[14][27]

Roope Kakko 38:s Ranskassa

Mikko Korhonen pelasi tasaisen avauskierroksen Ranskassa.. kuva juha taskinen.

Roope Kakko pelasi tasaiset kierrokset 71-73-73-73 ja oli sijalla 38:s ET:n ja CT:n yhteiskilpailussa Pohjois-Ranskassa. Euroja Kakon tilille lähetetään 3100. Mikko Korhonen hävisi Kakolle lyönnin ja oli 46:s, euroja hän ansaitsi 2500. Voiton vei 39-vuotias konkari, Challenge Tourilla aiemmin neljästi voittanut Carl Suneson jonka voittomarginaali oli kolme lyöntiä. Sunesonilla on ruotsalainen isä ja englantilainen äiti. Hän on opiskellut USA:ssa ja edustanut nuoruudesaan Englantia. Viimeiset kymmenen vuotta hän on edustanut Espanjaa. Vaikka aiemmat ykköstilat ovatkin CT:lta, päätouriltakin on kokemusta voittokisa mukaanlukien 256 kilpailun verran.

Roope Kakko ja Mikko Korhonen jatkoon Ranskassa

Roope Kakko ja Mikko Korhonen jakavat identtisillä tuloksillaan 71-73 sijalukua 40:s Open de Saint Omer -kilpailussa. Kisa on kauden ainoa ET:n ja CT:n yhteinen, sen voittaja saa kortin päätourille kauden 2008 loppuun. Kärjessä ovat seitsemän lyöntiä paremmalla tuloksella konkarit Peter Fowler ja Carl Suneson sekä Englannin Marcus Highley. Suomlaisparivaljakolla on siis kaikki mahdollisuudet hyvällä pelillä nousta viikonlopun aikana, kymmenenteen sijaan eroa on neljä lyöntiä . Antti Ahokas (+7) ja Toni Karjalainen (+8) karsiutuivat. Lappeenrantalaisten esitykset ovat viimeisten viikkojen aikana olleet varsin alavireisiä odotuksiin nähden.

Roope Kakko ja Mikko Korhonen 34:na Ranskassa

Ranskassa pelataan 500.000 euron kokonaispotista ja kisan voittajalle on luvassa ET:n kortti kauden 2008 loppuun asti. Mukana on enimmäkseen CT:n pelaajia, näiden joukossa neljä suomalaista. Roope Kakko ja Mikko Korhonen saivat tuloksekseen 71, Antti Ahokas ja Toni Karjalainen 73 . Kilpailua johtaa Australian David Bransdon tuloksella 65. Kakon alkukausi on ollut rikkonainen loukkaantumisen vuoksi viidessä kisassa hän on päässyt kahdesti jatkoon. Saint Omerissa Kakko sairastui kisan alla ja ripuli sekä oksennustauti heikensivät oloa, ensimmäinen oksennus torstain kierroksella tuli jo toisella reiällä. Tulos 71 syntyi viidellä birdiellä ja viidellä bogeylla. Mikko Korhonen on pelannut suomalaisista tasaisimmin, kahdeksasta kisasta on jo seitsemän jatkoonpääsyä, huippusijoitukset puuttuvat, paras toistaiseksi on 16:s ja suurin shekki noin 1500 euron arvoinen. Viimevuotisessa kisassa Mikko Ilonen oli kymmenes. Hän ei ole mukana, mutta pelaa jo seuraavan viikon kilpailussa Munchenissa.