. Luultavasti myös Westwoodin oma ennätys sijoituksen nostamisessa näin lyhyessä jaksossa. Viimeisillä neljällä reiällä kisaan tuli hieman jännitystä Westwoodin tehtyä kolme bogeyta, mutta lopullinen ero Philip Archeriin sekä Fredrik Andersson-Hediin muodostui kahdeksi lyönniksi. -En olisi uskonut että vuoden 2003 jälkeen seuraavan saavuttaminen kestäisi näin pitkään. Viimeisillä reiíllä tein itse voittamisen paljon vaikeammaksi kuin miltä se kierroksen keskivaiheilla näytti, Westwood myönsi. Alohan kenttä osoittautui varsin leppoisaksi ET:n tähdille, 22 ensimmäistä oli tuloksissa 10-20 alle parín. Seuraava kisa käydään alkavalla viikolla Irlannissa, jossa maan mestaruuskilpailuissa on mukana myös Mikko Ilonen. Toulousen Challenge Tour kilpailussa voiton vei ensimmäistä kauttaan ammattilaisena pelaava Hollannin Joost Luiten joka oli syksyllä voittamassa maalleen MM-kultaa amatöörien sarjassa. Suomalaisten menestys jäi vaisuksi, Antti Ahokas oli 27:s, kisan puolivälissä seitsemäntenä käväissyt Mikko Korhonen 65:s ja Toni Karjalainen 69:s.

Nikki Garrettille toinen per&#228,tt&#228,inen voitto Espanjasta

Nikki Garrett on nousemassa toisella kaudellaan LET:lla isoksi tähdeksi &copy Getty ImagesNaisten Euroopan Tourilla on pelattu kuluvalla kaudella neljä kisaa ja kaikissa voittopystiä on kannatellut australialaispelaaja. Nikki Garrett käänsi kisan 70:lla reiällä Rebecca Hudsonin johdon edukseen ja voitti lyönnillä Espanjan mestaruuden. Edellisviikolla 23-vuotias Garrett oli paras Teneriffalla, Australian kaksi kisaa olivat Karrie Webbin ylivoimaa. -Tämä tuntuu uskomattomalta, kaksi voittoa peräkkäin Nähtyäni eilen Rebeccan hienoa peliä minun oli vaikea kuvitella hänen pelaavan sunnuntaina yli parín ja itseni voittavan, Garrett myönsi saavutettuaan ykköstilan lyönnin erolla. Ratkaisu tuli 16:lla, par-kolmosella jossa Hudson löi avauksensa viheriön edessä olevaan vesiesteeseen ja teki tuplabogeyn. Garrettin peli oli vuorenvarmaa, 18 viheriöosumaa mutta peräti 34 puttia ja vain kaksi birdietä. Tulos 70 riitti, Hudson oli toinen ja Gwladys Nocera kolmas. Garret nousi samalla rahalistan kärkeen (84.000 euroa), Castillonissa pelatusta kisasta hän kuittasi noin 41.000. Garrettia on suitsuteltu tulevana tähtenä ja jo viimevuotisessa Finnair Mastersissa hän näytti päätöspäivän kykynsä pelaamalla kierroksen parhaan tuloksen. Lyöntivalikoimassa löytyy, puttipeli ei vielä ole kuulunut vahvuuksiin. Kauden päätteeksi hänet valittiin vuoden tulokkaaksi. Kahden Espanjan kisan jälkeen Nikki Garrett on jo jopa varteenotettava kandikaatti rahalistan voittajaksi ja LET:lle australialainen on erittäin arvokas tähtipelaaja. Riikka Hakkarainen löysi sunnuntaina pelinsä, neljä birdietä ja tulos 68 oli kierroksen neljänneksi paras. Hakkarainen nousi päätöspäivänä 18 sijaa, oli 46:s ja ansaitsi 1430 euroa. Myös toinen kierros oli mainio (70) ensimmäinen ja kolmas, molemmat tuloksin 77 veivät mahdollisuudet. -Pelaaminen tuntui sunnuntaina mukavalta ja kaikki tuntui olevan paljon helpompaa kuin eilen. Sijoitukseen ei voi olla tyytyväinen, mutta kun sain pelattua kilpailun parhaan kierrokseni nyt päätöspäivänä, on tästä hyvä jatkaa ensiviikon kilpailuun, Riikka Hakkarainen mietti kisan jälkeen Tourin seuraava kilpailu käynnistyy jo torstaina Sveitsissä jossa on jaossa lähes tuplasumma Espanjan vastaavaan, 525.000 euroa.

Lee Westwood ja Gonzalo Fernandez Castano kisaavat Alohan voitosta

Lee Westwood tietää varsin paljon siitä miten ET:n kilpailuja voitetaan &copy Getty ImagesMiesten Euroopan Tourin päätöspäivän asetelma Espanjan Aurinkorannikolla on herkullinen. Lähes neljä vuotta voitotta pelannut Lee Westwood johtaa lyönnillä ennen isäntämaan Gonzalo Fernandez-Castanoa joka voitti edellisviikolla Milanossa. Ryhmän kolmannelle jäsenelle Michael Jonzonille kärkiparin haastaminen saattaa olla jo henkisesti liian kova urakka… Muistin virkistämiseksi: Lee Westwood oli voittanut ET:lla ennen 28-vuotissynttäreitään jo 14 kertaa. Syksystä 2000 alkoi kolmen vuoden kuiva jakso, 2003 hän voitti kahdesti. Nyt britillä on varmasti kovat halut näyttää että taito saavuttaa ykköstiloja on vielä hallussa. Challenge Tourilla suomalaisten päivä Toulousesssa oli vaikea. Mikko Korhonen valahti seitsemänneltä sijalta 56:ksi, Toni Karjalainen on 67:s. Antti Ahokas säilytti asemansa, on 37:s , käytännössä kärki on häneltäkin karannut . Minea Blomqvist pelasi tuloksellisesti kolmannen tasaisen kierroksen (72-70-71 Virginiassa. Sijaluku ennen päätöspäivää on 45:s, eroa esimerkiksi 19:een sijaan kolme lyöntiä. Loistokierroksella (67-68) saavuttisi suurella todennäköisyydellä uransa parhaan sijoituksen LPGA Tourilla joka toistaiseksi USA:ssa pelatuissa kisoissa on 24:s. Riikka Hakkaraisen vire löytyi toisella kierroksella (70) Espanjan avoimissa, kolmas oli taas tervanjuontia (77). Hakkarainen putosi sijaluvulle 64:s. Kilpailua johtaa kahdella lyönnillä Englannin Rebecca Hudson ennen Nikki Garrettia ja Gwladys Noceraa.

Minea Blomqvist jatkoon Virginiassa, Riikka Hakkaraisella kova kiri Espanjan avoimissa

Riikka Hakkarainen selvisi jatkoon Espanjassa, Minea Blomqvist Virginiassa &copy Getty ImagesMinea Blomqvist teki oman ennätyksensä perjantaina kun hän selvisi neljännen kerran peräkkäin jatkoon LPGA Tourin kisassa. Blomqvist on pelannut kierrostulokset 72-70 ja on sijaluvulla 51:s. Kauden aiemmista kisoista paras lopullinen sijoitus on 43:s, joten viikonloppuna avautuu taas suuri mahdollisuus. Perjantain kierroksella hän teki kaksi birdietä ja vain yhden bogeyn. Eroa kisaa johtavaan Sarah Leehen on 11 lyöntiä, kuudenteen sijaan vain neljä. Paras pohjoismaalainen kisan puolivälissä on Ruotsin Carin Koch jonka sijaluku on kolmas. Urheilukanava näyttää Michelob Ultra Openin kaksi viimeistä päivää seuraavasti: Kolmas kierros sunnuntaina 13.6 klo 9.45-10.45, neljäs kierros ma 14.6. klo 15.55-16.55. Naisten Euroopan Tourin kisassa Espanjassa pääosaan nousi perjantaina pelaajia vaivannut vatsatauiti. Seitsemän pelaajaa keskeytti toisen kierroksen aikana. Suomalaiset pelasivat loppuun, Riikka Hakkarainen nousi hienolla loppukirillään jatkoon. Jenni Kuosan (154, +10) ja Hanna-Leena Salosen (153, +9) kohtaloksi koitui karsiutuminen. Kilpailun kärkipaikalle nousi perjantaina viikko sitten Teneriffan osakilpailun voittanut Australian Nikki Garrett . Garett kiersi Sergio Garcian kotikentän 65 lyönnillä, sivuten näin Englannin Rebecca Hudsonin torstaina tekemää kenttäennätystä. Australialaisen kahdenkierroksen yhteistulos 133 alittaa kentän parin peräti 11 lyönnillä. Sunnuntaina ratkeavasta Espanjan mestaruudesta tullaan käymään vielä ankara taistelu, sillä kilpailun kakkossijaa, lyönnin Garrettin takana, jakavat Rebecca Hudson sekä viime vuonna kiertueella kolme osakilpailua voittanut Ranskan Gwladys Nocera. Hakkarainen aloitti tämänvuotisen Spanish Openin mollivoittoisesti. Espoolainen löi palloa torstain avauskierroksellaan peräti 77 (+5) kertaa ja lähti perjantain kierrokselleen kuvainnollisesti veitsi kurkulla. –Avauspäivänä tuli huonoja jaksoja ihan liikaa, eikä avaukset oikein toimineet, muisteli Hakkarainen avauskierrostaan. Toisen kierroksensa tiiltä kymmenen aloittanut Hakkarainen oli perjantaina kuin uudesti syntynyt. Draiveriaan kierrosten välillä vaihtanut Hakkarainen oli tyytyväinen esitykseensä perjantaina. – Tänään peli oli ihan erilaista ja varsinkin avaukset kulkivat tänään erinomaisesti. Vaihto oli hyvä ratkaisu, sillä en missannut sillä tänään yhtään väylää. Jatkopaikastaan kovaa taistelua käynyt espoolainen oli vielä ennen neljää viimeistä väylää cut-rajan väärällä puolella tilanteessa +6. Kolme peräkkäistä, väylille 6,7 ja 8 syntynyttä birdietä nostivat Hakkaraisen tilanteeseen +3. Mikko Korhonen nousi kisna puolivälissä lupaavasti seitsemänneksi.Kuva juha taskinen.– Se oli loistava ”birkkuputki” ja se tuli juuri oikeaan kohtaan. Muutama muukin birdie oli tänään tarjolla, mutta huomenna on uusi päivä. Viimeisen väylän par sinetöi kierrostulokseksi 70 (-2) ja lopulta yhteistulos 147 (+3) riitti jatkoon pääsyyn viimeisten joukossa. Lauantain kierrokselleen Hakkarainen starttaa sijalta 53 paikallista aikaa 9.32. Lee Westwood loisti Alohassa Euroopan Tourin kisan toisena päivänä. Hän paransi kenttäennätystä pelattuaan 64, kahdeksan alle. Avauspäivän jälkeen Westy vaihtoi putteriaan, pisti vasemman käden oikean alle ja putit alkoivat putoilemaan. Englantilainen nousi kahden lyönnin päähän kärjestä viidenneksi avauspäivän (72) 56:lta sijalta. Kilpailua johtaa Etelä-Afrikan Louis Oosthuizen tuloksella kymmenen alle. Challenge Tourin kisassa Toulousessa kolme suomalaista viidestä pääsi jatkoon. Mikko Korhonen (70-68) on seitsemäntenä tuloksella kuusi alle, eroa kärkeen on vain kolme lyöntiä. Viikonloppuna urakoivat myös Antti Ahokas (-3) sekä Toni Karjalainen (-2) joiden sijaluvut ovat 31:s ja 44:s. Tuomas Tuovinen (+3) ja Roope Kakko (+6) karsiutuivat.

Toni Karjalainen 19:na Ranskassa, suomalaisnaisilla vaisu avaus Espanjassa

Toni Karjalaisella on viisi lyöntiä kärkeen avauspäivän jälkeen. Kuva Juha Taskinen.Toni Karjalainen onnistui parhaiten suomalaisista Toulousen Challenge Tour kisan avauspäivänä. Lappeenrantalainen teki kierroksellaan kuusi birdietä, yhden tuplan ja kaksi bogeyta. Tulos 69 oikeuttaa 19.een sijaan. Kisaa johtavat tuloksella 64 Irlannin Michael Hoey sekä Saksan Christian Reimbold joka muistetaan British Amateurista vuodelta 2000 Mikko Ilosen finaalivastustajana. Suomalaisten tulokset: 19.Toni Karjalainen 69 31Mikko Korhonen 70 80.Antti Ahokas 72 93. Roope Kakko 73 93.Tuomas Tuovinen 73 Euroopan Tourin kisaa Alohan kentällä Marbellassa johtaa yllätysnimi, Australian Matthew Zions (65). Moskovasssa viimesyksynä voittanut toisen polven ET pelaaja Alejandro Canizares (66) on kakkosena, kolmostilaa jakaa mm. tuore Italian mestari Gonzalo Fernandez-Castano (67). Kisan promoottori Miguel-Angel Jimenez (72) saanee keskittyä seremoniamestarin töihin viikonloppuna jollei tahti parane jo perjantaina. Naisten LPGA Tourin kisassa Virginiassa kovimmmassa vireessä oli torstaina kahdeksan birdietä tehnyt Sarah Lee (63). Tuntumassa ovat mm. Laura Davies (65) sekä Suzann Pettersen (66). Norjalainen on pelannut kauden alun erittäin hyvin vaikka hän hukkasikin selväntuntuisen johdon kauden ensimmäisessä Majorissa. Minea Blomqvistoli hyvässä vauhdissa 12 reiän ajan (-2), perättäisillä reiíllä tehdyt tupla ja bogey nostivat tuloksen lukuun 72, eroa kärkeen siis yhdeksän lyöntiä ja sijaluku 70:s. Perjantaina päällimmäisin tavoite on jatkopaikan saavuttaminen. Jos se toteutuu, rikkoisi Minni oman ennätyksensä perättäisissä viikonloppujen pelaamisissa. Nyt se on kolme. Espanjan avoimissa mestaruuskisoissa tahtipuikkoa heilutteli avauspäivänä Englannin Rebecca Hudson tekemällä Club de Campo Mediterráneon uudeksi kenttäennätyksekseksi 65, seitsemän alle. Suomalaisten peli ei kulkenut toivotulla tavalla. Hanna-Leena Salosen sijaluku on 65:s, lyöntejä kertyi 74. Riikka Hakkarainen (77) ja Jenni Kuosa (78) saavat perjantaina onnistua mainiosti päästäkseen jatkoon. -Olosuhteet olivat mainiot, lämmin ja ei tuulta ollenkaan. Etuysillä peli sujui itseasiassa aika hyvin, birkkupaikkoja oli 8, tosin sain vain kolme sisään. Takaysillä vähän hiipui. Bogeja tuli taas vähän liikaa, varsinkin loppua kohden lyönti vähän karkaili. Lyönti oli muutoin kyllä parempaa viime viikkoon verrattuna. Väyläosumia kertyi 10, greenejä 12. Uskon että huomenna on hyvät saumat nousta listalla. Fiilis on luottavainen, Hanna-Leena Salonen kertoi kierroksensa jälkeen.

Miguel-Angel Jimenez is&#228,nn&#246,i kisaa Alohassa

Haistaako Miguel -Angel Jimenez oikein Alohan kentän tuulet? &copy Getty ImagesMiesten Euroopan Tourilla pelataan myös Espanjassa, Valle Romano Open de Andalucia kisa pidetään Marbellassa. Kilpailu käydään ensimmäistä kertaa ja sen järjestämisestä osavastuun kantaa promoottori Miguel-Angel Jimenez. Andalucian maakunnan kirkkain tähti nousee vaisuista peleistään huolimatta jopa suosikkien joukkoon Alohan yksityisklubilla. Edellisestä voitosta tulee kuluneeksi pian kaksi vuotta, 43-vuotias malagalainen on sukeltanut pelitasossaan selkeästi alaspäin edellisestä huippujaksostaan joka tuotti 20 kuukauden aikana kuusi ykköstilaa. Jimenez on kunnostautunut myös kotimaassaan, 13:sta ykköstilasta Espanjasta on neljä, näistä kaksi Andaluciasta. Alohassa muita mielenkiintoisia konkaripelaajia ovat niinikään uutta nousua hakevat Thomas Björn, Lee Westwood sekä Paul McGinley joilla on varsin samantyyppiset menestyskäyrät viimevuosilta. Suuria arvoituksia ovat edellisviikon sankari Italian kisasta, Gonzalo Fernandez-Castano sekä Volvo Mastersin sankari Jeev Milkha Singh. Fernandez-Castanolle Aloha on erittäin rakas kenttä, hän aloitti siellä pelaamisen seitsemänvuotiaana ja vietti perheensä kanssa alueella useita kesiä. 26-vuotias madridilainen on voittanut varsin yllättäen jo kolme kertaa ET:lla,muut sijoitukset kymmenen joukkooon ovat jääneet varsin vähiin. Kilpailussa jaetaan palkintorahaa miljoona euroa joka on Manner-Euroopassa järjestettävistä yksi pienimmistä. Mikko Ilonen ei ole mukana, hän palaa kisakentille seuraavalla viikolla Irlannissa.

Roope Kakolla k&#228,ynnnistyy kuuden kilpailun putki Ranskassa

Roope Kakko tähyää kohden Challenge Tourin kisan kärkisijoja. Kuva Juha Taskinen.Suomalaisilla on ennakkoon varsin iskukykyinen viisikko torstaina Toulousessa käynnistyvässä CT:n kisassa. Toni Karjalainen ja Antti Ahokas ovat pelanneet alkukaudesta ahkerimmin, Mikko Korhoselle , Tuomas Tuoviselle ja Roope Kakolle kausi on vasta käynnistymässä. Roope Kakko lensi Ranskaan suoraan USA:sta jossa hän oli viikon verran harjoittelemassa Minea Blomqvistin kanssa. Niveltulehduksesta pitkään kärsinyt Kakko pelaa Challenge Tourilla kuusi seuraavaa kisaa ilman taukoa ja tämän putken aikana on loistava mahdollisuus näyttää taitoja. Kakko hätkähdytti kesällä 2004 voittamalla amatöörinä pelatessaan Espoon Volvo Finnish Openin, myöhemmin saman kauden aikana hän oli vielä toinen Itävallassa. Kahden seuraavan kauden aikana hän on väläytellyt muutamaan otteeseen. Syksyltä 2006 voi syystä poimia kaksi ennätystä. Roope pelasi kolme perättäistä CT:n kisaa, 12 kierrosta yhteensä 44 alle parín. Sijoitukset olivat välillä 3-7. Euroopan Tourin toisissa esikarsinnoissa hän voitti, eroa seuraavaan kertyi häkellyttävästi kahdeksan lyöntiä. Niveltulehdusta hoidetaan vuoden kestävällä lääkekuurilla, Kakko tähtää kuten aiemmillakin kausilla CT:n listojen kärkeen ja ET:lle vuodeksi 2008. Toulousesssa hänen caddienään toimii veli Karri Kakko joka oli mukana paitsi Espoon voitossa, myös Minea Blomqvistin saavuttaessa Unkarissa Euroopan Tourin ykköstilansa. Challenge Tourin rahalistaa johtaa kahteen voittoon yltänyt Eduardo Molinari (56.000 euroa). Toni Karjalainen on 30:s ( 7.348), Antti Ahokas 72:s (3600). Naisten Euroopan Tourin kauden neljäs osakilpailu, Espanjan avoimet pelataan Club de Campo Mediterràneon kenällä, Castellónissa. Suomalaisista ovat mukana Riikka Hakkarainen, Jenni Kuosa sekä Hanna-Leena Salonen. Edellisvuonna Panoramica kentällä pelatun kilpailun voitti Uuden-Seelannin Lynette Brooky joka lukeutuu suosikkeihin nytkin yhdessä Gwladys Noceran, Paula Martin, Becky Brewertonin, Trish Johnsonin sekä Teneriffalla voittaneen Nikki Garrettin kanssa. Ursula Wikström pitää väliviikon, rajoitetun kortin omaava Kaisa Ruuttila ei mahtunut mukaan, hän aloittaa Euroopan Tourin pelinsä kesäkuussa Pohjois-Irlannissa.

Minea Blomqvistilla iltap&#228,iv&#228,startti

Minea Blomqvist ehtii torstaina valmistautua huolella kierrokseensa, sillä se käynnistyy päaikallista aikaa vasta kello 14.01 ( 21.01 Suomessa) ja on kisan viimeinen, takana ei ole pelaajia hätistelemässä varsinkin viimevuonna hitaudestaan varoituksenkin saanutta Blomqvistia. Hyvä sijoitus, mielellään 20 ensimmäisen joukkoon olisi kullanarvoinen viikonlopun kisassa toista kauttaan LPGA Tourilla pelaavalle suomalaiselle jonka ansiot alkuvuoden kuudesta kisasta ovat yhteensä vajaat 19.000 dollaria . Viimevuonna Minea ansaitsi 18:ssa kilpailussaan yli 73.000 dollaria, joten hän on hivenen jäljessä keskimääräisansioissa. 2,2 miljoonan dollarin Michelob Ultra Open kisassa ovat mukana kaikki parhaat loukkaantuneiden listoilla olevia Annika Sörenstamia ja Michelle Wietä lukuunottamatta. Minea Blomqvisti ei viimevuonna mahtunut mukaan Kingsmill Resortissa pelattavaan kisaan jonka voittoa puolustaa Karrie Webb. Voittaja kuittaa 330.000 taalaa.

LPGA Tour

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje