11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Seve Ballesteros viimeinen Champions Tourin avauskilpailussaan

Golfmatkalle tai nojatuolimatkalle? Juha Taskisen 180 sivuinen lehti kertoo mahdollisuuksista.

<a href=Seve Ballesteros on päässyt vuoden 1995 jälkeen kuohujuoman kimppuun golfkentällä vain Ryder Cup ja Seve Trophy joukkueiden kapteenina &copy Getty Images">Seve Ballesteros pelasi viikonloppuna uransa ensimmäisen 50-vuotiaiden Tourin kisan villillä kortilla. Esitys oli odotetun vaisu, Seve on ollut harvoissa kilpailuissaan viimeisten vuosien aikana lähes poikkeuksetta viimeinen. Kauden ensimmäisessä kisassaan Mastersissa hän avasi tuloksella 86, paransi toisella kuudella lyönnillä, mutta jäi yhteistuloksella 166 viimeiseksi Nän kävi myös Alabamassa pidetyssä kisassa, jota mainostettiin Seven paluuna kisakentille. Tulokset 78-81-73 oikeuttivat jaettuun jumbosijaan (78:s) yhdessä 68-vuotiaan Lee Trevinon kanssa. Kentän katsottin olleen Sevellekin varsin väljä, mutta erheitä tuli pitkin matkaa. Viimeinen kierros (73) sujui jo paremmin, kahden kierroksen jälkeen johtanut Bob Gilder pelasi saman tuloksen. Voittajaan jäi kierrosta kohden kuitenkin eroa kahdeksan lyöntiä, joten viimevuosien vireessään Ballesteroksesta ei valitettavasti ole edes rivimieheksi ikäistensä sarjoissa. Kisan voitosta pelasivat uusinnassa R.W Eaks sekä Brad Bryant. Ballesteros verestelee seuraavaksi Champions Tourin kisassa muistoja Kiawah Islandilla jossa pelataan Majoreihin luokiteltava Senior PGA Championhips. Seve oli vuonna 1991 mukana samalla kentällä pelatuss Ryder Cupissa jossa Bernhard Langerin kohtaloksi tuli missata ratkaiseva putti. Langer pääsee ikänsä puolesta mukaan viisikymppisten kekkereihin elokuun lopulla ja World Cupin syksyllä yllättäen voittanut saksalainen saattaa olla kova luu Tourille mahdollisesti lähtiessään.

Ihmiset: Seve Ballesteros Champions Tourille

Seve Ballesteros on päässyt vuoden 1995 jälkeen kuohujuoman kimppuun golfkentällä vain Ryder Cup ja Seve Trophy joukkueiden kapteenina &copy Getty ImagesHuhtikuuun yhdeksäs päivä 50 vuoden ikään ehtinyt Seve Ballesteros kilpailee ensimmäistä kertaa ikäistensä Champions Tourilla toukokuussa. Hän osallistuu Birminghamissa, Alabamassa pidettävään Regions Charity Classiciin villillä kortilla. Viisinkertainen Major-voittaja on polvi- ja selkävammoistaan huolimatta yrittänyt useaan otteeseen paluuta kilpakentille, mutta tulokset ovat ollee varsin vaatimattomia. Masterissa hän oli mukana, mutta karsiutui tuloksin 86-80 jolla hän jäi viimeiseksi. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Ballesteroksen pelit ovat olleet poikkeuksetta niin ponnettomia että edes kohtuulliseen menestykseen koukkupolvienkaan sarjassa on vaikea uskoa. Ballesteros saanee jonkinverran starttirahaa ensimmäisissä kisoissaan kunnes kupla puhkeaa. Vuonna 1957 syntyneistä maailmantähdistä Champions Tourilla ovat jo esiintyneet Nick Price ja Mark O´Meara. Nick Faldolla tulee 50 vuotta täyteen heinäkuussa, Bernhard Langerilla elokuussa ja Jeff Slumanilla syyskuussa. Ballesteros sijoittui Openissa toiseksi jo 1976, 19-vuotiaana. Hän voitti Openin ensimmäisen kerran 1979, Mastersin seuraavana vuonna (1980) ja toistamiseen 1983.

Lyhyesti:Golfmatkailuun oma lehti ja nettisivusto

Caddie lehteä toimittava lahtelainen Juha Taskinen esitteli Svingi 07 tapahtumassa uunituoretta Golfmatkailu lehteä. Lehti on oikeastaan hieman vähättelevä määritelmä 180 sivuiselle eepokselle joka on Suomessa ensimmäinen lajissaan. -Golfmatkailu tulee ilmestymään kahdesti vuodessa, seuraava tulee painosta lokakuussa. Katsoimme että matkakohteista puolueetonta tietoa antavalla lehdelle on tilausta. Tämä on sitä erikoistumista johon Caddien kautta olemme suuntautuneet. Jalostunut, laadukas matkailulehti golfareille, Taskinen määrittelee. Luonnollista on , että Golfmatkailu.fi sivusto on luotu ja se tukee kokonaisuutta. Lehden voi ostaa lehtipisteistä tai sen voi tilata kotiin. -Maailmassa on noin 70 miljoonaa lajin harrastajaa , kenttiäkin arviolta 25.000. Suomesta ulospäin suuntautuvan golfmatkailun määrä kasvaa jatkuvasti ja ihmiset ovat entistä tarkempia ajastaan, haluavat tietää mitä on tarjolla ja miten sen voi saavuttaa. Uskomme tähän tuotekonseptiin vahvasti, Taskinen jatkaa. Lehtiversiossa on ensivilkaisun perusteella paljon laadukasta luettavaa, uusia kohteita ja tuttujakin. Tekstin lisäksi kuvat ovat tärkeässä osassa ja jo sinällään saavat kääntämään sivuja eteenpäin vaikkei akuuttia suunnitelmaa matkallelähtöön olisikaan. Se kuinka markkinat ottavat tulokkaan vastaan onkin ison luokan arvoitus. Suoraa kilpailua ei tosiaankaan ole, epäsuoraa sitäkin enemmän. Lehtipisteissä uutuustuotetta myydään 7,5 euron hintaan. Messuilla Golfmatkailua sai viiden euron tutustumishintaan

Golfmatkailu

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje