13.–20.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Suomalaisesta mScorecardista Golfliiton eBirdien uusi sovelluskumppani

Tämän näköisenä eBirdie lanseerattiin vuonna 2019.

eBirdie-sovelluksen Pelaa-napin takaa aukeaa jatkossa mScorecardin tuloskortti.

Suomen Golfliiton eBirdie-jäsensovelluksen mobiilituloskorttipalvelu toimii jatkossa mScorecardin kautta. Golfiitto kertoo nettisivuillaan tehneensä asiasta sopimuksen mScorecardin tuottajan Velocor Oy:n kanssa.

eBirdie-sovellus lanseerattiin muutama vuosi sitten, ja kauden 2019 alusta alkaen suomalainen golfari on voinut kirjata tasoituskierroksensa tuloksen eBirdien kautta. Järjestelmän kehittämisestä Golfiiton kumppanina vastasi suomalainen Golf GameBook. Yhteistyö kuitenkin päättyi vuoden 2020 lopussa.

”Olemme tyytyväisiä, että eBirdien uusi mobiilituloskortti on mScorecard. Palvelulla on pitkään ollut uskollinen käyttäjäkunta. eBirdie-yhteistyön ansiosta kansainvälisestikin kehuttu tuloskortti pääsee sovelluksen synnyinmaassa laajemman yleisön tietoisuuteen”, kommentoi Golfliiton tietopalveluasiantuntija Aarni Nordqvist.

eBirdiestä on suora yhteys mScorecardin mobiilituloskorttiin etusivulla olevan Pelaa-napin kautta. Tuloskortin syöttäminen onnistuu siis suoraan mScorecard-sovelluksesta. Golfliiton sivuilla mainitaan, että järjestelmä on toiminnassa viimeistään huhtikuun puolivälissä.

mScorecard on suomalainen palvelu, joka on ollut käytössä vuodesta 2005 alkaen. Rekisteröityjä käyttäjiä sovelluksella on maailmassa 700 000 ja Suomessa 40 000. Sovelluskauppojen käyttäjäarvioissa mScorecardia kiitellään runsaasti.

”Uskon, että mScorecardin helppokäyttöisyys ja toimintalogiikka tulevat keräämään paljon kiitosta käyttäjiltä”, Nordqvist sanoo.

mScorecardin käyttäminen vaatii sovelluksen. Sen voi ladata eBirdien etusivun kautta, josta löytyy ohjaus sovelluskauppaan.

”Sovelluskauppoihin mScorecard-laajennuksen sisältävä eBirdien päivitys tulee ladattavaksi 1.4. alkaen”, Golfliiton sivuilla kerrotaan.

Sosiaalisessa mediassa asia on otettu vastaan kaksijaksoisesti. mScorecard saa sovelluksena kiitosta, mutta moni Golf GameBookin käyttäjä on huolissaan siitä, miten ja miten kauan eBirdien käyttäminen onnistuu Gamebookin kautta. Golfliiton tiedotteessa asiaan ei oteta kantaa, mutta alustavan tiedon mukaan Golf GameBookilla voi jatkossakin pelata tasoituskierroksia, ainakin toistaiseksi.

Lue seuraavaksi: Golfliitto ja Golf GameBook yhteistyöhön – tasoituskierroksen voi kirjata jatkossa GameBookissa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)