18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Lyhyet: Woods palkkasi Dustin Johnsonin caddien

Joe LaCava jättää Dustin Johnsonin ja siirtyy Tigerin palvelukseen © Getty Images

Joe

Tiger Woods näytti kesällä ovea 13 vuotta kanssaan kenttiä kiertäneelle Stewe Williamsille. Muutamissa loppukesän kisoissa Tigeria avitti caddienä hänen lapsuudenystävänsä. Arvailut siitä, kuka saisi vakiopestin ovat käyneet kuumina.

Yllätys on melkoinen, kun hän pestasi uutistoimisto AP:n mukaan avukseen Joe LaCavan. Dustin Johnsonilla LaCava ehti olla vain loppukesän ja alkusyksyn. Ennen Johnsonia Fred Couples oli vuosikausia LaCavan työnantaja.

Johnsonin kanssa LaCa voitti Fedex Cupin finaalikisoista The Barclaysin, Tour Championshipissa Johnsonilla oli vielä hyvät mahdollisuudet voittaa kymmenen mljoonan taalan potti. Tigerilla on edelleen imua caddiemarkkinoilla, sillä Johnson on noussut PGA Tourilla supertähtien sarjaan.

Woods pelaa loppukauden aikana ainankin neljä virallista kisaa. Hän osallistuu lokakuun puolella PGA Tourin Fall Series sarjan Frys.com -kilpailuun, jonka lisäksi ohjelmassa ovat vielä yksi Australiassa pelattva lyöntipelikisa ja Presidents Cup sekä Woodsin oma kutsukisa Kaliforniassa.

Edellisen kerran Woods on voittanut kilpailun marraskuun loppupuolella vuonna 2009

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje