[14][27]

Mikko Korhonen yhdeksäs Italian CT-kilpailussa

Roope Kakko nousi toisen kierroksen jälkeen 19:ksi.

Lauantaina pelattu viimeinen kierros ei tuonut terävimmän kärjen osalta enää muutoksia. Piemonte Openia ennen lauantain ratkaisevaa kierrosta johtanut britti Seve Benson (-19) piti pintansa loppuun saakka, ja nitisti kakkoseksi sijoittuneen Sveitsin Raphaël De Sousan (-16) kolmella lyönnillä. Ruotsin Björn Pettersson (-13) oli kolmas. Voitto oli Bensonille ensimmäinen Challenge Tourilla. <a href=Mikko Korhonen pelasi Italiassa hyvän kilpailun."> Mikko Korhosen peli eteni nousujohteisesti läpi kilpailun, ja hän kuittasi eilen koko turnauksen parhaan kierroksensa, 68. Heti ykkösellä syntynyt bogey jäi onneksi Mikon ainokaiseksi, ja kierroksen viidellä birdiellään hän viimeisteli kilpailun päätteeksi kokonaistuloksen, 278 lyöntiä eli kymmenen alle par’in. Tämä riitti hienosti Piemonte Openin yhdeksänteen sijaan. Roope Kakkokin pelasi tasaisen kilpailun. Yksikään kierros ei mennyt yli par’in ja eilinen rundi sujui perjantaiseen tapaan 71 lyönnillä. Tulos -5 oikeutti Torinossa sijalle T25. Mikko Korhonen on nyt Challenge Tourin rankingissä sijalla 51 ja Roope Kakko löytyy sijalta 91. Torinon kilpailun väliin jättänyt Antti Ahokas on edelleen rankingin kakkosena. Challenge Tourin seuraava osakilpailu pelataan tulevalla viikolla Puolan Wroclawissa. Marko Kuivasaari (17.5.2008)

Mikko Korhonen kohenteli asemiaan Italian CT-kisassa

Voittokamppailuun ei Korhonen taida kuitenkaan Italiassa enää ennättää, sillä matkaa kärkeen on jo kaikkiaan toistakymmentä lyöntiä. Mikko Korhosella on vielä hyvät mahdollisuudet kovaan sijoitukseen Torinossa. Roope Kakko pelasi puolestaan tänään 71, tulosta rasittavana tahranaan väylällä 11 värkätty tuplabogey. Kakko jakaa nyt sijan T26. Vaikka Roope Kakon suunta oli perjantain tulosluettelossa alaspäin, ovat suomalaisten sijoitukset joka tapauksessa ennen päätöspäivää varsin tyydyttävät. Päivän nimi oli ehdottomasti 62 pelannut britti Seve Benson, joka teki perjantain kierroksellaan hulppeat 11 birdietä. Näistä kymmenen syntyi kahdessa viiden peräkkäisen birdien putkessa! Bensonilla on neljän lyönnin etumatka toisen sijan jakaviin maanmieheensä James Morrisoniin sekä Sveitsin Raphaël De Sousaan. Englanti-Sveitsi ”maaottelua” täydentävät neljättä sijaa puolittavat Gary Lockerbie ja Damian Ulrich. Marko Kuivasaari (16.5.2008)

Roope Kakko ja Mikko Korhonen hyviss&#228, asemissa Torinossa

CT:n kauden yhdeksäs kilpailu pelataan Torinossa, kahtena ensimmäisenä päivänä kahdella eri kentällä. Kisan puolivälissä kärjessä on vielä tasaista, 24 pelaajaa on neljän lyönnin sisällä. Alkukaudesta vaatimattomalla menestyksellä pelanneet Roope Kakko ja Mikko Korhonen saavat päätöspäivinä hyvän mahdollisuuden kirkastaa kilpeään, molemmat ovat vain neljän lyönnin päässä kärkipaikasta jolla on viisi pelaajaa. Ennen Italian kisaa Korhonen on rahalistalla 83:s (3371 euroa), Kakko 110:s (2191 e). Italian kisassa palkintosumma on Tourille tavanomainen, 150.000. Suurempia tienestejä sekä mahdollisuuksia nousta ripeästi rahalistalla avautuu varsinaisesti neljässä kilpailussa. Ranskassa palkintopotissa on 600.000, Kiinassa 500.000, Kazakstanissa 430.000 ja kauden päättävässä Italian kisassa 280.000. Ennen viikonlopun kilpailua listalla edelleen toisena oleva Antti Ahokas epäonnistui perjantaina, tulos 79. Ahokas pelasi Italiassa kolme perättäistä kisaa, joista keskimmäinen oli ET:n osakilpailu. Kaikissa tuloksena oli valitettava karsiutuminen.