11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mustosesta uusi liittovalmentaja

Mikael Mustonen on menestyksekkään golfseuran, Lahden Golfin kasvatti.

Heini Haapalan jätettyä tehtävänsä naisten maajoukkueen valmentajana, arvailut ja puheet hänen seuraajastaan ovat käyneet vilkkaana. Golfpisteen tietojen mukaan pestiä havitteli monet maan kärkipään ammattivalmentajista.

Mikael Mustoseen kohdistunut valinta perustunee vankkaan koulutukseen sekä Mustosen menestyksekkääseen peliuraan.

Mustonen on suorittanut Yhdysvalloissa BBA-tutkinnon ja toiminut Etelä-Carolinan yliopiston apuvalmentajana samoin kuin viime vuosina tyttöjen ja poikien maajoukkueen valmentajana. Vuonna 2006 hän suoritti kotimaassa valmennuksen erikoisammattitutkinnon perehtyen lopputyössään Euroopan kiertueella pelaaviin suomalaispelaajiin.

Pelaajana Mustonen voitti kuusi Suomen mestaruutta ja Lahden Golfin joukkueessa hän voitti seurajoukkueiden Euroopan mestaruuden vuonna 1993.

– Olen iloinen valinnastani. Haluan luoda maajoukkueessa hyvää henkeä ja tuoda mukanani tekemisen meininkiä, Mustonen sanoi.

– Olen tyytyväinen, että kiinnostus tätä valmentajan työtä kohtaan oli runsasta. Meillä on erinomainen valmennustiimi kasassa. Tästä on hyvä lähteä tavoittelemaan menestystä ensi kaudella, kommentoi Suomen Golfliiton huippu-urheilupäällikkö Janne Marvaila.

Lisätietoja: Huippu-urheilupäällikkö Janne Marvaila 0400600852 Maajoukkuevalmentaja Mikael Mustonen 0456383854

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje